Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Aşırı saçma bi durum zorlamıymış canım, benim eşim şehir hastanesinde çalıştığı için bir kez katıldım eğitime, valla çok tatlı bi ebe vardı Türkiye’de yeni yeni gelişmeye başlıyor bu eğitim konusu dedi. Biz derse girdik gelen giden oldu, tamamını bitirmeden çıkanlar oldu, diş hekimi geldi o da eğitim verdi sonra ebe herkesin numarasını aldı kendisininkini verdi doğum sonrasında da herhangi bir sorunuz olursa bana ulaşın dedi. Zorunlu sayı diye bir konu şimdilik yok sanırım, hatta ben dedim ki buradaki kadın doğumcular her gebeyi size yönlendirsin ne güzel bir eğitim ebede dediki akıllarına gelirse yönlendiriyorlar 😂😂 eşimi tanıdığı için konuştu birebir için konuşalım doğum öncesi ve sonrası eşine nasıl yardımcı olursun hepsinin üzerinden geçelim dedi. Dileyene birebir de veriyorlarmış yani. Seninle ilgilenen ebe biraz garipmiş, hiç sinirini bozma gerekirse yaz sağlık bakanlığına
Canım çok gerildim yani kadın çok garip davrandı üzüldüm paylaşmak istedim😕 sen şanslıymışsın 😍 elimde isim olsa yazardım da neyse diyorum 🙂

Canım çok gerildim yani kadın çok garip davrandı üzüldüm paylaşmak istedim😕 sen şanslıymışsın 😍 elimde isim olsa yazardım da neyse diyorum 🙂
Hiç strese girme canım muhtemelen hastane yönetiminden baskı geliyordur ya da kendini ispat etmeye çalışıyordur yeni başlayan bir proje bu oturtmaya çalışıyorlar, bir iki kişiye daha yapar paketlenir o duramaz orda merak etme sen 🥰🥰♥️

Saglik ocagi kontrolum vardi bugun kizlar ordaki ebe gobegin asagi inmis yakinda gelir bu prenses hazirlikli ol dedi aman erken gelmesin daha 34 teyim dedim bakalm nasip pazartesi kontrolum var doktor ne diyecek bakalm kan degerlerimde yukselmis kan takviyesi vs gerek kalmamis lakin kolestrol degerlerim yuksek cikmis ee tabi ne olcak ye ye yat karaciger yaglanmasi oldu muhtemel

Kızlar yarın sabah 7 de hastaneye giriyoruz, muhtemelen 8 gibi filan bebiş doğar. Heyecan gerginlik , evdeki 2 buçuk yaşındaki bebem n'olacak psikolojisiyle, diş ağrım tekrarladı, egzamalarim azitti, uyuyamıyorum. İnşallah güzel süreçler atlatalim
Ben de pazartesi 8de gireceğim doğuma ve beni de en çok zorlayan 2 yaşındaki oğlumu düşünmek. İlkinde böyle kaygılarım yoktu çok rahatmışım. İkinci doğumun düşüncesi bile psikolojik açıdan beni de çok zorluyor ama sağlıkla atlatıp evlatlarımıza kavuşacağız inşallah 🫠🌼

Sağolun kızlar evet insan günler yaklaşınca korkuyor ister istemez Bi de olumsuz bişey duyunca böyle oluyor Allah ım hepimizinkini kolay geçirsin şimdilik Bi sıkıntı yok hareket falan normal sancı yok su gelişi de yok bence olsa fark ederim lavaboya kalkmadım daha
Çok sukur sevindim daha iyi olmanıza. En hayırlı ve güzel şekilde ilerlesin inşallah canım. 🙏🏻

Hiç strese girme canım muhtemelen hastane yönetiminden baskı geliyordur ya da kendini ispat etmeye çalışıyordur yeni başlayan bir proje bu oturtmaya çalışıyorlar, bir iki kişiye daha yapar paketlenir o duramaz orda merak etme sen 🥰🥰♥️
İnşallah canım sağ ol 🙏 😍😍

İnşallah canım o kadar güzel kokuyor ki doyamıyorum, kıyıp öpemedim bile ellerini öpüyorum sadece ve bol bol kokusunu içime çekiyorum 😍👶🏻🫶🏻
Güle güle büyütün anneli babalı 🫠 darısı başımıza sağlıkla inşallah.. Kilosu ultrason ölçümü ile yakın çıktı mı canım? Oğlumda son muayenede 3200 çıkmıştı ama tam 3000 doğmuştu. Bunda dr 3500-4000 arası doğar dedi ama belli olmuyor

Ben de pazartesi 8de gireceğim doğuma ve beni de en çok zorlayan 2 yaşındaki oğlumu düşünmek. İlkinde böyle kaygılarım yoktu çok rahatmışım. İkinci doğumun düşüncesi bile psikolojik açıdan beni de çok zorluyor ama sağlıkla atlatıp evlatlarımıza kavuşacağız inşallah 🫠🌼
Ya bide hiç bir gece yi çocuğumdan ayrı geçirmedim şimdiye kadar, çok şükür. O yüzden de kaygilaniyorum, gece uyanıp yanında beni bulamayacak diye.

