2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yok canım eşim de ben de gurbetteyiz
Olsun annenin varlığı yeter .. Bende şimdi arasam çıkar gelir ama kıyamıyorum. Aynı ilde olsak daha başka olurdu
Çok geçmiş olsun canımm.acil şifalar bebeğine.sen kendine dikkat et moralini bozupta iyice düşürme kendini.bebeğine sen lazımsın.sen iyi olacaksınki bebişinde iyi olsun.allah yardımcın olsun.

Cok gecmis olsun canm
Nerden kapmis ki yavrucak
İyilesir insallah bir an once
Uzulme canim benim
Hic sorma canim anlamadim inan corap onluk warana kadar utuluyorum herseyini. 2 hafta oncesine kadar icme suyuyla banyo yaptryoduk, ellerimi yikiyorum surekli ardindan konsolun ustune alkol koydum onla bidaha temizliyorum catladi artik ellerim. Herseye dikkat ederim nerden kapti bilmiyorum
Cok gecmis olsun canım yavrucağın biran önce iyileşir inşallah
Sagol canim inSAllah
çok geçmiş olsun canım benim bian evvel atlatır inş kuzucuk
Insallah canim benim sanada cok gecmis olsun. Yalnizlik gercekten zorr. Annem 20 gunluk olana kadar kaldi yanimda. Bixim ailede pespese bebek doguran oldugundan hep kosturdu ablamlara yengemlere. Kendide rahatsiz babamda. 20. Gunden beri hep yalniz kaldim bilirim
Cok gecmis olsun rabbim sifa versin evet insan cok uzuluyo evlat hersey demek ama rabbim beterinden sakinsin insallah biran once iylesir
İnsAllah canim benim cok sagol
Cnm ya çok çok gecmis olsun allah acil sifalar versin inan cok uzuldum evladinin bi yeri agrisa insanin ici yaniyo biliyorum insallah en kisa zamanda iyilesir ne dicemi bilemedim
Amin canim cok zor cok
Canim cok geçmiş olsun üzülme çabucak iyileşir İNŞALLAH bebisin. ..
InsAllah canim tek istegim bu

İnsallah canim. Bende biogaia ile nurse werdim. Hala yatamiyo uyanik. Gozleri kapaliyken bagiriyo karnina kramp giriyo . Cok acı elimden bsy gelememesi. Rabb im saglik wersin en basta

Ben dee ben de annemi,kardeslerimi ozluyorum gelecekti ama gelemiyor dun dedem vefat etti
1 yildan uzun suredir gormuyorum onlari
Cok ozluyorum

Çok geçmiş olsun canımm.acil şifalar bebeğine.sen kendine dikkat et moralini bozupta iyice düşürme kendini.bebeğine sen lazımsın.sen iyi olacaksınki bebişinde iyi olsun.allah yardımcın olsun.
Saol canım benim
Ben dee ben de annemi,kardeslerimi ozluyorum gelecekti ama gelemiyor dun dedem vefat etti
Cok ozluyorum
ayy canım senin daha zor biz geçen hafta annemlerdeydik daha. Hastayım ya naz benimkisi

Olacagi varsa oluyor iste ne kadar dikkat edersen et lanet mikrop buluyor bi yolunu
Uzulme artik canim sutunu etkilemesin ilaclari verirsin cabucak iyilesir insallah
Benim sutumde azalma oldu yine ne bulsam yiyorum iciyorum

Bir de doktor massaj tavsiye etti bize bebek icin cok faydalari var
Bu gun massajist gelecek 10 seans yeterli dedi :)

Aynen yaşadık bizde bıraktım ferrum kullanmayı düşünüyorum.gece uykuları bile bozuldu çocuğun

Kizlar moralim cok bozuk tahlil yaptirdik mikrop cikti kakada. anitibiyotik, surup bisuru sey yazildi. Bebegimin karnina kramp giriyomus meger. Cok kotuyum anlatamam
canım çok geçmiş olsun. Biz de de oldu antibiyotik vermedi doktor. Birkaç ilaçla geçti çok şükür. Yıkama suyunu direk kombiden koyma kaynatılır sogusun dedi eski usulü yanı. Birde elleri temiz tutmak yeterli dedi. Banyo suyunu yyuttukları için olabilirmiş

