• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Açıkçası hiçbir belirtim yok 3 gündür gribim ateşim çıkıyor yüzümü ateş basıyor onun dışında birkaç gün önce krem gibi beyaz akıntı geldi şuan da gribim başkada bişey yok değer çok düşük olunca heveslenemiyorum reglime daha 6 gün falan var beta 9.7 çıktı bakalım inşallah yükselir
Hayırlısıyla yükselir canım şimdiden çıkmış kanda git gide artarak devam eder inşallah Minnoşumuz tutunur iyce 🤲

Kızlar ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum cok halsizim grip olcak gbi kırgınlık var üstümde midem bulanır gibi oluyor yemek yiyemedim her yerim sgrıyor ateş basıyor ara ara üsüttüm galiba acile gitsem serum taktırsam gebelik varsa sıkıntı olurmu yada takmadan bakarlar mı sizce
Geçmiş olsun canım gebelik var bence sen de hadi hayırlısı

Kızlar negatif kan sonucum şubata bı umut lan inşallah 🤲 bu hayırlı günlerde Allah dualarımızı kabul eylesin burdaki herkes gönlüne göre sağlıklı huzurlu evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar birsey sorcam, nette dolasan soğan dolmasi videolarına daha fazka kayitsiz kalamadim ve bugun yaptim sonunda. Ama yemeye korkuyorummm🙃😬 ne bileyim bir zarari olur mu sizce gebelik planliyorken yemenin. Ne diyorsunuz

Kizlar birsey sorcam, nette dolasan soğan dolmasi videolarına daha fazka kayitsiz kalamadim ve bugun yaptim sonunda. Ama yemeye korkuyorummm🙃😬 ne bileyim bir zarari olur mu sizce gebelik planliyorken yemenin. Ne diyorsunuz
Bende yazdım ulaşamadım sanırım kalıcı banlanmış
Geçmiş olsun canım gebelik var bence sen de hadi hayırlı

Göğüsteki kahverengi kısımda bu şekilde puturcukkeru olan varmı acaba hormonların yükselmesinden kaynaklı olabiliyormuş ben emzisiyorm oyuzden de olanilir tanı sizlerde de varmı acaba 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20250127-190606.png
    Screenshot_20250127-190606.png
    240,2 KB · Görüntüleme: 18
Git canim git. Insallah guzel birsey sebep oluyordur bu halsizligine. Haber ver
Yaptırmadan geri geldim benim sağlık sigortam var kadın dogum HCG istemeden 500 TL fiyat cıkıyor dedi doktordan verirsen ödemezsin dedi bende yaptırmadım teraflu yazdı almadım onuda salgın var dedi

Yaptırmadan geri geldim benim sağlık sigortam var kadın dogum HCG istemeden 500 TL fiyat cıkıyor dedi doktordan verirsen ödemezsin dedi bende yaptırmadım teraflu yazdı almadım onuda salgın var dedi
Keske normal devlet acile gitseydin. Orasi daha fazla ilgilenirdi.
Gecen hafta pazartesi bende yeniden acile gittim pes pese 3 gün arayla gitmis oldum dr ilk gebelik testi bakalim sonra napcagimiza bakariz demisti. Gidip bos dönmek hepsinden gıcık

Back