• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar hasta oldum, hem boğaz ağrısı hem grip. Ağırlaşmadan iyileşeyim die uğraşıyorum, ıhlamur meyve felan :KK43: eşimde aynı durumda. Bebemizi hasta etmesek bari. Öksürüyo zaten :KK43: emmesi de azaldı, ağlaya ağlaya kızarıyo, memeyi nadir alıyo :KK43: benimki de mı greve girdi acaba :KK43:(
Gecmis olsun Cok dikkat et bende ayni durumdayim ama malesef benim kiza bulasti uc gundur mahvoldum mizmizlaniyo yemiyo yedigini kusuyo hep kucakta hic uyanmayan cocuk bu gece dort defa kalkti simdide onun icin ayaktayim onlar iyi olsunda gerisi onemli degil

Gecmis olsun Cok dikkat et bende ayni durumdayim ama malesef benim kiza bulasti uc gundur mahvoldum mizmizlaniyo yemiyo yedigini kusuyo hep kucakta hic uyanmayan cocuk bu gece dort defa kalkti simdide onun icin ayaktayim onlar iyi olsunda gerisi onemli degil
sorma Canım bizde ayaktayız :( akşamdan beri 2 kere kustu, takır takır öksürüyor :( insanın eli ayağına dolaşıyor, o öksürdükçe bn kahroluyorum :(

Kizlaar dun oglum 8 de uyudu 8:45te uyandi (aksamdan bahsediyorum)
Emzirmeye calistim bi 4 dk emdi uyumasini beklledik uyumuyo saat 10-11 oldu yine uyumadi yatak odasina goturdum gozleri kapanicakken bi sanci sardi yawrumu karnini kaldiriyo yataktan aglamaya basladim artik saat 3 oldu esim aldi sen uyu dedi biraz uyumusum o birazda 3 saat. Getirdi emzir karni ac dedi biraz uyutmus arabasinda. Emdi yine yatmiyo saat 9 da uyuduk uykusuz perisan yawrum :( biogaianin icindeki enzimlermi mahvediyo cocugumu bilmiyorrum. Onu bugun wermicem Nurse harwey's vericem. Sorum şu nurse harweys kullananlar; uzerinde 6 aya kadar 1 tatlikasigi verin yaziyo . 6ile12 ay arasindakiler 2 tatli kasigi 6 defa yaziyo. Ben 1 tatli kasigi wericemde 24 saat icinde 6 kere mi 1 keremi aciklayici olmadi bnm icin :(

Emzirmeye calistim bi 4 dk emdi uyumasini beklledik uyumuyo saat 10-11 oldu yine uyumadi yatak odasina goturdum gozleri kapanicakken bi sanci sardi yawrumu karnini kaldiriyo yataktan aglamaya basladim artik saat 3 oldu esim aldi sen uyu dedi biraz uyumusum o birazda 3 saat. Getirdi emzir karni ac dedi biraz uyutmus arabasinda. Emdi yine yatmiyo saat 9 da uyuduk uykusuz perisan yawrum :KK43: biogaianin icindeki enzimlermi mahvediyo cocugumu bilmiyorrum. Onu bugun wermicem Nurse harwey's vericem. Sorum şu nurse harweys kullananlar; uzerinde 6 aya kadar 1 tatlikasigi verin yaziyo . 6ile12 ay arasindakiler 2 tatli kasigi 6 defa yaziyo. Ben 1 tatli kasigi wericemde 24 saat icinde 6 kere mi 1 keremi aciklayici olmadi bnm icin :KK43:
çok geçmiş olsun canım, ne zormuş evlatla imtihan olmak :( kendimiz hastalansak bukadar canımız yanmaz :.(

Emzirmeye calistim bi 4 dk emdi uyumasini beklledik uyumuyo saat 10-11 oldu yine uyumadi yatak odasina goturdum gozleri kapanicakken bi sanci sardi yawrumu karnini kaldiriyo yataktan aglamaya basladim artik saat 3 oldu esim aldi sen uyu dedi biraz uyumusum o birazda 3 saat. Getirdi emzir karni ac dedi biraz uyutmus arabasinda. Emdi yine yatmiyo saat 9 da uyuduk uykusuz perisan yawrum :KK43: biogaianin icindeki enzimlermi mahvediyo cocugumu bilmiyorrum. Onu bugun wermicem Nurse harwey's vericem. Sorum şu nurse harweys kullananlar; uzerinde 6 aya kadar 1 tatlikasigi verin yaziyo . 6ile12 ay arasindakiler 2 tatli kasigi 6 defa yaziyo. Ben 1 tatli kasigi wericemde 24 saat icinde 6 kere mi 1 keremi aciklayici olmadi bnm icin :KK43:
Canim niye boyle oluyor ki :KK43:
Gazi cok fazla
Doktorum gazi olunca komposto tarifi vermisti
Onu veriyorum hemen gazini cikarip kakasini yapiyor
Istersen verebilirim

Sağolsun :))

Ben de yarım litre suya silme bir çay kaşığı koyarak bir deneyeyim. En azından evde kullanırım.

burun tıkanıklığını çok daha ufakken nezle olunca benden bulaştı.
yıkamaktan korkmayın bütün burnu açılıyor hemen memeye yapışıp uyuyor.
2 günde iyileşti duşla. odada ketıl kaynattım bir de evi sık sık havalandırdım. eski usul ama soan fln kestim :D

burna su dökmekten korkma demişti dr. bn şırıngayla 30 ar döküyordum burunlara. tıkalıysa ve bebekler burundan nefes aldığı için bi garip oluyor çocuk kaldırıp direk omzuma koyuyorum genzindeki suyu içiyor.

