2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben bu hafta gidicem 13 ünde kontrolümüz var.keçi sütünü sorarım canım.

Canım ben spsimlex kullanıyordum sadece emerken ağladığı için doktor birde nurse verdi.ben günde 2 kez sabah kalktığında birde gece uykusuna yatmadan hemen önce veriyorum.tabi sapsimplex ile birlikte veriyorum.8 dmla sap 1 tatlı kaşığı nurse sabah akşam.bizim şükürki artık çok gaz problemimiz kalmadı.ilacı kesip denesemmi diyorum sonra vazgeçiyorum korkudan.seninde bebişin problemi gazsa bu şekilde ver fayda görürsün inşllh.

Bizimde kontrolumuz var ayin 13 de ama bizim doktor artik ek gidaya basla dedi azar azar artirarak ver dedi yumurtayada basla dedi 10 aylikken kendinzle sofraya oturttun dedi
Bende başladım az az.yani günde bir öğünde olsa veriyorum.mesela bu sabah yumurta sarısı az peynir azcık muz azcıkta keçi boynuzu pekmezi içine biraz toz mama ve birazda sıcak su katıp rondodan geçirdim.tadı gayet güzel oldu severekte yedi kızım:)benim doktor 5 bitince başla az az demişti.

Hepsini ic icemi kattin

Kızlar bebeğim kan ilacından dolayı resmen dengesi bozuldu kakasını uapamıyor sürekli bağırıyor kendini yerlere atıyor resmen çok sıkıştırdı oğlumu doktoru aradım ilacı bi müddet keselim çok sık karşılaştığımız durum dedi şimdi kakasını yapmasını bekliyorum yarın da yapamazsa fitil kullancam çok acı çekiyor

Kızlar İnsn en çok Da hastayken arıyo ailesini yanında burda kimsemiz yok, benim nezle grip iyice arttı. Oğlum sürekli kucak istiyo, kafamı kaldırcak Halim yok eşim de rahatsız, bide bu ara limoniyiz biraz :/ annemi istiyoruuuum

Hic kimsen mi yok gerci ben annemle ayni mahalledeyim ama annemde yasli ve dedeme bakiyo yatalak pek bi fayda gormuyorum yani bu gune kadar tek baktim desteksiz

Kizlar moralim cok bozuk tahlil yaptirdik mikrop cikti kakada. anitibiyotik, surup bisuru sey yazildi. Bebegimin karnina kramp giriyomus meger. Cok kotuyum anlatamam

Cnm ya çok çok gecmis olsun allah acil sifalar versin inan cok uzuldum evladinin bi yeri agrisa insanin ici yaniyo biliyorum insallah en kisa zamanda iyilesir ne dicemi bilemedim

Kizlar ek gida icin ne guzel tarifleriniz var hepiniz paylasin burda brn cok acemiyim bise yapamiyoruum yogurt bile:) neler veriyosunuz mesela tarifleriyle yazarmisiniz ben habire elma armut rendeleyip veriyorum ogluma da bana da gına geldi:)

Hic kimsen mi yok gerci ben annemle ayni mahalledeyim ama annemde yasli ve dedeme bakiyo yatalak pek bi fayda gormuyorum yani bu gune kadar tek baktim desteksiz
yok canım eşim de ben de gurbetteyiz
Olsun annenin varlığı yeter .. Bende şimdi arasam çıkar gelir ama kıyamıyorum. Aynı ilde olsak daha başka olurdu

Kizlar ek gida icin ne guzel tarifleriniz var hepiniz paylasin burda brn cok acemiyim bise yapamiyoruum yogurt bile:) neler veriyosunuz mesela tarifleriyle yazarmisiniz ben habire elma armut rendeleyip veriyorum ogluma da bana da gına geldi:)
Tarifi kendi kendine buluyorsun bir zaman sonra sadece verilmemesi gereken şeylere dikkat etmek yeterli.mesela domates,bal,yumurta akı ve inek sütü gibi.bunun dışında kahvaltı için peynir,az pekmez,zeytin,yumurta sarısı vitamini olan ne varsa işte belki 1 2 tanede bebe biküvisi robdoda çekiyorum kahvaltısı bu.(tabi büyüdükçe su gibi değilde daha taneli yapmalısınki alışsın)öğlen çorba yada haşlanmış sebze.çorbayada ne bulursan brokoli,kabak,havuç,azcık prinç yada bulgur.ne koyacağın sana bağlı.tuzsuz ve yağsız tabiki.ikindi yoğurt meyveli belki yine pekmezle tatlandırarak.akşamda daha muhallebi tarzı şeyler.ben mamasını kullanarak prinç unuyla yapıyorm.yada varsa yine sebze püresi yada çorbası.zaman geçtikçe ne vereceğin daha şekillenir alışırsın canım.ben tabi şuanda bu öğünlere tam başlamadım.oğlumdan tecrübeliyim:))1 aya kalmaz başlarım ama.sende merak etme zamanla tecrübe edinirsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…