Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ay çok şükür iyi gidiyor gibi canım 🤭 birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Yorgunum tabi ki oturup kalkarken zorlanıyorum hafif ama buna da şükür. Günlerim emzirmek, gaz çıkarmak ve uyutmakla geçiyor. Bi de annem elime sürekli hoşaf ve irmik helvası falan tutuşturuyor işte:D çok güzel bir duygu çok doyamıyorum bakmalara🧿
Oyy maşallah sizee 🥰🥰 🧿 darısı başımıza inşallah 😍 bende sabırsızlanıyorum kavuşmak ve kokusunu duymak için ♥️♥️

Gecmis olsun canim zaten korkuyodun nasil olucak diye ama kilosu gayet guzel hic korkma hayirlisi olsun hakkinda😊

Çok çok geçmiş olsun canım. Stres olduğumuz zaman da onlar da durgunlaşıyor. Gönlünü ferah tut, sağlıkla kolaylıkla kavuşacaksın🙏🏻 Her sey en güzel şekilde ilerler inşallah, hic korkma. 🌸 simdi daha iyi misiniz?
Sağolun kızlar evet insan günler yaklaşınca korkuyor ister istemez Bi de olumsuz bişey duyunca böyle oluyor Allah ım hepimizinkini kolay geçirsin şimdilik Bi sıkıntı yok hareket falan normal sancı yok su gelişi de yok bence olsa fark ederim lavaboya kalkmadım daha

Kızlar yarın sabah 7 de hastaneye giriyoruz, muhtemelen 8 gibi filan bebiş doğar. Heyecan gerginlik , evdeki 2 buçuk yaşındaki bebem n'olacak psikolojisiyle, diş ağrım tekrarladı, egzamalarim azitti, uyuyamıyorum. İnşallah güzel süreçler atlatalim
Canım hayırlısıyla kucağına al her şey yoluna girer inşallah 🙏 Stresini tahmin edebiliyorum, akışa güven, dua et ve bugün sevdiğin şeylerle oyala kendini. Dualarımız seninle olacak 🥰🙏

• Beğen
Reactions: kgm
Kizlar merhaba
Bugün çok stresli ve bol ağlamalı bir gün geçirdim.
Şu an karnım ağrıyor adet sancısı gibi bacaklarım ve belimde ağrıyor bebeğim hareketli ama bu ağrı neyin nesi doğum flan başlamamistır demi?

Kizlar merhaba
Şu an karnım ağrıyor adet sancısı gibi bacaklarım ve belimde ağrıyor bebeğim hareketli ama bu ağrı neyin nesi doğum flan başlamamistır demi?
Stresten oluyor tabi artık son haftalarda zaten olması beklenenmiş ben dün deprem sebebi ile eve giremedim ve stres oldum aynı şeyleri yaşadım uyudum bugün baya kendime geldim

Kızlar ben de gebe okulundaki hemşireye çok sinirlendim . İlk başta kayıt olmuştum ama gitmek kısmet olmadı işten güçten, devamlı aradılar vs. ama bayağı ısrarcılar . Baktılar katılamıyorum link attılar canlı katılmamı istediler bir kere katıldım verdikleri eğitim hoşuma gitmedi çıktım .
Ara ara yine aradılar . Az önce yine aradı yarın doğum eğitimi varmış ben de gelemeyeceğimi söyledim baya sorguladı bahane buldum her neyse . O zaman link atalım izleyebilir misin dedi ben de müsait olursam tabi izlerim net bir şey diyemem dedim . Bunu diyen sen misin ay kadın bana bir çıkıştı . Hmmm Bak cancagızım biz senin için emek verip link atacağız uğraşacağız sen de böyle konuşuyorsun izlemeyeceksen izlemem de böyle ikilemde bırakıyorsun olmaz böyle bilmem ne . Zırvaladı yani . Sok oldum
Ben de izlemek gibi bir zorunluluğum olmadığı için belki de izlemem dedim. Ha öyle mı tamam o zaman biz en iyisi seni bir daha aramayalım diyip kapattı sinirli bir ses tonu ile .
Bu neydi şimdi zorla mı katılacagım, büyük ihtimalle bunlar bakanlığa katılım için sayı gönderiyorlar yoksa özellikle ben bilgileneyim diye değildir çok sinirlendim hatta şikayet etmeyi düşündüm ama elimde bir isim vs yok.
Aşırı saçma bi durum zorlamıymış canım, benim eşim şehir hastanesinde çalıştığı için bir kez katıldım eğitime, valla çok tatlı bi ebe vardı Türkiye’de yeni yeni gelişmeye başlıyor bu eğitim konusu dedi. Biz derse girdik gelen giden oldu, tamamını bitirmeden çıkanlar oldu, diş hekimi geldi o da eğitim verdi sonra ebe herkesin numarasını aldı kendisininkini verdi doğum sonrasında da herhangi bir sorunuz olursa bana ulaşın dedi. Zorunlu sayı diye bir konu şimdilik yok sanırım, hatta ben dedim ki buradaki kadın doğumcular her gebeyi size yönlendirsin ne güzel bir eğitim ebede dediki akıllarına gelirse yönlendiriyorlar 😂😂 eşimi tanıdığı için konuştu birebir için konuşalım doğum öncesi ve sonrası eşine nasıl yardımcı olursun hepsinin üzerinden geçelim dedi. Dileyene birebir de veriyorlarmış yani. Seninle ilgilenen ebe biraz garipmiş, hiç sinirini bozma gerekirse yaz sağlık bakanlığına

Kizlar merhaba
bugun benımde kasıklarımda hafıf adet ağrısı bır ağrı var normal artık bunlar belkı aşağı iniyodur dıye düşündüm bende yarın kontrolüm var zaten,bir hafta daha beklese dıyorum inşallah sağlıkla

Bu arada kızlar ay bu lohusa terlemesi berbat bir şey sürekli terliyorum, üstümü çıkarmak istiyorum yazın sıcağında doğurmadığım için Allah'a şükrediyorum:D
Annem kardeşimle beni eylül başında doğurduğu için duşun altında duruyordum günün yarısında diyor 😂😂😂 iyi ki yaza gelmedik 🙏

bugun benımde kasıklarımda hafıf adet ağrısı bır ağrı var normal artık bunlar belkı aşağı iniyodur dıye düşündüm bende yarın kontrolüm var zaten,bir hafta daha beklese dıyorum inşallah sağlıkla
Günümüz aynı canım aynı ağrı bende de var hatta bugün hiç olmadığı kadar rahatsız edici önceden gelip giderdi bu gitmiyor 🥹

Günümüz aynı canım aynı ağrı bende de var hatta bugün hiç olmadığı kadar rahatsız edici önceden gelip giderdi bu gitmiyor 🥹
geçen hafta gittigimde nts de sancı cıkmıstı daha erkenumarım bu haftayıda gecırırız.mayısın ılk haftası gıbı alırım dedi dr da bebiş hala yukarda hıssedıyorum ben mıdemı zorluyor.sende nasıl durumlar

Benim bebiş çok foto vermedi ama verdiği pozları baz alarak söylüyorum ki aynısı hele burnu 🥹😊
Dudakları hep böyle ördek gibiydi gıdılı bir kız 😍😍😍
IMG_7994.webp

Back
X