su çok koymak istemezseniz süt sağın bol bol dökün nasıl olsa mideye gidiyor. ılık sütle yumuşar. bnm süt şekerli gb diye süt döktükten sonra gene iki deliğe de tuzlu suyu döküyordum.

insan ortam sıcak olsun istiyor ama geçen paylaştığım yazıdan beri 23 dereceyi pek geçmedi ev. umarım hasta etmem :)

burun tıkanıklığını çok daha ufakken nezle olunca benden bulaştı.
yıkamaktan korkmayın bütün burnu açılıyor hemen memeye yapışıp uyuyor.
2 günde iyileşti duşla. odada ketıl kaynattım bir de evi sık sık havalandırdım. eski usul ama soan fln kestim :KK70:

burna su dökmekten korkma demişti dr. bn şırıngayla 30 ar döküyordum burunlara. tıkalıysa ve bebekler burundan nefes aldığı için bi garip oluyor çocuk kaldırıp direk omzuma koyuyorum genzindeki suyu içiyor.

su çok koymak istemezseniz süt sağın bol bol dökün nasıl olsa mideye gidiyor. ılık sütle yumuşar. bnm süt şekerli gb diye süt döktükten sonra gene iki deliğe de tuzlu suyu döküyordum.

insan ortam sıcak olsun istiyor ama geçen paylaştığım yazıdan beri 23 dereceyi pek geçmedi ev. umarım hasta etmem :)

Ya bizim de 1 aylikken ablasından bulasip zatürre geçirdi bir hafta yoğun bakımda kaldı. O yüzden az bişey tıkansa xlear burun damlasini bol bol burnuna damlatiyorum o da küçücük şişe hemen bitiyor.

Evin sıcaklığını da ayarlayamiyorum tam bir oda termostatı almak lazım.

Cnm bizede doktorumuz sadece keci sütüyle mayala yogurdu inek sutu olmicak dedi zaten keci sütünu burda bulamıyorum hala sorup sorusturuyorum eger dedigin gibi agır gelecekse bosa zaman kaybetmeden inek sutunden mi mayalasam ki bise olurmu hep okuyorum inek sutuyle yapıyolar
Dr da demis onun ustune benim bi sey soylemem pek dogru olmaz canim.benim bebegime agir geldi galiba.ben migrosta bulnustum.baltali diye bi marka.varsa yakinlarinda orda bulabilirsin.aslunda bu hafta dr a gidecek olan varsa bi sorsa ağir gelir mi bebege keci sütü diye.belki baska derdi vardi yavrumun bilemiyorumki.sadece tahmin edebiliyoz.insllh sizinkilere bi sey olmaz.deneyin

Kızlar hasta oldum, hem boğaz ağrısı hem grip. Ağırlaşmadan iyileşeyim die uğraşıyorum, ıhlamur meyve felan :KK43: eşimde aynı durumda. Bebemizi hasta etmesek bari. Öksürüyo zaten :KK43: emmesi de azaldı, ağlaya ağlaya kızarıyo, memeyi nadir alıyo :KK43: benimki de mı greve girdi acaba :KK43:(

sorma Canım bizde ayaktayız :KK43: akşamdan beri 2 kere kustu, takır takır öksürüyor :KK43: insanın eli ayağına dolaşıyor, o öksürdükçe bn kahroluyorum :KK43:
kızlar geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah bebişleriniz

Oyle walla. Ona gelmesin bana gelsin diyorum cok kotuyum moralim bozuk
Canim niye boyle oluyor ki :KK43:
Gazi cok fazla
Doktorum gazi olunca komposto tarifi vermisti
Onu veriyorum hemen gazini cikarip kakasini yapiyor
Istersen verebilirim
Bsy war bebegimde cok agrisi oluyo . Kramp giriyo adeta kasiliyo ciglik atmaya basliyo :( doktorumuz bsy werme dedi simdilik wermiyotum kaka tahlili yaptircam yarin cok mukus war insAllah bsy cikmaz. Werdigin tarifide kaydettim cnn ck sagol

Oyle walla. Ona gelmesin bana gelsin diyorum cok kotuyum moralim bozuk

Bsy war bebegimde cok agrisi oluyo . Kramp giriyo adeta kasiliyo ciglik atmaya basliyo :KK43: doktorumuz bsy werme dedi simdilik wermiyotum kaka tahlili yaptircam yarin cok mukus war insAllah bsy cikmaz. Werdigin tarifide kaydettim cnn ck sagol
Canim ya neresi agriyor acaba
Kaka tahlili yap anlarsin, insallah bi seyi yoktur
Idrar tahlili de yaptirsan belki

kelebekcik34 kelebekcik34 bi tahlillerini yaptir bakalim canim insallah gazdan baska onemli biseycigi yoktur bebeginin.. Bazi bebegin gazi 6 aya kadar surermis. Belki ondandir sadece..
Rabbim sifa versin tum hasta annelere, hasta bebislere..
endless-summer endless-summer sagol canim sagol annem yarin icirsin ben soyliyim de, gunduz cok gazi oluyomus...
E edebiyatsevdasi 33 canim ben carsamba gunu gidicem doktora ama bizim doktor musade etmiyo ek gidaya, 6 aya kadar verme bisey diyo. Ben de klasik bi soru olan kendim icin degil ama "bi arkadasim bebegi icin soruyo" olarak bi sorarim :KK70:

Back