Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Canım kısalmadıkça yapamayız serklaj diyolar aslında 22mm çıkınca anesteziyle görüşecektim sabah sonra tekrar tekrar ölçüldü 28mm çıkınca yapamayız dediler. Ama enfeksiyon varmış ufak tefek onun için antibiyotik tedavisi uygulayalım dediler onuu bekliyorum. Tabii ki içim daha rahat ama belirsizlik içinde beklemek beni sinir ediyor
Haklısın canım valla ya kaç gündür bir öyle bir böyle hiç kolay değil psikolojik olarak çok yorulmuşsundur.28 olması çok sevindirici ama bi yandan seni tekrar belirsizliğe sürükledi doğru diyosun.Neyse ki hep takip altındasın, çok şükür güvenli ellerdesiniz bebişinle beraber🥰

Haklısın canım valla ya kaç gündür bir öyle bir böyle hiç kolay değil psikolojik olarak çok yorulmuşsundur.28 olması çok sevindirici ama bi yandan seni tekrar belirsizliğe sürükledi doğru diyosun.Neyse ki hep takip altındasın, çok şükür güvenli ellerdesiniz bebişinle beraber🥰
Aynen öyle canım 💜

İyi olmaya çalışıyorum canım. Sağlık açısından dışardan görünen hiçbir şeyim yok 😀 ama psikolojik sorarsan ölmedim yaşıyorum 😀😀😀 22mm dediğim rahim ağzı uzunluğu balım. 25mm altı riskli olduğu için dikilmesi gerekiyo diye acilden yatırdılar beni. Mesela sizlerin şu an her şey yolundaysa serklajlı arkadaşlarım hariç 💜💜ortalama 38 den yukarıdadır benim aşağıda olduğu için yüksek riskli bölümde yatıyorum. Aniden açılmam olur diye. Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah. Sağ salim şuu süreci bi atlatalım
Ah canım Allah yardımcın olsun gerçekten o korku bambaşka
İnşallah en yakın zamanda çıkarsın sağ salim

IMG_5517.webp
kızlar anlayanlar bakabilir mi kız mı erkek mi sizce 12+6 haftalık burda 🌸

Kızlar benim idrar tahlilim bu şekilde çıkmıştı. Kadın doğum doktorum Monurol şase kullanmamı iltihabın enfeksiyonun çok olduğunu söyledi. Enfeksiyon doktoru değerlerin iyi olduğunu ilaca gerek olmadığını söyleyip ilaç yazmadı, kadın doğum doktorumun dediğini de söyledim kullanma dedi. Kadın doğum doktoruma anlattım durumu o zaman kullanma bol sıvı tüket demiş ama öncesinde çok net bi şekilde kullanmam gerektiğini söylüyordu, ne yapacağımı şaşırdım
Geçmiş olsun benimle benzer sonuçlar bende de sadece ikisi kırmızı çıktı. Erikrosit 5 dansite 1013 çıktı kadın doğum doktorum hafif enfeksiyon olduğunu kullanmama gerek olmadığını söyledi.
Bu arada bir kaç gündür bakamadım İstanbul depremini yaşadığım için herkese geçmiş olsun, Allah korusun herkesi 🙏🏻🙏🏻

İyi haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻🌸 P Psknd toksoplazma testi de yaptıracaksın diye hatırlıyorum, yaptırdın mı merak ettim

Geçmiş olsun benimle benzer sonuçlar bende de sadece ikisi kırmızı çıktı. Erikrosit 5 dansite 1013 çıktı kadın doğum doktorum hafif enfeksiyon olduğunu kullanmama gerek olmadığını söyledi.
Bu arada bir kaç gündür bakamadım İstanbul depremini yaşadığım için herkese geçmiş olsun, Allah korusun herkesi 🙏🏻🙏🏻

Ben de şimdilik kullanmıyorum bol su içmeye çalışıyorum, inşallah tamamen geçer enfeksiyonlarımız 🙏🏻
Çok geçmiş olsun Allah korusun 🙏🏻

İyi haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻🌸 P Psknd toksoplazma testi de yaptıracaksın diye hatırlıyorum, yaptırdın mı merak ettim

Kan tahlilinde bakıldı hem IGM ve IGG negatif çıktı ama sadece 1 hafta geçmişti, antikor varsa kana karışmamış olabilir diye 1 hafta sonra tekrar kan vericem umarım bulaşmamıştır 🙏🏻

Kızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mı ☹️ internette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur 🙏🏻

Kan tahlilinde bakıldı hem IGM ve IGG negatif çıktı ama sadece 1 hafta geçmişti, antikor varsa kana karışmamış olabilir diye 1 hafta sonra tekrar kan vericem umarım bulaşmamıştır 🙏🏻
Çok sevindim oda negatif çıkar inşallah 🙏🏻 onu da yaptırınca yazar mısın 🌸

Back
X