• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Calpol vermiyorum vereyimmi acaba doktor yazmadi verde demedi evde var ama herseyi deniyorum ilaclarinida duzenli veriyorum ilac bogazindan asagi gittigi an kusuyo bende oksurugu icin tereyagi pekmezi biraz suyla kaynatip iciriyorum balgami icin elma kabugu kaynatiyorum burun tikanikligi icin buhar makinasi aldik ihlamur kaynatayim bugunde nane limon yapayim bi duzelsin artik cok dikkat edicem bu kisi atlatsaydik
Canim Adaçayı çok daha etkili bence 9 yaşında ki oğlum geçen kişi ilaçsız atlattı sadece adaçayı verdim hasta olacağını anladigim da ..bende öyle aileme hep veriyorum yani ama suan ben içemiyorum sütü kesiyor hem boğaza oksurugede gargara yapılması iyi geliyor geçmiş olsun canım

Canim Adaçayı çok daha etkili bence 9 yaşında ki oğlum geçen kişi ilaçsız atlattı sadece adaçayı verdim hasta olacağını anladigim da ..bende öyle aileme hep veriyorum yani ama suan ben içemiyorum sütü kesiyor hem boğaza oksurugede gargara yapılması iyi geliyor geçmiş olsun canım
Bebege icirebilirmiyim adacayini bide verebilirsem ne kadar vereyim gunde

Calpol vermiyorum vereyimmi acaba doktor yazmadi verde demedi evde var ama herseyi deniyorum ilaclarinida duzenli veriyorum ilac bogazindan asagi gittigi an kusuyo bende oksurugu icin tereyagi pekmezi biraz suyla kaynatip iciriyorum balgami icin elma kabugu kaynatiyorum burun tikanikligi icin buhar makinasi aldik ihlamur kaynatayim bugunde nane limon yapayim bi duzelsin artik cok dikkat edicem bu kisi atlatsaydik
Çocuk böyleyken neden ağrı kesici vermek. Doktora Sor cnm bi. Rahatsız yazık kendine gelir biraz

Canim çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatir kakadaki mikrop yüzünden mi emmiyormuş?
Sagol canim. Mikrop yuzunden emmeme ihtimali warmis bagirsaklarina sut indiginde cok acı weriyomus. Bugun bi daha yapildi tahlil yine lökosit degeri yuksek oldugu icin mecbur antibiyotige basladim istemeye istemeye :KK43: 2 doktora goturdum bi ihtimal diger doktor vermez diye ama ikiside kullanmalisin dedi. Baslad
Can'ım çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah :KK43:
İnşAllah canim cok sagol:KK200:

Bebislerle geçmiş olsun kızlar.

Bizde de 2 gundur diş sancısı var kulağını kasiyip duruyor habire.parçalayacak nerdeyse.calpol verdim fayda etmiyor en sonunda diş için şaseler varmış onu tavsiye etti doktor. Aldım verdim şimdi ama huzursuz gene.

Kızlar benim kızım evde birileri varken çok mutlu oynuyor ediyor uykusu gelince salliyorlar uyuyor hemen. Birileri derken teyzeleri anne dede babanne fln.

Ama biz başbaşa kaldik mi hemen başlıyor mizmizlanmaya. Kucagimdan itiyor kendini.Uykusu gelince bile zor uyuyor . neden böyle bilemedim. Çok üzülüyorum iyi annelik mi yapamiyorum acaba diye. Neden böyle bilemedimo_O

endless-summer endless-summer başın sağolsun canım...
axycool axycool canım öyle düşünüp de üzme kendini.. sen yeterli bi annesin ki bu tarz düşünebiliyosun.. bebeğin sosyal bi bebek demek ki bak ne güzel ilerde sıkıntı yaşamıycaksın. kalabalığı seviyo demek ki...

endless-summer endless-summer başın sağolsun canım...
axycool axycool canım öyle düşünüp de üzme kendini.. sen yeterli bi annesin ki bu tarz düşünebiliyosun.. bebeğin sosyal bi bebek demek ki bak ne güzel ilerde sıkıntı yaşamıycaksın. kalabalığı seviyo demek ki...
Sağol canım ne bilim garip hissettim kendimi. Sosyal olması iyi olacak ilerisi açısından. Kalabalığa bayılıyor

Sağol canım ne bilim garip hissettim kendimi. Sosyal olması iyi olacak ilerisi açısından. Kalabalığa bayılıyor
ooh ne güzel işte ilerde kreşe falan verdiğinde, kardeşlerine annene bırakıp bi yere gittiğinde gözün arkada kalmaz inşallah rahat olur onun için de senin için de..
bi de; herkes başka, sen başkasın canım..
annesisin sen..
tabi ki sen onun biricik koruyucu meleğisin. :KK68:
ama bebeğin sadece diğer insanları, değişikliği seviyor.
krize girmene gerek yok. :KK19:

Back