• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet ama doktor istemedi ki demekki alttan bakılandan değil ya ay kafam karıştı gittipim doktor tüp bebek alanında uzman ve progesteron amh falan da baktı işte rahim filmi için de dıra verdi o da yarına, sordum herhangi bişey yaptırmam gerekiyor mu diye hayır dedi🫣

İnşallah inşallah ummadığımız anda olacak inanıyorum 🙏🏽🙏🏽
Canim varsa erken gebelik testin yap bari. Filmde bebek varsa zarar görür 🙁
Rahim filmi hemen ertesi gün cekilen birsey pek olmuyor canim ama. Alla alla garip. Ozele mi gittin
Amin canim aminn. Olsun yeter ki.. saglikla olsun

Canim varsa erken gebelik testin yap bari. Filmde bebek varsa zarar görür 🙁
Rahim filmi hemen ertesi gün cekilen birsey pek olmuyor canim ama. Alla alla garip. Ozele mi gittin
Amin canim aminn. Olsun yeter ki.. saglikla olsun
2 hafta önce gitmiştim o gün vermişlerdi randevuyu 13 marta, bide reglden 7 gün önce progesteron baktır demişti dün baktırdım ona da ama ben ayın 9undan beri ovulasyonda pik görüyorum işte kafam çorba oldu neyse yarın ola hayrola inşallah haber ederim buraya da 🙏🏽🫂🩷🧿 sabah test alıp yapıcam evde test yok bu arada 🥲

Bosver belirtin olmasin , benim bir dünya belirtim vardi bak ustte yazdım. Ama bugun pembe akintim geldi. Yani belirti yasamamak hic degilse psikolojik olarak insani hevese itmiyor. Belirti olunca hevesle bekliyorsun sonra da benim gibi çakılıyorsun yere bir anda... insallah pozitif olursun 🙏
İnşallah yaa her isteyene nasip olsun çok beklemesin gerçekten çok zor bir süreç

Atsana resimlerini balım bi.
Kız gergin vigii hemen ne sinirleniyorsun. Dur bi sakin. Benimde pik olmadan önce bi siliklesti. Sonra birden pik oldu.
Ya bişey sorcam benim bugün adetimin 17. Günü hala pik göremedim. Ve son 2-3 gündür tam silikleşti. Akıntılarımda 2 gündür azar azar başladı. Bu yumurtlama belirtisi mi ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Bu ay ilk defa düzenli ovulasyon testi yapıyorum. Ama adetim 10. Gününde felan başladım. Adetin ilk günleri çatlama olmadığına eminim sizce ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Lütfen bilgi verin gerçekten kafayı yicem bu testlerle

2 hafta önce gitmiştim o gün vermişlerdi randevuyu 13 marta, bide reglden 7 gün önce progesteron baktır demişti dün baktırdım ona da ama ben ayın 9undan beri ovulasyonda pik görüyorum işte kafam çorba oldu neyse yarın ola hayrola inşallah haber ederim buraya da 🙏🏽🫂🩷🧿 sabah test alıp yapıcam evde test yok bu arada 🥲
Anladim canim muhtemelen bildigimiz rahim filmi yani, ama beta bakmadan yapilmiyor bu genelde ona sasirdim. Bence de yap canim test 💗 haber edersin.
İnşallah yaa her isteyene nasip olsun çok beklemesin gerçekten çok zor bir süreç
Aminnn aminnnn🙏 insallah Allahım kimsenin kucagini bos bırakmasın 🙏
Ya bişey sorcam benim bugün adetimin 17. Günü hala pik göremedim. Ve son 2-3 gündür tam silikleşti. Akıntılarımda 2 gündür azar azar başladı. Bu yumurtlama belirtisi mi ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Bu ay ilk defa düzenli ovulasyon testi yapıyorum. Ama adetim 10. Gününde felan başladım. Adetin ilk günleri çatlama olmadığına eminim sizce ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Lütfen bilgi verin gerçekten kafayı yicem bu testlerle
Ben bu ay 20.gun pik gördüm oncelikle onu soyleyeyim. Hala pik görme sansin var. Akintilar yeni basladiysa teste devam pik gelmesi yakindadir.
Ama gec test yapmaya baslamissin erken yumurtladiysan reglden hemen sonra muhtemelen kacirmis da olabilirsin piki. Burda Vignette Vignette ye de cok dedim bunu sonra ogrendi ki gercekten dedigim olmus reglden hemen sonra yumurtlamis. Bu da bir ihtimal. Ama akinti yeni basladiysa pik yeni olacaktir devam etmelisin teste

