• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bilindik bi marka degil kuzum eczaneden almiştim boyle bi test
Ben gecen ay bundan aldım fiyatında uygun kuruma bile çıkarmadı güzel bence dün ben de freely kaset yaptım oda kuruma bile cıkarmadı yine yaparsam aklımda 3 marka oldu kaset testler bu ds freely birde albi gayet iyi kaset olarak

Yaaa geçmiş olsun hasta oldgunugözumden kacırmısım😔 Rabbim şifa versin. Meme ucum açmaya başlamış sanırım biraz bu sabah da çok Batman ve çok akıntım oldu ya sanırım çatladı şimdi dil altı baktım ve vücudum 37 derece çekti normalde çatlama öncesi gün içi asla 37 olmazdı hareket halindeyken bile Ama yine de ben bırakmayacağım kuzum
Sağol cnm benim🙏🏻 aynen cnm degerlendir yinede hayırlısı olsun hadi inşallah sendende buay güzel haber alalım😘

Karnım okadar şişki şuanda görseniz 7 aylık hamile sanarsiniz iştahımda aşırı artı bilmiyorum Gebelik belirtisi olabilirmi bu ya resmen kızımı dogurmadan önceki karnım 😂😅

O zaman yeniden hosgeldin😊
Ne zaman oldu yumurtlama ve catlaman. Bu ay inşallah bebek müjdesini aliriz hepimiz 🙏🌸
Kuzum inan çok belirsiz oldu ben rutin kontrol için gittim doktora dedim ki yumurta takibi yapabilirmisiniz baktı biri çatlamış biri olgunlaşmış dedi değerlendir 3 günü dedi pazartesi günüydü o günü dünü değerlendirdik sonrası günü bu gün attık boş geçerim bakalım nasip adetime de 10 gün var geç yumurtladım sanırım 🫶

Ben gecen ay bundan aldım fiyatında uygun kuruma bile çıkarmadı güzel bence dün ben de freely kaset yaptım oda kuruma bile cıkarmadı yine yaparsam aklımda 3 marka oldu kaset testler bu ds freely birde albi gayet iyi kaset olarak
İlk defa aldim dedigin gbi gayet uygunda fiyati

Arkadaşlar merhaba adetime 6 gün var evde artimed marka test vardı yaptım bana silik gibi geliyor ama emin olamadım bir bakar mısınız 3 dakkada gördüm bu siliği yani inşallah yanlış görmüyorumdur
1CBC4F21-D3AF-42D2-8DE4-DF8125E13769.jpeg
6D717F60-410F-470B-98FA-F4046494493C.jpeg
E017045C-59EB-4E52-A678-7F0F098C097B.jpeg

Kuzum inan çok belirsiz oldu ben rutin kontrol için gittim doktora dedim ki yumurta takibi yapabilirmisiniz baktı biri çatlamış biri olgunlaşmış dedi değerlendir 3 günü dedi pazartesi günüydü o günü dünü değerlendirdik sonrası günü bu gün attık boş geçerim bakalım nasip adetime de 10 gün var geç yumurtladım sanırım 🫶
Ne guzel denk gelmis canim iste muayenede gormesi doktorun. Degerlendirmissiniz de bundan sonrasi artik Allahın bilecegi is. Bazi aylar gec yumurrlama oluyor evet. Olsun gec olsa da oluyor ya 😊 hadi bakalim beklemeye devam o zaman

Back