Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Eltimde serklajliydi serklej alındıktan binhafta sonra Nisan geldi nişan geldikten 11 gün sonra da doğum yaptı 😊

Hadi bakalım hemen olmaz bencede on gün filan durur sanki genelde öyle duydum hep 10-12 gün
Valla oğlumda da dikiş alındıktan 3 hafta sonra oldu hatta ne Bi ağrı ne Bi sancı çekmiştim doğurduğum gün tek sancım olmuştu ama bu biraz aşağıda su gelişi falan olmazsa bekler gibi

günaydın kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıklı ömürleri olsun inşallah, depremi yaşayan ve yaşamaya devam eden herkese çok geçmiş olsun. şu son 2 3 gündür adet sancısı gibi ufak tefek uyuşmalar hissediyorum vajinamda dünde ilk defa belime şimşek çakar gibi bi ağrı girdi ama devamı olmadı korkmalımıyım sizce

Gidecek yer yok ya, boş alan park dışında güvenilir bir yer yok maalesef. Girdik eve mecbur hava çok soğudu durulmuyor 😔 Allah’a emanetiz
Biz de duramadık daha fazla soğuktan, stresten kasılıp durdum. Eve girdik en son mecburen. Yine evde tekim korkuyorum bir yandan da. Allahim kimseye yaşatmasın bir daha 🙏🏻

Bir şey danışmak istiyorum ☺️ namaz kılarken eğilip kalkmayı nasıl yapıyorsunuz canlar 35. Haftadayım oturup kalkabiliyorum ama annem artık oturarak kıl çocuğun kafası sıkışacak filan diye korkutuyor
Oturarak kılmak daha mantıklı eğil kalk zorlanırsın artık ☺️

Benim de bugün 38. Hafta kontrolüm var. Bakalım küçük kız doğmaya yakın mı, keşke bi şe dese doktor artık. Sabırsızlanıyorum.
Güzel haberler alırsın umarım 🤞 ben de cumartesi gidicem tekrar , bu sefer açılma için napabilirler daha ne kadar bekleyeceğim filan detaylı konuşcam inşallah bizim kızlar artık biraz harekete geçerler 🥰

günaydın kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıklı ömürleri olsun inşallah, depremi yaşayan ve yaşamaya devam eden herkese çok geçmiş olsun. şu son 2 3 gündür adet sancısı gibi ufak tefek uyuşmalar hissediyorum vajinamda dünde ilk defa belime şimşek çakar gibi bi ağrı girdi ama devamı olmadı korkmalımıyım sizce
Günaydın , karnında toplanma sertleşme oluyor mu ağrı eşliğinde ?

yooo ağrım yok sertleşmeyide başka zamanlarda yapıyor şişiriyor bir bölgeyi ama o sıra sancı olmuyor
O zaman normaldir canım endişelenme, senin haftalarında ufak kramplar başlıyor. Ben 34-35 gibi kasılma ve ağrı ile gitmiştim nst de sancılarım çıktı o zaman progestan ve ciğer geliştirici yapıldı.

Ufak kramplar girebilir, pozisyon değiştiğinde ya da dinlendiğinde geçiyorsa rahimin büyüdüğü için aşağıya baskı yapmaya başlıyor.

Kanama, su gelişi, kasılma ile ağrı giriyorsa ve bebek hareketinde azalma varsa o zaman Dr görünmende fayda var

O zaman normaldir canım endişelenme, senin haftalarında ufak kramplar başlıyor. Ben 34-35 gibi kasılma ve ağrı ile gitmiştim nst de sancılarım çıktı o zaman progestan ve ciğer geliştirici yapıldı.

Ufak kramplar girebilir, pozisyon değiştiğinde ya da dinlendiğinde geçiyorsa rahimin büyüdüğü için aşağıya baskı yapmaya başlıyor.

Kanama, su gelişi, kasılma ile ağrı giriyorsa ve bebek hareketinde azalma varsa o zaman Dr görünmende fayda var
teşekkür ederim canım 1 hafta sonra kontrolüm var artık gidince söylerim bebişin hareketini hissediyorum ya o rahatlatıyor biraz çok şükür yoksa şimdiye çok doktoru darlardımda

24 saatlik idrarındaki protein miktarına bakıyorlar, aslında amaç gebelik zehirlenmesi var mı yok mu onu incelemek. Tansiyon yüksekliği, mide bulantısı, kusma, üst karın ağrısı, bulanık görme gibi belirtileri var, gebelik zehirlenmesinin de hafif ve şiddetli olmak üzere seviyeleri var işte takip ediliyor. 300 üst sınır demişti doktorum benim 225 çıktı, normalde 150 altında olması gerekiyor. 300 üstüne çıkarsa veya tansiyon ani yükselirse acil sezaryen dedi 🥹
Ben bugün tooladıklarımj götürdüm. Ama iki ayrı şişedeydi. Dün geceyle bu sabahki ikinci bi şişenin içindeydi. Hepsini bir tarttı ama numune kabına sadece ilk şişeden koydu. Doğru sonuç verir miki. Söyledim de adama özellikle diğerinin devamı ama ayrı o bu sabahki diye.

Kızlar ya idrar yaparken sanki göbeğim çekiliyor gibi bı ağrı oluyor yaşıyor musunuz sizde normal mi acaba

Kızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler

Kızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler
Canım şuan iyimi bebek hareketleri falan

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Inş sağlıkla kucağına alırsın.

Back
X