Ya bişey sorcam benim bugün adetimin 17. Günü hala pik göremedim. Ve son 2-3 gündür tam silikleşti. Akıntılarımda 2 gündür azar azar başladı. Bu yumurtlama belirtisi mi ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Bu ay ilk defa düzenli ovulasyon testi yapıyorum. Ama adetim 10. Gününde felan başladım. Adetin ilk günleri çatlama olmadığına eminim sizce ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Lütfen bilgi verin gerçekten kafayı yicem bu testler

Anladim canim muhtemelen bildigimiz rahim filmi yani, ama beta bakmadan yapilmiyor bu genelde ona sasirdim. Bence de yap canim test 💗 haber edersin.

Aminnn aminnnn🙏 insallah Allahım kimsenin kucagini bos bırakmasın 🙏

Ben bu ay 20.gun pik gördüm oncelikle onu soyleyeyim. Hala pik görme sansin var. Akintilar yeni basladiysa teste devam pik gelmesi yakindadir.
Ama gec test yapmaya baslamissin erken yumurtladiysan reglden hemen sonra muhtemelen kacirmis da olabilirsin piki. Burda Vignette Vignette ye de cok dedim bunu sonra ogrendi ki gercekten dedigim olmus reglden hemen sonra yumurtlamis. Bu da bir ihtimal. Ama akinti yeni basladiysa pik yeni olacaktir devam etmelisin teste
Adet sonrası ilk hafta pik olmadığıma eminim. Sıfır akıntı sıfır belirti. Ama değerlendirdim yine de adetimden hemen sonra 1 gün dolu 1 gün boş ilişki oldu. Yani ilk hafta pik olsa bile bi ihtimal tutmuştur inşallah. Benim bugün 17. Günümdü ve akıntılarım bu 2-3 gündür başlafı fakat yoğun değil çok az sümüksü sarı akıntım oluyo. İnşallah piki görürüm. Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.

Adet sonrası ilk hafta pik olmadığıma eminim. Sıfır akıntı sıfır belirti. Ama değerlendirdim yine de adetimden hemen sonra 1 gün dolu 1 gün boş ilişki oldu. Yani ilk hafta pik olsa bile bi ihtimal tutmuştur inşallah. Benim bugün 17. Günümdü ve akıntılarım bu 2-3 gündür başlafı fakat yoğun değil çok az sümüksü sarı akıntım oluyo. İnşallah piki görürüm. Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.
Rica ederim.ne demek 💗🌸
Reglden sonra pik olmadigina eminsen, simdi de akintilar çoğaldıysa test yapmaya devam etmeni tavsiye ederim. Yumurtlama olmak üzere muhtemelen.

Kızlar doktorun bana verdiği prolaktin ilacı bugün bitiyo ama tahminimce yumurtlamam bile olmadı erken yani sizce doktora hemen gidiyim mi yoksa bat günümü mü bekliyim tekrar tahlil için 🤦🏻‍♀🤷🏻‍♀️ kafam çok karışık bu ilaç yumurtlamayı öne çeker mi onu da bilmiyorum ?

Kızlar bu arada testere dişli aslan pençesi ne zamana kadar içilmeli bi sonraki adet gününe kadar mı yoksa yumurtlamaya kadar mı ?

Evet canım yapmaya devam et. Benimde aynısı oldu hatta sormuştum burada. Tam koyulasacak derken tekrar siliklesmisti. 4 5 gün sonra bir anda pik oldu.

arkadaşlar geçen ay kimyasal yaşamıştım, doktor bu ay korunun isterseniz rahim duvarın bi tık incelmiş demişti ama ben korunmadım. reglime 2 gün var az önce sildiğim zaman peçeteme 2 nokta pembe geldi sonrasında sildikçe nokta nokta pembe geliyor çok küçük. bu nedir yerleşme olabilir mi regl başlangıcım kahverengi akıntı ile sökülür normalde

Back
X