Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar benim akşam yemeğinden sonra ağrım oluyor. Çokta yemiyorum ama baskı mı yağıyor ne oluyor anlamıyorum. Yarın önce çorba içip mola verip sonra yemeği yemeyi planlıyorum bakalım yine ağrı olacak mı. Benim gibi olan var mı ya?

Ay kızlar aklıma fetal verdiğim geldikçe geriliyorum ilkinde daha rahattım 2 ci gerdi ya of .

Kızlar benim akşam yemeğinden sonra ağrım oluyor. Çokta yemiyorum ama baskı mı yağıyor ne oluyor anlamıyorum. Yarın önce çorba içip mola verip sonra yemeği yemeyi planlıyorum bakalım yine ağrı olacak mı. Benim gibi olan var mı ya?
gaz yapacak yiyecekler yiyor olabilir misin? gaz sancisi agri yapiyormus bu haftalarda zaten gaz/bagirsak hareketleri yogun olabilirmis. benim de midem bulantim fena hale geliyor, oyle yagli agir seyler de yemiyorum ama mumkun oldugunca hafif, kizartma olmayan vs. gidalar tuket dedi doktor. bir de yuruyusler bagirsak hareketlerine iyi geliyormus. mumkun oldugunca yurumeye calisiyorum ben de.

Kızlar çok acayip bir şey oldu, acilden 22mm ile girdim ben serviks, sabah 28.4mm çıktı o yüzdendir serklajı ertelendi. Hayatımda hiç uzadığını duymamıştım nasıl oldu bilmiyorum ve ölçen doçent yani
Maşallah 🥰 sevindim canım çıktın mı hastaneden

Ne diyolar peki canım tam olarak? Çıkarmamaları daha iyi orda kafan daha rahattır gene.
Canım kısalmadıkça yapamayız serklaj diyolar aslında 22mm çıkınca anesteziyle görüşecektim sabah sonra tekrar tekrar ölçüldü 28mm çıkınca yapamayız dediler. Ama enfeksiyon varmış ufak tefek onun için antibiyotik tedavisi uygulayalım dediler onuu bekliyorum. Tabii ki içim daha rahat ama belirsizlik içinde beklemek beni sinir ediyor

Canım iyi misin
Hiç anlamıyorum şuan 22 mm felan dediğini
İyi olmaya çalışıyorum canım. Sağlık açısından dışardan görünen hiçbir şeyim yok 😀 ama psikolojik sorarsan ölmedim yaşıyorum 😀😀😀 22mm dediğim rahim ağzı uzunluğu balım. 25mm altı riskli olduğu için dikilmesi gerekiyo diye acilden yatırdılar beni. Mesela sizlerin şu an her şey yolundaysa serklajlı arkadaşlarım hariç 💜💜ortalama 38 den yukarıdadır benim aşağıda olduğu için yüksek riskli bölümde yatıyorum. Aniden açılmam olur diye. Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah. Sağ salim şuu süreci bi atlatalım

Back
X