- 16 Eylül 2024
- 1.970
- 1.155
- 48
Yaa sevindim canim daha cok yenii saglikla büyüsün inşallah yeni gördüm daha yazdiginiEvet canım 9.7 çıktı betam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sevindim canim daha cok yenii saglikla büyüsün inşallah yeni gördüm daha yazdiginiEvet canım 9.7 çıktı betam
Canim tabi değişebilir belki bilmiyorum ama genelde mide bulantisi 7.haftadan sonra fln başlıyor. Bu tarz belirtiler genelde psikolojik oluyor ve bizim elimizde olmuyor vucudumuz yapiyor bunu.Evet var ve şiş eşimde gidip gelip sen kesin hamilesin diyip duruyor hafif midem bulanıyor ama o bende adet öncesi de oluyor
Benimde regl 2 Şubat görünüyor prodoctor erken gebelik testlerim hazır bekliyorm bende ne zmn yapsam diyeKızlar birkaç gündür forumu okuyorum ama yazamadım. Pozitif haberlerinizi gördüm çok sevindim. @Lioo hayırlı olsun canım. Reglime 8 gün kaldı. 3 şubat takvime göre. Batı benimle yakın olan var mı? Ne zaman başlıyoruz testlere ben geçen aydan awox testlerimi hazır etmiştim salı günü başlayacağım
Adetin gectigi halde düşmezse ates büyük ihtimalle gebelik oluyor cnm yine adet günü ve ertesi gün belli oluyor yaniAyy benimde aynıııı takvimde 6 gün kaldığı görünüyor aşırı heyecanlıyım test yaptım bugün sabah ama negatifti. Ama aşırı göğüslerim şiş ve uçları yanıyor acıyor. Birde sağ bacağım dünden beri ağrıyor. 3 gündür mide yanmam var. İnşallah pozitife döner birde ateşim 36.6 çok anlamıyorum ama bu şekilde yüksek olduğu zaman mı gebelik oluyordu bilen var mı kızlar
Yoruldum artık düşünmüuorum sabahları çünkü ağrım oluyor adet olacakmışım gibi sonra kendiliğinden geçiyor korunacağım zaten artıkCanim tabi değişebilir belki bilmiyorum ama genelde mide bulantisi 7.haftadan sonra fln başlıyor. Bu tarz belirtiler genelde psikolojik oluyor ve bizim elimizde olmuyor vucudumuz yapiyor bunu.
Hic belli olmaz belki bebisin belirtileridir. Iste o kadr birbirine benziyor ki belirtiler insan ayirt edemiyor yaa.. regl gecikince de şişer karin. Bebis varsa da baslangicta yine ayni sebepten sise karin regl olamiyor karin sisiyor ayni mantik oluyo
Catlama gördüğüne ragmenmi cnm gec oluyorsun çünkü catlama günü belli olunca adet olcak günde belli oluyorO zaman benim 12.gun iki gun var 14gun kuralina pek uymuyor benim regl ama olsun fndeu 35gunu buluyo
Yine her türlü regli beklememiz gerekiyor anlaşılanAdetin gectigi halde düşmezse ates büyük ihtimalle gebelik oluyor cnm yine adet günü ve ertesi gün belli oluyor yani
Bugün tam olarak 6 gün kaldı belki çıkar diye yaptım ama maalesef çıkmadıAdetine kac gun kala yaptin canim test benimde mide yanmasi oldu bi kac gun dun gecti ama şiskinlik var bayadr bir haftadir goguslerim aciyo bide
Aynen cnm adete 2 kala test yap istersen varsa cıkıyor Büyük ihtimalleYine her türlü regli beklememiz gerekiyor anlaşılan
Ewet kuzum 23gun sonra olmuştum çatlamadan gecen ay mesela adetin ilk gununden saydigimda 13.gün çatlamasina ragmen baya gec oldumCatlama gördüğüne ragmenmi cnm gec oluyorsun çünkü catlama günü belli olunca adet olcak günde belli oluyor
Merhaba gebelik belirtileriniz nelerdiEvet pozitif görünüyor ama değer artar mı bilmiyorum reglime 5/6 gün var hayırlısı artık diyorum
Adetle gebelik belirtilerini ayiran bi özellik olsaydi keskeCanim tabi değişebilir belki bilmiyorum ama genelde mide bulantisi 7.haftadan sonra fln başlıyor. Bu tarz belirtiler genelde psikolojik oluyor ve bizim elimizde olmuyor vucudumuz yapiyor bunu.
