Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Benimkini vijinal bakmıştı ilk. Sonrasında her kontrolde karından bakar ölçer canım
Aşkım karından bakması daha iyi. o kontrolden dolayımı bilmiyorum ama resmen rahmim sızladı ya belime sancı vurdu regl sancısı tuaf bir histi yeni yeni azaldı sabahtan berri .

Canım bilmiyorum ki kafanın karışması normal beni de öyle mesela şu an sorsan çarşamba pazarı gibi 😀 serum alıyorum ben antibiyotik. Kadın doğum hastanesi belki yatırır seni. Öyle bir imkanın varsa büyük kadın doğum hastanesi istrsen git, ne diyeceğimi de bilemiyorum ki

Gerçekten kafa karıştırıcı.Kendimi senin yerine koyuyorum.Son karar iki doktordan da kullanmaman yönünde olmuş.Kadın doğumcun ısrar edebilirdi, etmemiş.Enfeksiyon doktoru bi de üstüne üstlük değerler iyi demiş.Sanki ben de ya kullanmazdım ya da üçüncü bi doktora giderdim içim rahatlasın diye.

Küçük şehirde yaşamanın sorunu sadece 2 özel doktor muayenehanesi var kadın doğum hastanesi hiç yok tek devlet hastanesi var 😔 1 tane de özel hastane var çok kötü diyorlar belki oraya giderim ama pazartesi vajinal sürüntü örneği vermeye devlete gidicem o doktora da sorabilirim. Hepsinin görüşü neden farklı anlamıyorum gerçekten. Sonuçlardan anlıyor musunuz hiç

Küçük şehirde yaşamanın sorunu sadece 2 özel doktor muayenehanesi var kadın doğum hastanesi hiç yok tek devlet hastanesi var 😔 1 tane de özel hastane var çok kötü diyorlar belki oraya giderim ama pazartesi vajinal sürüntü örneği vermeye devlete gidicem o doktora da sorabilirim. Hepsinin görüşü neden farklı anlamıyorum gerçekten. Sonuçlardan anlıyor musunuz hiç
Sonuçlardan anlamam canım ben, geçmiş olsun inşallah bir an önce netliğe kavuşturursun

Kızlar bende bugün kontrole gitmiştim hersey yolunda dedi bebek haftasıyla uyumlu ama Bi normal durmadı yan duruyordu karnımda bide ayak ayak üstüne atmıştı ayrıntılı ultrason gibi her organı ölçtü doktor idrar kesesi bile varmış ya 😃 rahmin boyuda çok iyi dedi bebek dikişlerime baskı yapabilirmis ayakları oradaymış kanamam da bugün dahada azaldı Rabbim sağlıkla. Alalım. Kucağımıza coook Amin 🤲❤️
Ay ay maşallah darısı hepimize 💜

Canım bak chatgbt ye sordum senin durumu.Bak böyle dedi ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20250424_181203.webp
    IMG_20250424_181203.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar çok acayip bir şey oldu, acilden 22mm ile girdim ben serviks, sabah 28.4mm çıktı o yüzdendir serklajı ertelendi. Hayatımda hiç uzadığını duymamıştım nasıl oldu bilmiyorum ve ölçen doçent yani
Eeee hiç bir şey imkansız değil. Çok şükür. İnşallah yanilmiyorlardir.

Sonra zombi gibi gezeceğiz 😂😂 ben de en azından son 3 ay kalana kadar uyurum diyordum ama maşallah nerdeeeee. O bebişleri ekmek arası yapar yerim ya minnak vücutlarıyla neler yapıyorlar 😂😂
Evetttt bide o ilk 3 ay çokk tatlı çok başka oluyorlar. Evet çok zorluyorlar ama değer be. Bide böyle tatlı anlar oluyor. Bazen böyle ayıp hareketler yapıyorlar 😅😅

Eklentiler

• 20240525_225033.webp
    20240525_225033.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 20240503_232117.webp
    20240503_232117.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 26
Öyle de canım bakalım aniden açılırsa diye korkuyorum. 20 den sonra pek etkili olmuyo diyolar bu işlem için de, valla artık kolaylık diliyorum allahtan. Bugün karnım ağrıyor neden bilmiyorum. Kanmam olursa söylicem. Kız tuvalete bile giderken normal klozete yaptırmıyorlar, açılmayı hissetmez de düşük yaparsın diye sürgüye yapıyorum şaka gibi 😀😀
Yatıcakmısın hastanede hala yoksa taburcumu ettiler.
Kötüyü getirme aklına inşallah kendi kendine normal seviyeye gelir gerek kalmaz doktorun riske atmaz zaten

Eeee hiç bir şey imkansız değil. Çok şükür. İnşallah yanilmiyorlardir.
Bilmiyorum yanıldıklarını pek sanmıyorum bizzat perinatolog gelip ölçmek istedi. Sabah tekrar ölçülecek
Yatıcakmısın hastanede hala yoksa taburcumu ettiler.
Kötüyü getirme aklına inşallah kendi kendine normal seviyeye gelir gerek kalmaz doktorun riske atmaz zaten
Yatıyorum canım salmıyorlar. Kendi kendine normale döner mi inan hiç bilmiyorum ama bana imkansız geliyor
Ya sürekli vajinal muayene ne kadar güvenli bide sen riskli oldugun halde cok sık muayene yapıyorlar
Aşırı dikkatli davranıyorlar böyle komple sokmuyorlar diyim anla sen 😀 ucundan ucundan 😀😀

Dün göbek deliğimin hizasında bişey pıt pıt etti, pazartesi günü gecede sanki kelebek çırpıntısı oldu. İlk gebeliğim olduğu için hareket mi değil mi anlayamadım 😬🤭

Back
X