- 23 Eylül 2024
- 798
- 1.479
- 28
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.661
Çok çok heyecanlıyım çok az kaldı teyzesiiiiOy oy maşallahaz kaldı annesi, bakalım nasıl olacak Bilge hanım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok heyecanlıyım çok az kaldı teyzesiiiiOy oy maşallahaz kaldı annesi, bakalım nasıl olacak Bilge hanım
![]()
Canım çok gerildim yani kadın çok garip davrandı üzüldüm paylaşmak istedimAşırı saçma bi durum zorlamıymış canım, benim eşim şehir hastanesinde çalıştığı için bir kez katıldım eğitime, valla çok tatlı bi ebe vardı Türkiye’de yeni yeni gelişmeye başlıyor bu eğitim konusu dedi. Biz derse girdik gelen giden oldu, tamamını bitirmeden çıkanlar oldu, diş hekimi geldi o da eğitim verdi sonra ebe herkesin numarasını aldı kendisininkini verdi doğum sonrasında da herhangi bir sorunuz olursa bana ulaşın dedi. Zorunlu sayı diye bir konu şimdilik yok sanırım, hatta ben dedim ki buradaki kadın doğumcular her gebeyi size yönlendirsin ne güzel bir eğitim ebede dediki akıllarına gelirse yönlendiriyorlareşimi tanıdığı için konuştu birebir için konuşalım doğum öncesi ve sonrası eşine nasıl yardımcı olursun hepsinin üzerinden geçelim dedi. Dileyene birebir de veriyorlarmış yani. Seninle ilgilenen ebe biraz garipmiş, hiç sinirini bozma gerekirse yaz sağlık bakanlığına
Hiç strese girme canım muhtemelen hastane yönetiminden baskı geliyordur ya da kendini ispat etmeye çalışıyordur yeni başlayan bir proje bu oturtmaya çalışıyorlar, bir iki kişiye daha yapar paketlenir o duramaz orda merak etme senCanım çok gerildim yani kadın çok garip davrandı üzüldüm paylaşmak istedimsen şanslıymışsın
elimde isim olsa yazardım da neyse diyorum
![]()
Ben de pazartesi 8de gireceğim doğuma ve beni de en çok zorlayan 2 yaşındaki oğlumu düşünmek. İlkinde böyle kaygılarım yoktu çok rahatmışım. İkinci doğumun düşüncesi bile psikolojik açıdan beni de çok zorluyor ama sağlıkla atlatıp evlatlarımıza kavuşacağız inşallahKızlar yarın sabah 7 de hastaneye giriyoruz, muhtemelen 8 gibi filan bebiş doğar. Heyecan gerginlik , evdeki 2 buçuk yaşındaki bebem n'olacak psikolojisiyle, diş ağrım tekrarladı, egzamalarim azitti, uyuyamıyorum. İnşallah güzel süreçler atlatalim
Çok sukur sevindim daha iyi olmanıza. En hayırlı ve güzel şekilde ilerlesin inşallah canım.Sağolun kızlar evet insan günler yaklaşınca korkuyor ister istemez Bi de olumsuz bişey duyunca böyle oluyor Allah ım hepimizinkini kolay geçirsin şimdilik Bi sıkıntı yok hareket falan normal sancı yok su gelişi de yok bence olsa fark ederim lavaboya kalkmadım daha
İnşallah canım sağ olHiç strese girme canım muhtemelen hastane yönetiminden baskı geliyordur ya da kendini ispat etmeye çalışıyordur yeni başlayan bir proje bu oturtmaya çalışıyorlar, bir iki kişiye daha yapar paketlenir o duramaz orda merak etme sen![]()
Güle güle büyütün anneli babalıİnşallah canım o kadar güzel kokuyor ki doyamıyorum, kıyıp öpemedim bile ellerini öpüyorum sadece ve bol bol kokusunu içime çekiyorum![]()
Ya bide hiç bir gece yi çocuğumdan ayrı geçirmedim şimdiye kadar, çok şükür. O yüzden de kaygilaniyorum, gece uyanıp yanında beni bulamayacak diye.Ben de pazartesi 8de gireceğim doğuma ve beni de en çok zorlayan 2 yaşındaki oğlumu düşünmek. İlkinde böyle kaygılarım yoktu çok rahatmışım. İkinci doğumun düşüncesi bile psikolojik açıdan beni de çok zorluyor ama sağlıkla atlatıp evlatlarımıza kavuşacağız inşallah![]()
Teşekkür ederim inşallahGüle güle büyütün anneli babalıdarısı başımıza sağlıkla inşallah.. Kilosu ultrason ölçümü ile yakın çıktı mı canım? Oğlumda son muayenede 3200 çıkmıştı ama tam 3000 doğmuştu. Bunda dr 3500-4000 arası doğar dedi ama belli olmuyor
Benim de oğlumu bırakmak çok zoruma gidiyo düşününce ağlama tutuyo dayanamıyorum. Bi de iki gün kalmalı benim hastanede .. napcm bilmiyorum. Nöbete filan gittiğimden geceleri ayrı kalmaya alıştık biraz babası yanında olunca sorun çıkarmıyor. Ama o da olmasa uyumuyor inadından.Ya bide hiç bir gece yi çocuğumdan ayrı geçirmedim şimdiye kadar, çok şükür. O yüzden de kaygilaniyorum, gece uyanıp yanında beni bulamayacak diye.
