- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.941
Canim Adaçayı çok daha etkili bence 9 yaşında ki oğlum geçen kişi ilaçsız atlattı sadece adaçayı verdim hasta olacağını anladigim da ..bende öyle aileme hep veriyorum yani ama suan ben içemiyorum sütü kesiyor hem boğaza oksurugede gargara yapılması iyi geliyor geçmiş olsun canımCalpol vermiyorum vereyimmi acaba doktor yazmadi verde demedi evde var ama herseyi deniyorum ilaclarinida duzenli veriyorum ilac bogazindan asagi gittigi an kusuyo bende oksurugu icin tereyagi pekmezi biraz suyla kaynatip iciriyorum balgami icin elma kabugu kaynatiyorum burun tikanikligi icin buhar makinasi aldik ihlamur kaynatayim bugunde nane limon yapayim bi duzelsin artik cok dikkat edicem bu kisi atlatsaydik
Bebege icirebilirmiyim adacayini bide verebilirsem ne kadar vereyim gundeCanim Adaçayı çok daha etkili bence 9 yaşında ki oğlum geçen kişi ilaçsız atlattı sadece adaçayı verdim hasta olacağını anladigim da ..bende öyle aileme hep veriyorum yani ama suan ben içemiyorum sütü kesiyor hem boğaza oksurugede gargara yapılması iyi geliyor geçmiş olsun canım
Basın sağolsun canım ...Ben dee ben de annemi,kardeslerimi ozluyorumgelecekti ama gelemiyor dun dedem vefat etti
1 yildan uzun suredir gormuyorum onlari
Cok ozluyorum
Ihlamur verilebildigine göre Adacayida verilir herhalde canım ya onu çok bilemiyorum ama hasta olsa ben verirdim bebeğime 30 cc versen yeter benCeBebege icirebilirmiyim adacayini bide verebilirsem ne kadar vereyim gunde
Cnm kavanoza nasıl yapabilirim yoğurdu.Aynen ben çok mayalamıştım oğluma inek sütünden.ufak kavanozlara.inek sütü yoğurt yapıldığında bebeklere verilmesinde hiçbir sakınca yok:)
Çocuk böyleyken neden ağrı kesici vermek. Doktora Sor cnm bi. Rahatsız yazık kendine gelir birazCalpol vermiyorum vereyimmi acaba doktor yazmadi verde demedi evde var ama herseyi deniyorum ilaclarinida duzenli veriyorum ilac bogazindan asagi gittigi an kusuyo bende oksurugu icin tereyagi pekmezi biraz suyla kaynatip iciriyorum balgami icin elma kabugu kaynatiyorum burun tikanikligi icin buhar makinasi aldik ihlamur kaynatayim bugunde nane limon yapayim bi duzelsin artik cok dikkat edicem bu kisi atlatsaydik
Canim çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatir kakadaki mikrop yüzünden mi emmiyormuş?İnsallah canim. Bende biogaia ile nurse werdim. Hala yatamiyo uyanik. Gozleri kapaliyken bagiriyo karnina kramp giriyo . Cok acı elimden bsy gelememesi. Rabb im saglik wersin en basta
Canim geçmiş olsun kas ağrilarina zencefil de iyi geliyor ama sütü keser mi bilmiyorumSaol canım benim
ayy canım senin daha zorbiz geçen hafta annemlerdeydik daha. Hastayım ya naz benimkisi
Basin sagolsun Allah evladina uzun omur versin
Sag olun kizlarBasın sağolsun canım ...
Ihlamuru doktor ver dedi bir iki cay ksigi ama onu da deneyeyim insallah sifa olurIhlamur verilebildigine göre Adacayida verilir herhalde canım ya onu çok bilemiyorum ama hasta olsa ben verirdim bebeğime 30 cc versen yeter benCe
Bilmiyorumki cuma kontrolumuz var sorayim ama insallah o gune kadar gerek kalmaz iylesirÇocuk böyleyken neden ağrı kesici vermek. Doktora Sor cnm bi. Rahatsız yazık kendine gelir biraz
Can'ım çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallahKizlar moralim cok bozuk tahlil yaptirdik mikrop cikti kakada. anitibiyotik, surup bisuru sey yazildi. Bebegimin karnina kramp giriyomus meger. Cok kotuyum anlatamam
Sagol canim. Mikrop yuzunden emmeme ihtimali warmis bagirsaklarina sut indiginde cok acı weriyomus. Bugun bi daha yapildi tahlil yine lökosit degeri yuksek oldugu icin mecbur antibiyotige basladim istemeye istemeyeCanim çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatir kakadaki mikrop yüzünden mi emmiyormuş?
İnşAllah canim cok sagolCan'ım çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah
Sağol canım ne bilim garip hissettim kendimi. Sosyal olması iyi olacak ilerisi açısından. Kalabalığa bayılıyorendless-summer başın sağolsun canım...
axycool canım öyle düşünüp de üzme kendini.. sen yeterli bi annesin ki bu tarz düşünebiliyosun.. bebeğin sosyal bi bebek demek ki bak ne güzel ilerde sıkıntı yaşamıycaksın. kalabalığı seviyo demek ki...
ooh ne güzel işte ilerde kreşe falan verdiğinde, kardeşlerine annene bırakıp bi yere gittiğinde gözün arkada kalmaz inşallah rahat olur onun için de senin için de..Sağol canım ne bilim garip hissettim kendimi. Sosyal olması iyi olacak ilerisi açısından. Kalabalığa bayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?