Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
K kgm çok kolay bir şekilde sağlıkla kucağına alırsın inş. Yarın bebeğinin huzurlu bir karşılamaya ihtiyacı var hiç stress yapma herşey çok güzel olacak bende 2 yaş 9 aylıkken 2. Bebeğimi aldım kucağıma çok zordu hissedilenler ben yıprattım kendimi siz gereksiz yere yıpratmayın. Yarına ve bebeğine odaklan 🥰

Bazıları gerçekten nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Sinir oluyorum, tahlil için hastaneye gitmiştim danışmadaki çalışanlar insanları öyle bir azarlıyor ki şaşkınlıkla bakakaldım ya, insanlar da gayet kibardı bu tavrı hak edecek bir sey de yoktu. Çok saygısızlar ama mesela doktor hastayı kapıda karşılıyor güler yüzle.
Doktorlar ebeler iyiyse görmezden gel hiç stres yapma doğumda yanında seninle ilgilenecek insanların davranışı daha cok önemli. Şikayet edebileceğin bir birime söyle ama enfeksiyon kapma durumu var yani hastane orası, dikkat etmiyorlar ki.
Burda hemen gelen doğursun uğraşmayalım diyorlar eskiden üstündeki kıyafetle doğuruyordun şimdi önlük veriyorlarmış üstünü çıkar çabuk gel diyor 2 dk da nasıl çıkarılacaksa süriyelilerde tin tin hareket ediyor dediklerini anlamıyor ona bağırıyor halbuki kendi güzel davransa ne kadar sevabı var ittire kalktıra hareket ediyor tuvalette klozet kullanmıyorum enfeksiyon olur diye öbürüne de zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok maalesef

Aynen ilk sancı odasına girdim ipi çatalda kesti geri takip için o odaya aldılar bakmamaya çalıştım ama herşey gözümüzün önünde oluyor zaten lavabolar da ortak ya biri pis bırakmış sinir oldum temizlikçiye söyledim ben ne yapayım su dök dedi 🤦‍♀️ sırf doktorlar ebeler tecrübeli diye bu hastane yoksa konfor açısından öbür hastane daha iyi
Nereye gidiyordun canım sen

Burda hemen gelen doğursun uğraşmayalım diyorlar eskiden üstündeki kıyafetle doğuruyordun şimdi önlük veriyorlarmış üstünü çıkar çabuk gel diyor 2 dk da nasıl çıkarılacaksa süriyelilerde tin tin hareket ediyor dediklerini anlamıyor ona bağırıyor halbuki kendi güzel davransa ne kadar sevabı var ittire kalktıra hareket ediyor tuvalette klozet kullanmıyorum enfeksiyon olur diye öbürüne de zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok maalesef
Sağ salim kucağına al bir an evvel inşallah, çok sıkıntı çektin hastane konusunda. İnşallah bundan sonra hep iyi insanlar çıkar karşına da güzel geçer her şeyin 🙏🏻

Sağ salim kucağına al bir an evvel inşallah, çok sıkıntı çektin hastane konusunda. İnşallah bundan sonra hep iyi insanlar çıkar karşına da güzel geçer her şeyin 🙏🏻
Aynen canım hiç deme özele gidebilsem seçerim ama buralarda kim denk gelirse tek duam oğlumdayken komşumuz doğum yapanları odaya çekiyor o denk gelmişti karnıma o bastırmıştı onun sayesinde ebelerde çok darlamamıştı yine o denk gelsin bugün burda yoktu kadına da denk gelmek biraz zor ama şansımıza artık

Aynen canım hiç deme özele gidebilsem seçerim ama buralarda kim denk gelirse tek duam oğlumdayken komşumuz doğum yapanları odaya çekiyor o denk gelmişti karnıma o bastırmıştı onun sayesinde ebelerde çok darlamamıştı yine o denk gelsin bugün burda yoktu kadına da denk gelmek biraz zor ama şansımıza artık
İnşallah gönlünce olur her şey, istediginden çok çok daha güzel şeyler bulsun seni 🙏🏻💖

Eşim hala gelmedi şehir dışında 😬 yarın hastane işi kaldı benim ancak pazartesiye gidecegim bebek döndü mü çok merak ediyorum

Yok ya annem burda, kayınbabamlar gitti sadece kayınvalidem burda o da kız kardeşinde kalıyor. Arkadaşlarımızı sonra davet edeceğiz 😁
Davet mi 😂😂 Valla tebrik ederim 1 haftadır keşke akrabalardan uzak şehirde olsam diyorum :) Su böreği sarma falan yapıyor annem gelen giden olur diye çocuk doğuran lohusa olan benim birde milletin karnını doyurması gereken benim, bizim bazı adetler çok saçma, asıl bu dönemde kadın yalnız bırakılmalı ve o kadına hizmet edilmeli ama aksine bizim toplum hizmet bekliyor

Ay anksiyetem tuttu. obor torofono vor boroz demez mi 🫨

Su olayi sevip kendi isteyende oluyordur muhakkak ama igrencler igrenc insanlar geri zekalilar ben o agzina tepip obur tarafini ver diyenin varya kafasini duvarlarda sektiririm ahlaksizlar inan kisiye gore biz yasamayiz bunu ben yasamam mesela cbku döverim darp ederim siddet uygularim kufur hakaret hepsi yani

Back
X