Beklenti olunca Psikolojik olarak hep kendimizi dinliyoruz bu arada çatlamadan sonraki 14.gun adetiniz geliyormu merk ettmAh keske keskeee. Ama benim düşüncem belieti aradikca buluyoruz. O yüzden aramamak lazim. Akışına birakmak lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenti olunca Psikolojik olarak hep kendimizi dinliyoruz bu arada çatlamadan sonraki 14.gun adetiniz geliyormu merk ettmAh keske keskeee. Ama benim düşüncem belieti aradikca buluyoruz. O yüzden aramamak lazim. Akışına birakmak lazim
Bence her belirtinizle hamilesiniz regl yaklaşınca vücut ısısı düşer diyorlar ayyyy heyecanlandımOlmadım canım 1-2 gün daha bekleyeyim diyorum :) idrar testi beni çok geriyor. Direk kan vereceğim :)
Aynen canim kesinlikle öyle beklenti olunca bir suru belirti çıkıyor.Beklenti olunca Psikolojik olarak hep kendimizi dinliyoruz bu arada çatlamadan sonraki 14.gun adetiniz geliyormu merk ettm
Anladim kuzum bnm regl uymuyo o kuralaAynen canim kesinlikle öyle beklenti olunca bir suru belirti çıkıyor.
Canim benim değişebiliyor. 14.gun regl oldugum da oldu.3 4 gün gecikme ile 18.gun falan regl oldugum da oldu.
Balım çok yordu bu süreç istemsizce bir beklentiye giriyorım bir de yanlış anlaşılmasın kıskançlık falan değil Allah herkese istediği kadar çocuk versin kimsenin kucağı boş kalmason ama burda insanlar ilk denemede ikinci denemede gebe kalınca aklım karışıyor sorun bende öi diye düşünüyorumNeden korunuyorsun cocuk istemiyor musun? Takip yapma ama korunma da. Ne zmn olacagini bilemezsin canim. Korunmak neye yarar cocuk düşünen birinde
Canim daha aylar olmuş denemeye başlamayli ben 2.bucuk snedir hiç korunmadigim halde umudumu kaybetmedim ki cevremde 5-10sene bebegi olmayip doğal halle gebe olan kisiler var umudunu yitrme denemeye devam et bir sene dolunca doktra gidin esinle bz gttik bi problme olmadigi halde gebe kalamiyorum bu ayda olmzsa ben aşilama deniycm mesela her ay umut kndini birkma hemenBalım çok yordu bu süreç istemsizce bir beklentiye giriyorım bir de yanlış anlaşılmasın kıskançlık falan değil Allah herkese istediği kadar çocuk versin kimsenin kucağı boş kalmason ama burda insanlar ilk denemede ikinci denemede gebe kalınca aklım karışıyor sorun bende öi diye düşünüyorum
merhaba, Allahın izniyle hepimzin sağlıkla bebişlerine kavusması için dua ediyorum. bende de idrar yolu enfeksiyonu var bende bu şüpheyle acaba tüplerim mi tıkalı diye gittim ama hiçbir sorun yoktu çok şükür bilginiz olsun :)Ben tüplerimden şüpheliydim ıdrar yolu enfeksiyonu oldum gecen yaz başı sonra duyunca tıkanıklık yapıyor sanki boşa kürek çekiyorum gibi hissediyordum bir arkadaşımız söyledi burada. Sezaryen sonrası yapısıklık olabiliyormuş dıye o da eklendi farz oldu
Hayırlısı artık inşallah aşılamaya gerek kalmaz bu ay tutar sizinCanim daha aylar olmuş denemeye başlamayli ben 2.bucuk snedir hiç korunmadigim halde umudumu kaybetmedim ki cevremde 5-10sene bebegi olmayip doğal halle gebe olan kisiler var umudunu yitrme denemeye devam et bir sene dolunca doktra gidin esinle bz gttik bi problme olmadigi halde gebe kalamiyorum bu ayda olmzsa ben aşilama deniycm mesela her ay umut kndini birkma hemen
