• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
par yatak kullanan arkadaslar. hangi model kullaniyorsunuz. biz de alacagiz da kafam karisti kizim sepet besige sigmiyor. gunduz yer yatagi yapiyorum done done uyuyor:) şöyle kaliteli kullanisli bisey iwtiyorum fikirlerinize ihtiyacim varrrrrrrrrr
canm ben baby plus aldım e bebekten 199 tl gayet kullanışlı ve ucuz.alt kademeyi kullanıyoruz.ayağa kalkıyor çünkü artık

PicsArt_1457457703640.jpg Merhaba anne adayları sizden yardım istiyorum Lütfen yardım edin normalde dün adet olmam lazım di olmadım hala dün akşam da bu testi yaptım sonuç ne sizce yardım edermisiniz lütfen

:110:Kızlar bebişleriniz emekliyor mu?bizimkinde tık yok

Bizimki emeklemiyor canım, hiç niyetide yok. Tek yaptığı döne döne gezmek evin içinde Emeklemeden yürüyecekler demek ki, bende emeklememişim. Dişte çıkarmadı henüz. Biyerlerden tutunup kalkmayıda öğrenmedi 8+20 günlüğüz. Tembel benüm cücük

:KK24:E
Bizimki emeklemiyor canım, hiç niyetide yok. Tek yaptığı döne döne gezmek evin içinde Emeklemeden yürüyecekler demek ki, bende emeklememişim. Dişte çıkarmadı henüz. Biyerlerden tutunup kalkmayıda öğrenmedi 8+20 günlüğüz. Tembel benüm cücük
Aynen döne döne ilerliyor:KK16:

Slm kızlar oğlum 1 haftadır hasta bronşit başlangıcı vardı bide kanında iltihap çıktı çok zor günler geçirdik bugün biraz daha iyi ilaçları kullanıyoruz inşallah bian önce atlatır bu arada kilomuz 9500 boyumuz 70 cm olmuş sizce nasıl

Selam kizlar . 8.5 aylik oldu yavrum. 4 tam 2yarim olmak uzere 6 dis.var . emekleme son surat. Tutunup kalkiyor adim atmiyor. Cok huysuz yalandan aglamalar basladi.
Ek gida cok iyi degil oyunlarla guldurerek yedirebiliyorum.
Hala gece en az 10 kere kalkiyor hepsinde illa meme istiyor memede de pek bisey kalmadi emzik niyetine kullaniyor.
Gunduz ayakta sallayarak yarim saat uyuyor . sallamassak uyumaz.
Hava guzel oldugunda 1 saat disardayiz parktayiz. Bebek arabasini pek sevmiyor ama artik kucakta tasinmiyor.
9.300 kilo boyunu bilmiyorum ama uzun degil 70 gibi sanki...
Cee eee oynamaya bayiliyor kahkahalar atiyor. Ama tum oyunlardan cok cabuk sikiliyor. Cok sabirsiz. Acliga ve uykusuzluga dayanamiyor
9.ay asisi 2 hafta sonra.

Ve besik yanimda yataga bitisik bi sekilde yatiyoruz.

Bizden bu kadar. Hepinize saglikli mutlu hafta sonlari..

9. Ay aşımızı yaptırdık hemşire suriyelilerden dolayı 2 doz yapıldığını söyledi 3 yıldır böyle uygulanıyormuş bence ihmal etmeyin.Birde benim kız resmen 9. Ayda farklı bir kişiliğe büründü ağlıyo bağırıyo tanıyamıyorum bebeğimi tutunup kalkmayı adım atmaya bayılıyo ama süreklide düşüyor yastık minder koyuyorum ama yine önleyemiyorum yere düşmesini nasıl önlemler alıyosunuz siz neler yapıyosunuz düşüncede canı çok yanmasa bile zoruna gidip çok ağlıyor of nasıl koruycam ben büyüdükçe dahada dikkat istiyolar ama her saniye tutamam ki arkasında durup :(

Kızlar merhaba aranızda bebeğine uyku eğitimi veren var mı? Artık sürekli kalkmalar hatta memede uyumalar sıkıntı oluyor benim açımdan uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum

bizimde 8 aylık kontrolünde 69 cm di.Eşim 1.78 ben 1.62 yim.Sanırım bana çekti.Genetik işte yapcak bişey yok:KK61:
merhaba benim kızım da 11 haziran doğumlu tam 9 aylığız bizimde 67 cm boy ve 7250 kilomuz iştahımız gayet yerinde ama boyumu ve kilomuz gıdım gıdım ilerliyo maalesef:(

Back