Bende de sancı çıkıyor canım biraz aşağıya indi benim kaburga ağrım gitti nefesim rahatladı, bende 38+ görmek istiyorum ama kısmet bakalımgeçen hafta gittigimde nts de sancı cıkmıstı daha erkenumarım bu haftayıda gecırırız.mayısın ılk haftası gıbı alırım dedi dr da bebiş hala yukarda hıssedıyorum ben mıdemı zorluyor.sende nasıl durumlar
Kolaylıkla atlatın inşallah canım, sağlıkla doğsun miniğinKızlar yarın sabah 7 de hastaneye giriyoruz, muhtemelen 8 gibi filan bebiş doğar. Heyecan gerginlik , evdeki 2 buçuk yaşındaki bebem n'olacak psikolojisiyle, diş ağrım tekrarladı, egzamalarim azitti, uyuyamıyorum. İnşallah güzel süreçler atlatalim
İnşallah canım yattığım hastane eskiden çok kalabalıktı şimdi çok sakin odalar boş normalde odada 6 yatak var eski hastane diye sancı odası da sakindiÇok sukur sevindim daha iyi olmanıza. En hayırlı ve güzel şekilde ilerlesin inşallah canım.![]()
Sakin olması senin için de iyi, insan başkalarının sancısını falan görünce de stres oluyorİnşallah canım yattığım hastane eskiden çok kalabalıktı şimdi çok sakin odalar boş normalde odada 6 yatak var eski hastane diye sancı odası da sakindi
Aynen ilk sancı odasına girdim ipi çatalda kesti geri takip için o odaya aldılar bakmamaya çalıştım ama herşey gözümüzün önünde oluyor zaten lavabolar da ortak ya biri pis bırakmış sinir oldum temizlikçiye söyledim ben ne yapayım su dök dediSakin olması senin için de iyi, insan başkalarının sancısını falan görünce de stres oluyor
Bizimkinin yanında babası da olacak ama bilmiyorum artık umarım rahat bir gece gecirirBenim de oğlumu bırakmak çok zoruma gidiyo düşününce ağlama tutuyo dayanamıyorum. Bi de iki gün kalmalı benim hastanede .. napcm bilmiyorum. Nöbete filan gittiğimden geceleri ayrı kalmaya alıştık biraz babası yanında olunca sorun çıkarmıyor. Ama o da olmasa uyumuyor inadından.
Bazıları gerçekten nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Sinir oluyorum, tahlil için hastaneye gitmiştim danışmadaki çalışanlar insanları öyle bir azarlıyor ki şaşkınlıkla bakakaldım ya, insanlar da gayet kibardı bu tavrı hak edecek bir sey de yoktu. Çok saygısızlar ama mesela doktor hastayı kapıda karşılıyor güler yüzle.Aynen ilk sancı odasına girdim ipi çatalda kesti geri takip için o odaya aldılar bakmamaya çalıştım ama herşey gözümüzün önünde oluyor zaten lavabolar da ortak ya biri pis bırakmış sinir oldum temizlikçiye söyledim ben ne yapayım su dök dedisırf doktorlar ebeler tecrübeli diye bu hastane yoksa konfor açısından öbür hastane daha iyi