Kızz aklın neden karışıyor bence cok fazla karamsarsın ben 1,5 yıldan fazladır 1 kere korunmadım ama yine olmadı her ay umut ediyorum ancak pes etmiyorum isyanda etmiyorum Allah vereceği zamanı vakti biliyo. Bu şekilde zaten cok zor canım bence biraz psikolojik olarak kendini rahatlatmalısın tekrar dr git mesela yada ne bileyim eşinle gidin birlikte baştan tekrar kontrollerini yaptır . Ama ben senin psikolojik oldugunu düşünüyorum hemen karaları bağlama Allah’a sığın yada buralardan biraz uzaklaşBalım çok yordu bu süreç istemsizce bir beklentiye giriyorım bir de yanlış anlaşılmasın kıskançlık falan değil Allah herkese istediği kadar çocuk versin kimsenin kucağı boş kalmason ama burda insanlar ilk denemede ikinci denemede gebe kalınca aklım karışıyor sorun bende öi diye düşünüyorum
Bende merak ettim bakm hangi gün olcak inşallah olmazda bende 28.gün bugun normalde bugün olmuş olurdum 27 günde catlamaya göre yarın olmam lazımD
Döngünün 29.günü bugun gecen ayki gibi 35.gunu olursam daha 6gun var ama çatlamaya göre 2 güne olmam lazim ama hic adet olcak gibide hissetmiyorum Anlamadim
İnşallah canım benim :)Bence her belirtinizle hamilesiniz regl yaklaşınca vücut ısısı düşer diyorlar ayyyy heyecanlandım
Herkeste farkli oluyor canim ya. Degisebiliyor. Benimde bir defa catlatma ignesine ragmen 4 gün gecikmem oldu. Dr da sasirmisti hatta. Olabiliyor demek kiAnladim kuzum bnm regl uymuyo o kurala
Açıkçası hiçbir belirtim yok 3 gündür gribim ateşim çıkıyor yüzümü ateş basıyor onun dışında birkaç gün önce krem gibi beyaz akıntı geldi şuan da gribim başkada bişey yok değer çok düşük olunca heveslenemiyorum reglime daha 6 gün falan var beta 9.7 çıktı bakalım inşallah yükselirMerhaba gebelik belirtileriniz nelerdi
Hayırlı olsun inşallah
Seni cok iyi anlıyorum canim, disarda ov.testi bile kullanmadan sadece normal birliktelikle gebe kalan o kadar cok ki onlar da yasadiklari mucizenin farkinda degiller mesela. Bizler bu yolun ne kadr zor oldugunu görüyoruz ve bebeklerimiz oldugunda da eminim cok iyi anneler olcaz. Kendinde suc arama neden ariyorsun ki yani kötüyü gör demek istemem ama insanlarin yillaaar yillar sürüyor olmuyor da sonra nasip oluyor. Sen daha yeni denemeye basladin hemen de bu kadar modunu düşürme bir dur. Hersey yeni basliyor.Balım çok yordu bu süreç istemsizce bir beklentiye giriyorım bir de yanlış anlaşılmasın kıskançlık falan değil Allah herkese istediği kadar çocuk versin kimsenin kucağı boş kalmason ama burda insanlar ilk denemede ikinci denemede gebe kalınca aklım karışıyor sorun bende öi diye düşünüyorum
Merhaba gebelik belirtileriniz nelerdi
Hayırlı olsun inşallah
Canim geçmiş olsun, gebelik öncesinde de halsizlik kirginlik oluyor insanda. Belki gebeliktir. Git bence bakarlar betaya hem. Gebelik yoksa ona göre serum falan takarlar. Ama sonucun cikana kadar beklersin acilde mecburen. Atesin yüksek mi sana mi ateslisin gibi geliyor ?Kızlar ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum cok halsizim grip olcak gbi kırgınlık var üstümde midem bulanır gibi oluyor yemek yiyemedim her yerim sgrıyor ateş basıyor ara ara üsüttüm galiba acile gitsem serum taktırsam gebelik varsa sıkıntı olurmu yada takmadan bakarlar mı sizce
Bana öyle geliyor içtten biran oluyor geçiyor gidiyorum şimdi önce kan verim ozmanCanim geçmiş olsun, gebelik öncesinde de halsizlik kirginlik oluyor insanda. Belki gebeliktir. Git bence bakarlar betaya hem. Gebelik yoksa ona göre serum falan takarlar. Ama sonucun cikana kadar beklersin acilde mecburen. Atesin yüksek mi sana mi ateslisin gibi geliyor ?
Git canim git. Insallah guzel birsey sebep oluyordur bu halsizligine. Haber verBana öyle geliyor içtten biran oluyor geçiyor gidiyorum şimdi önce kan verim ozman
kuzum sende umudunu kaybetme yolun başindasin daha ben her ay bu beklentiyi yasiyorum ona ragmn pes etmedim sabretHayırlısı artık inşallah aşılamaya gerek kalmaz bu ay tutar sizin