- 3 Mayıs 2024
- 269
- 304
- 18
- 27
Senin bahsettiğin hocalar Antalyada mıCanım sen Antalya’da mı yaşıyorsun aaaa bilmiyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bahsettiğin hocalar Antalyada mıCanım sen Antalya’da mı yaşıyorsun aaaa bilmiyordum
Muayene ücreti ne kadar acabaİstanbul medipol bahçelievlerde canim![]()
Rica ederim ne demekHepimiz sürekli endişe içinde olduğumuz için bizi gene en iyi biz anlarız
![]()
Antalya canımSenin bahsettiğin hocalar Antalyada mıBen İstanbul anlamışım canım ordayım ben
Tam olarak öyle bir şey canm . Minnoşların hareketleri güçleniyorDün göbek deliğimin hizasında bişey pıt pıt etti, pazartesi günü gecede sanki kelebek çırpıntısı oldu. İlk gebeliğim olduğu için hareket mi değil mi anlayamadım![]()
2250 canim benim gittigim doktor her doktorun ki farkli diyorlar.Muayene ücreti ne kadar acaba
ilk gebelikse doktor 18-20 haftalar arasinda hissedilebilir dedi bana bugun. ikinci ve sonraki gebeliklerde 16’dan itibaren yavas yavas baslayabiliyormus. endiselenme benceKızlar yarın 16+0 olacağım. Ama hiçbir kıpırtı yok karnımda. Endişeleniyorum ister istemez
gaz yapacak yiyecekler yiyor olabilir misin? gaz sancisi agri yapiyormus bu haftalarda zaten gaz/bagirsak hareketleri yogun olabilirmis. benim de midem bulantim fena hale geliyor, oyle yagli agir seyler de yemiyorum ama mumkun oldugunca hafif, kizartma olmayan vs. gidalar tuket dedi doktor. bir de yuruyusler bagirsak hareketlerine iyi geliyormus. mumkun oldugunca yurumeye calisiyorum ben de.Kızlar benim akşam yemeğinden sonra ağrım oluyor. Çokta yemiyorum ama baskı mı yağıyor ne oluyor anlamıyorum. Yarın önce çorba içip mola verip sonra yemeği yemeyi planlıyorum bakalım yine ağrı olacak mı. Benim gibi olan var mı ya?
Tesekkur ederimHayırlı olsun![]()
MaşallahKızlar çok acayip bir şey oldu, acilden 22mm ile girdim ben serviks, sabah 28.4mm çıktı o yüzdendir serklajı ertelendi. Hayatımda hiç uzadığını duymamıştım nasıl oldu bilmiyorum ve ölçen doçent yani
Yok canım yatıyorum hala çıkartmıyorlarMaşallahsevindim canım çıktın mı hastaneden
İnşallah canımGeçmiş olsun herkese. İnşallah büyüğü olmaz.
Ne diyolar peki canım tam olarak? Çıkarmamaları daha iyi orda kafan daha rahattır gene.Yok canım yatıyorum hala çıkartmıyorlar
Canım iyi misinKızlar çok acayip bir şey oldu, acilden 22mm ile girdim ben serviks, sabah 28.4mm çıktı o yüzdendir serklajı ertelendi. Hayatımda hiç uzadığını duymamıştım nasıl oldu bilmiyorum ve ölçen doçent yani
Canım kısalmadıkça yapamayız serklaj diyolar aslında 22mm çıkınca anesteziyle görüşecektim sabah sonra tekrar tekrar ölçüldü 28mm çıkınca yapamayız dediler. Ama enfeksiyon varmış ufak tefek onun için antibiyotik tedavisi uygulayalım dediler onuu bekliyorum. Tabii ki içim daha rahat ama belirsizlik içinde beklemek beni sinir ediyorNe diyolar peki canım tam olarak? Çıkarmamaları daha iyi orda kafan daha rahattır gene.
Herşey yolunda olsundaYok canım yatıyorum hala çıkartmıyorla
İyi olmaya çalışıyorum canım. Sağlık açısından dışardan görünen hiçbir şeyim yokCanım iyi misin
Hiç anlamıyorum şuan 22 mm felan dediğini
Aaa niye gerildin tam tersi rahatla artık bak verdin kanını oh tamam, bundan sonra güzel sonuçları bekliyoruz.Ay kızlar aklıma fetal verdiğim geldikçe geriliyorum ilkinde daha rahattım 2 ci gerdi ya of .