Güle güle büyütün anneli babalı 🫠 darısı başımıza sağlıkla inşallah.. Kilosu ultrason ölçümü ile yakın çıktı mı canım? Oğlumda son muayenede 3200 çıkmıştı ama tam 3000 doğmuştu. Bunda dr 3500-4000 arası doğar dedi ama belli olmuyor
Teşekkür ederim inşallah 🙏🏼 son ultrasonda 3200 çıktı 3190 doğdu 😊

Ya bide hiç bir gece yi çocuğumdan ayrı geçirmedim şimdiye kadar, çok şükür. O yüzden de kaygilaniyorum, gece uyanıp yanında beni bulamayacak diye.
Benim de oğlumu bırakmak çok zoruma gidiyo düşününce ağlama tutuyo dayanamıyorum. Bi de iki gün kalmalı benim hastanede .. napcm bilmiyorum. Nöbete filan gittiğimden geceleri ayrı kalmaya alıştık biraz babası yanında olunca sorun çıkarmıyor. Ama o da olmasa uyumuyor inadından.

• Beğen
Reactions: kgm
geçen hafta gittigimde nts de sancı cıkmıstı daha erkenumarım bu haftayıda gecırırız.mayısın ılk haftası gıbı alırım dedi dr da bebiş hala yukarda hıssedıyorum ben mıdemı zorluyor.sende nasıl durumlar
Bende de sancı çıkıyor canım biraz aşağıya indi benim kaburga ağrım gitti nefesim rahatladı, bende 38+ görmek istiyorum ama kısmet bakalım

Kızlar yarın sabah 7 de hastaneye giriyoruz, muhtemelen 8 gibi filan bebiş doğar. Heyecan gerginlik , evdeki 2 buçuk yaşındaki bebem n'olacak psikolojisiyle, diş ağrım tekrarladı, egzamalarim azitti, uyuyamıyorum. İnşallah güzel süreçler atlatalim
Kolaylıkla atlatın inşallah canım, sağlıkla doğsun miniğin 🙏 Güzel haberlerinizi bekliyoruz 💐

• Beğen
Reactions: kgm
Çok sukur sevindim daha iyi olmanıza. En hayırlı ve güzel şekilde ilerlesin inşallah canım. 🙏🏻
İnşallah canım yattığım hastane eskiden çok kalabalıktı şimdi çok sakin odalar boş normalde odada 6 yatak var eski hastane diye sancı odası da sakindi

İnşallah canım yattığım hastane eskiden çok kalabalıktı şimdi çok sakin odalar boş normalde odada 6 yatak var eski hastane diye sancı odası da sakindi
Sakin olması senin için de iyi, insan başkalarının sancısını falan görünce de stres oluyor

Sakin olması senin için de iyi, insan başkalarının sancısını falan görünce de stres oluyor
Aynen ilk sancı odasına girdim ipi çatalda kesti geri takip için o odaya aldılar bakmamaya çalıştım ama herşey gözümüzün önünde oluyor zaten lavabolar da ortak ya biri pis bırakmış sinir oldum temizlikçiye söyledim ben ne yapayım su dök dedi 🤦‍♀️ sırf doktorlar ebeler tecrübeli diye bu hastane yoksa konfor açısından öbür hastane daha iyi

Benim de oğlumu bırakmak çok zoruma gidiyo düşününce ağlama tutuyo dayanamıyorum. Bi de iki gün kalmalı benim hastanede .. napcm bilmiyorum. Nöbete filan gittiğimden geceleri ayrı kalmaya alıştık biraz babası yanında olunca sorun çıkarmıyor. Ama o da olmasa uyumuyor inadından.
Bizimkinin yanında babası da olacak ama bilmiyorum artık umarım rahat bir gece gecirir

Aynen ilk sancı odasına girdim ipi çatalda kesti geri takip için o odaya aldılar bakmamaya çalıştım ama herşey gözümüzün önünde oluyor zaten lavabolar da ortak ya biri pis bırakmış sinir oldum temizlikçiye söyledim ben ne yapayım su dök dedi 🤦‍♀️ sırf doktorlar ebeler tecrübeli diye bu hastane yoksa konfor açısından öbür hastane daha iyi
Bazıları gerçekten nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Sinir oluyorum, tahlil için hastaneye gitmiştim danışmadaki çalışanlar insanları öyle bir azarlıyor ki şaşkınlıkla bakakaldım ya, insanlar da gayet kibardı bu tavrı hak edecek bir sey de yoktu. Çok saygısızlar ama mesela doktor hastayı kapıda karşılıyor güler yüzle.
Doktorlar ebeler iyiyse görmezden gel hiç stres yapma doğumda yanında seninle ilgilenecek insanların davranışı daha cok önemli. Şikayet edebileceğin bir birime söyle ama enfeksiyon kapma durumu var yani hastane orası, dikkat etmiyorlar ki.

Back
X