Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ama o hazırlığı yapanda annenin kendisi oluyor o hazırlık yapılıyor ki odaya misafir ağırlamak için ama bana göre çok yanlış bebekte annede enfeksiyona çok açık böyle hastane süslemesi bana pek mantıklı gelmiyor 🤷🏻‍♀️
Bu arada öbür tarafını ver diyen kesin görümcesidir😁😁😁

Davet mi 😂😂 Valla tebrik ederim 1 haftadır keşke akrabalardan uzak şehirde olsam diyorum :) Su böreği sarma falan yapıyor annem gelen giden olur diye çocuk doğuran lohusa olan benim birde milletin karnını doyurması gereken benim, bizim bazı adetler çok saçma, asıl bu dönemde kadın yalnız bırakılmalı ve o kadına hizmet edilmeli ama aksine bizim toplum hizmet bekliyor
Kesinlikle değişik bir kültürümüz var😒 neyse ki çevrem anlayışlı bugün eşimin anneanne ve dedesi geldi bebişi görmeye 20 dk anca oturdular.

Davet mi 😂😂 Valla tebrik ederim 1 haftadır keşke akrabalardan uzak şehirde olsam diyorum :) Su böreği sarma falan yapıyor annem gelen giden olur diye çocuk doğuran lohusa olan benim birde milletin karnını doyurması gereken benim, bizim bazı adetler çok saçma, asıl bu dönemde kadın yalnız bırakılmalı ve o kadına hizmet edilmeli ama aksine bizim toplum hizmet bekliyor
Biz davet etmeyiz ama haberli gelene mutlaka yemek pasta yaparız çocuğa zor bakıyoruz yapmazsak ayıp sayılıyor gelen getirse dediğin gibi daha güzel olur

Bana muhtemelen kimse gelmiycek doğum anında da kimseye haber vermeyi düşünmüyorum sonraki gün eşimin dinlenmesi için 2 arkadaşım var onlardan biri gelip durursa iyi olur dekorasyonları da kendim yapacağım fotoğraf çekilebilirsem hatıra kalsın diye ama normal doğum olacak büyük ihtimalle kendimi iyi hisseder miyim halim olur mu fotoğrafa 1 günde bilemiyorum 😄

Biz davet etmeyiz ama haberli gelene mutlaka yemek pasta yaparız çocuğa zor bakıyoruz yapmazsak ayıp sayılıyor gelen getirse dediğin gibi daha güzel olur
İşte o kadar sıkıntı ki, bir de benimki tam bayramdan 1 hafta doğuyor erken veya geç gelmezse bayramda ev curcuna 😂 zaten uykusuzluk,lohusalık bir yandan kendimi mi toplıyım, evi mi toplayım, bebeğe mi bakayım hizmet mi edeyim , Allahtan annem burda olur birde yalnız olanlara iyice Rabbim sabır versin.

Bana muhtemelen kimse gelmiycek doğum anında da kimseye haber vermeyi düşünmüyorum sonraki gün eşimin dinlenmesi için 2 arkadaşım var onlardan biri gelip durursa iyi olur dekorasyonları da kendim yapacağım fotoğraf çekilebilirsem hatıra kalsın diye ama normal doğum olacak büyük ihtimalle kendimi iyi hisseder miyim halim olur mu fotoğrafa 1 günde bilemiyorum 😄
Uzaktasın ya bir şansın var o yönden 😂 Şeninde sat 21 Ağustostu sanırım değil mi

Antep'te genel olarak öyle bir kültür var sürekli misafir ağırlama ve geleni en güzel şekilde ağırlama. Teyzem orda yaşıyor çok zor orda gelin olmak 🙄🙄

K kgm çok kolay bir şekilde sağlıkla kucağına alırsın inş. Yarın bebeğinin huzurlu bir karşılamaya ihtiyacı var hiç stress yapma herşey çok güzel olacak bende 2 yaş 9 aylıkken 2. Bebeğimi aldım kucağıma çok zordu hissedilenler ben yıprattım kendimi siz gereksiz yere yıpratmayın. Yarına ve bebeğine odaklan 🥰
İnşallah biraz rahatlamaya çalışıyorum. Yani baş ağrısı diş ağrısı ne ararsan var parol attım uyuyabilmek için ama pek etkili olmadı. Psikolojimi daha iyi tutup bebisi güzel karşılamak istiyorum, inşallah da öyle yapabilirim. Çok teşekkürler bu arada 🥰

Aaa ne tuhaf bize gelen getirir evi supurur bulasik toplar oyle gider hakeza bende oyle gittigime ilikli corba filan yapar götürürüm varsa bulasiklarini yikar oyle cikarim.

İnşallah biraz rahatlamaya çalışıyorum. Yani baş ağrısı diş ağrısı ne ararsan var parol attım uyuyabilmek için ama pek etkili olmadı. Psikolojimi daha iyi tutup bebisi güzel karşılamak istiyorum, inşallah da öyle yapabilirim. Çok teşekkürler bu arada 🥰
Inş yarına kadar tüm ağrıların geçmiş olur 🥰🤲

Antep'te genel olarak öyle bir kültür var sürekli misafir ağırlama ve geleni en güzel şekilde ağırlama. Teyzem orda yaşıyor çok zor orda gelin olmak 🙄🙄
Ablamin eşi tarafı ağrılı oranin kulturu daha ağır öğlen gelen gece 12 ye kadar otururdu yeni doğum yapmış kadının evinde biz hayatımızın şokunu yaşamıştık 🤣🤣🤣 kültürleri aşırı ağır.

Ayy benim 8 gün kaldı diyo 40 haftayı doldurmaya 🥲 haftaya kesin olarak alicak doğuma çok heycanliyim biyanim çok korkuyo bı yanım olsun artık diyo hurma falan herşey denedim ama gelmiyo demekki bunlar sadece bı tez bende işe yaramadı 37 haftadan beri ananas hurma yedim

Ayy benim 8 gün kaldı diyo 40 haftayı doldurmaya 🥲 haftaya kesin olarak alicak doğuma çok heycanliyim biyanim çok korkuyo bı yanım olsun artık diyo hurma falan herşey denedim ama gelmiyo demekki bunlar sadece bı tez bende işe yaramadı 37 haftadan beri ananas hurma yedim
Ya zaten hamilelik 9 ay 10 gün biz erken ihtimaline tutulup kalıyoruz bence. Bende 40 haftayı doldurmadan geleceğini sanmıyorum oğlumun . Hergün merdiven in cik squat çömelme bir ton iş 1 saat yürüyüş yapıyorum kasılma bile yok nerdeyse 🤭

Back
X