Geçmiş olsun canım geçecek inşallah tam hastalık havası bende grip olmak uzereyim inşallah kizma gecmez
Cok ozluyorum
Allah rahmet eylesin cnm

aman dikkat et canım, olunca kurtulması zor. Ihlamur, taze sıkılmış meye suları, tavuk suyuna çorba. Hepsini yaptım ama gitgide kötüleşiyorum, bgn doktora gitcez bakalım, belki emzirirken içilebilen ilaçlar vardır

İnternetten arastirdigima göre inek sütü mayalaninca protein yapısı degisiyormus. O yüzden bebeklere verebilirsiniz yazıyordu. İçimek için inek sütü vermeyin diyorlar. Yoğurt olunca problem olmazmis. Yani okuduğumuz söylüyorum.

Cnm benim eğer mukus varsa bence mikrop kapmistir. Benim yavrum da dizanteri olduğunda emmeden kesildi mukus kaka vardı. Ve karın ağrısı çoook şiddetliydi. Doktor uyarmisti kaka yaparken çok ağrı yapar bu mikrop diye. İnşallah öyle birşeyi yoktur kuzunun. Ama seninkisinin gaz değil derdi bence. Çok geçmiş olsun

Cnm doktorum ilacı bi seferden verirsen kabızlık olur demişti. Sabah akşam iki kere bölüp vermek gerekiyormuş. Fitil koyup yaptırmak kaka. Yazık geçmiş olsun

Cnm yeni okuduğum tahmin ettiğim gibiymis. Çok geçmiş olsun. Bende çok dikkat etmeme rağmen kapmistir üstelik üstüne 2 aylık aşısı da olmuştu. Rabbim kurtardı yine. Çok zor anlıyorum ama ilaçlarla hemen düzeliyor. Calpol ihmal etme. Mikrop çok sancı yapar. Eziyet olmasın çocuğa. Gecmis olsjn

Rabbim bebislerimize sifa versin cok kotuyum ya geceleri arik 4 veya5 kez kalkiyor agliyo oksuruyo ardindn kusuyo camasir yikamaktan biktim eski haline dondunsun artik
Ay canım yaaa... Allah şifa versin bebislere hastalık çok zor . Ağrı kesicilerini düzenli veriyor musun? Bnmki soğuk almış gibiydi doktor 3 kere calpol ver o da sadece toparlar çocuğu dedi. Kontrole gittik atlatmisti ilerlemeye valla. Terletiyor fln.

Aynen ben çok mayalamıştım oğluma inek sütünden.ufak kavanozlara.inek sütü yoğurt yapıldığında bebeklere verilmesinde hiçbir sakınca yok:)

Cok ozluyorum
Ailen nerde canim basın sagolsun Allah rahmet eylesin dedecigine
Ewet canim yogurt ve peynir olunca besin degeri degisiyomus hic bi tehlike arz etmiyomus. Sadece inek sutu verilmicek sutunden yapilan peynir ve yogurt werilebilir diye bilyrm.
Canim benim bebegim bide bizensoylemeye calisiyodu resmen. Sancisiyla, kakasiyla, aglamasiyla ama ben nasil anlamadim dye kendimi yiyrm

Calpol vermiyorum vereyimmi acaba doktor yazmadi verde demedi evde var ama herseyi deniyorum ilaclarinida duzenli veriyorum ilac bogazindan asagi gittigi an kusuyo bende oksurugu icin tereyagi pekmezi biraz suyla kaynatip iciriyorum balgami icin elma kabugu kaynatiyorum burun tikanikligi icin buhar makinasi aldik ihlamur kaynatayim bugunde nane limon yapayim bi duzelsin artik cok dikkat edicem bu kisi atlatsaydik

Cok sag ol canim
Yurtdisindalar canim,cok sag ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…