Hic belli olmaz belki bebisin belirtileridir. Iste o kadr birbirine benziyor ki belirtiler insan ayirt edemiyor yaa.. regl gecikince de şişer karin. Bebis varsa da baslangicta yine ayni sebepten sise karin regl olamiyor karin sisiyor ayni mantik oluyor
Cumartesi yaptım negatif çıktı. 2 gün kaldı reglime onu bekliyorum. Vücut ısım 37lerde. Göğsüm şiş, Sıcak basıyor, sarımsı akıntımda kesildi, lekelenme olmuştu 2 gündür oda kalmadı bakalım hayırlısı artık. Enfeksiyonum yok. Göğüs ucu ağrısı şişliği, sıcak basması ve sarı akıntı daha önceleri hiç olmamıştı. Hayırlısı artık. Reglim gecikirse kan vereceğim.Merhava test yaptınız mı
Ala ala bu ay bekle bakalım kac gün sürecek döngünün kaçıncı günü suandaEwet kuzum 23gun sonra olmuştum çatlamadan gecen ay mesela adetin ilk gununden saydigimda 13.gün çatlamasina ragmen baya gec oldum
Lekelenme yerleşme kanaması olabilir belkide hamilesinizdirCumartesi yaptım negatif çıktı. 2 gün kaldı reglime onu bekliyorum. Vücut ısım 37lerde. Göğsüm şiş, Sıcak basıyor, sarımsı akıntımda kesildi, lekelenme olmuştu 2 gündür oda kalmadı bakalım hayırlısı artık. Enfeksiyonum yok. Göğüs ucu ağrısı şişliği, sıcak basması ve sarı akıntı daha önceleri hiç olmamıştı. Hayırlısı artık. Reglim gecikirse kan vereceğim.
Bugün tekrarlayın bence :) regl olmadiysanizCumartesi yaptım negatif çıktı. 2 gün kaldı reglime onu bekliyorum. Vücut ısım 37lerde. Göğsüm şiş, Sıcak basıyor, sarımsı akıntımda kesildi, lekelenme olmuştu 2 gündür oda kalmadı bakalım hayırlısı artık. Enfeksiyonum yok. Göğüs ucu ağrısı şişliği, sıcak basması ve sarı akıntı daha önceleri hiç olmamıştı. Hayırlısı artık. Reglim gecikirse kan vereceğim.
Döngünün 29.günü bugun gecen ayki gibi 35.gunu olursam daha 6gun var ama çatlamaya göre 2 güne olmam lazim ama hic adet olcak gibide hissetmiyorum AnlamadimAla ala bu ay bekle bakalım kac gün sürecek döngünün kaçıncı günü suanda
Neden korunuyorsun cocuk istemiyor musun? Takip yapma ama korunma da. Ne zmn olacagini bilemezsin canim. Korunmak neye yarar cocuk düşünen birindeYoruldum artık düşünmüuorum sabahları çünkü ağrım oluyor adet olacakmışım gibi sonra kendiliğinden geçiyor korunacağım zaten artık
Olmadım canım 1-2 gün daha bekleyeyim diyorum :) idrar testi beni çok geriyor. Direk kan vereceğim :)Bugün tekrarlayın bence :) regl olmadiysaniz
Ah keske keskeee. Ama benim düşüncem belieti aradikca buluyoruz. O yüzden aramamak lazim. Akışına birakmak lazimAdetle gebelik belirtilerini ayiran bi özellik olsaydi keske