• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet var ve şiş eşimde gidip gelip sen kesin hamilesin diyip duruyor hafif midem bulanıyor ama o bende adet öncesi de oluyor
Canim tabi değişebilir belki bilmiyorum ama genelde mide bulantisi 7.haftadan sonra fln başlıyor. Bu tarz belirtiler genelde psikolojik oluyor ve bizim elimizde olmuyor vucudumuz yapiyor bunu.
Hic belli olmaz belki bebisin belirtileridir. Iste o kadr birbirine benziyor ki belirtiler insan ayirt edemiyor yaa.. regl gecikince de şişer karin. Bebis varsa da baslangicta yine ayni sebepten sise karin regl olamiyor karin sisiyor ayni mantik oluyor

Kızlar birkaç gündür forumu okuyorum ama yazamadım. Pozitif haberlerinizi gördüm çok sevindim. @Lioo hayırlı olsun canım. Reglime 8 gün kaldı. 3 şubat takvime göre. Batı benimle yakın olan var mı? Ne zaman başlıyoruz testlere ☺️ ben geçen aydan awox testlerimi hazır etmiştim salı günü başlayacağım
Benimde regl 2 Şubat görünüyor prodoctor erken gebelik testlerim hazır bekliyorm bende ne zmn yapsam diye 😅

Ayy benimde aynıııı takvimde 6 gün kaldığı görünüyor aşırı heyecanlıyım test yaptım bugün sabah ama negatifti. Ama aşırı göğüslerim şiş ve uçları yanıyor acıyor. Birde sağ bacağım dünden beri ağrıyor. 3 gündür mide yanmam var. İnşallah pozitife döner 😍 birde ateşim 36.6 çok anlamıyorum ama bu şekilde yüksek olduğu zaman mı gebelik oluyordu bilen var mı kızlar
Adetin gectigi halde düşmezse ates büyük ihtimalle gebelik oluyor cnm yine adet günü ve ertesi gün belli oluyor yani

Canim tabi değişebilir belki bilmiyorum ama genelde mide bulantisi 7.haftadan sonra fln başlıyor. Bu tarz belirtiler genelde psikolojik oluyor ve bizim elimizde olmuyor vucudumuz yapiyor bunu.
Hic belli olmaz belki bebisin belirtileridir. Iste o kadr birbirine benziyor ki belirtiler insan ayirt edemiyor yaa.. regl gecikince de şişer karin. Bebis varsa da baslangicta yine ayni sebepten sise karin regl olamiyor karin sisiyor ayni mantik oluyo
Yoruldum artık düşünmüuorum sabahları çünkü ağrım oluyor adet olacakmışım gibi sonra kendiliğinden geçiyor korunacağım zaten artık

Hic belli olmaz belki bebisin belirtileridir. Iste o kadr birbirine benziyor ki belirtiler insan ayirt edemiyor yaa.. regl gecikince de şişer karin. Bebis varsa da baslangicta yine ayni sebepten sise karin regl olamiyor karin sisiyor ayni mantik oluyor
Adetle gebelik belirtilerini ayiran bi özellik olsaydi keske 😏

Merhava test yaptınız mı ☺️
Cumartesi yaptım negatif çıktı. 2 gün kaldı reglime onu bekliyorum. Vücut ısım 37lerde. Göğsüm şiş, Sıcak basıyor, sarımsı akıntımda kesildi, lekelenme olmuştu 2 gündür oda kalmadı bakalım hayırlısı artık. Enfeksiyonum yok. Göğüs ucu ağrısı şişliği, sıcak basması ve sarı akıntı daha önceleri hiç olmamıştı. Hayırlısı artık. Reglim gecikirse kan vereceğim.

Cumartesi yaptım negatif çıktı. 2 gün kaldı reglime onu bekliyorum. Vücut ısım 37lerde. Göğsüm şiş, Sıcak basıyor, sarımsı akıntımda kesildi, lekelenme olmuştu 2 gündür oda kalmadı bakalım hayırlısı artık. Enfeksiyonum yok. Göğüs ucu ağrısı şişliği, sıcak basması ve sarı akıntı daha önceleri hiç olmamıştı. Hayırlısı artık. Reglim gecikirse kan vereceğim.
Lekelenme yerleşme kanaması olabilir belkide hamilesinizdir ☺️

Bugün tekrarlayın bence :) regl olmadiysaniz

Yoruldum artık düşünmüuorum sabahları çünkü ağrım oluyor adet olacakmışım gibi sonra kendiliğinden geçiyor korunacağım zaten artık
Neden korunuyorsun cocuk istemiyor musun? Takip yapma ama korunma da. Ne zmn olacagini bilemezsin canim. Korunmak neye yarar cocuk düşünen birinde

Back