- 20 Ocak 2020
- 4.117
- 1.904
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.621
Evet canım nst yi çıkarınca hareket başladı normalde hep böyle yapıyor da bu sefer kalp atışı da azdı korkuttuCanım şuan iyimi bebek hareketleri falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım nst yi çıkarınca hareket başladı normalde hep böyle yapıyor da bu sefer kalp atışı da azdı korkuttuCanım şuan iyimi bebek hareketleri falan
Geçmiş olsun canım inşallah sağ salim alirisin kucağınaEvet canım nst yi çıkarınca hareket başladı normalde hep böyle yapıyor da bu sefer kalp atışı da azdı korkuttu
İnş canım ama ben böyle olursam normal zor doğururum herhalde yanımda sancı çekenler vardı biri sabah gelmiş açıklığı tamamlanınca çatala aldıkları gibi doğurdu ama 6. Çocukmuş geçen fitil veriyorlarmış denildi burda 4 cm oldu kadının ki fitil verdiler hemen açılma hızlansın diyeÇok geçmiş olsun çok üzüldüm. Inş sağlıkla kucağına alırsın.
Hangisi hayırsa o olsun canım sağlıkla gelsinler de tüm kalbimizle onları bekliyoruz nasıl gelirlerse gelsinlerİnş canım ama ben böyle olursam normal zor doğururum herhalde yanımda sancı çekenler vardı biri sabah gelmiş açıklığı tamamlanınca çatala aldıkları gibi doğurdu ama 6. Çocukmuş geçen fitil veriyorlarmış denildi burda 4 cm oldu kadının ki fitil verdiler hemen açılma hızlansın diye
Geçmiş olsun, senin stresinden etkilenmiştir belki. Dün deprem stresinden sonra benim kız da durdu bir süre akşam hareketlendi anca.Kızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler
Canım normalde hepsini aynı kaba topluyorsun ama detayları bilemiyorum doktorunla mutlaka paylaş bunuBen bugün tooladıklarımj götürdüm. Ama iki ayrı şişedeydi. Dün geceyle bu sabahki ikinci bi şişenin içindeydi. Hepsini bir tarttı ama numune kabına sadece ilk şişeden koydu. Doğru sonuç verir miki. Söyledim de adama özellikle diğerinin devamı ama ayrı o bu sabahki diye.
Çok geçmiş olsun canım hastanede kalman çok iyi ani bir durumda müdahale edilebilir zaten haftası da tamam artık sağlıkla en doğru zamanda kucağına alırsın inşallah haberdar et biziKızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler
Kendini neye şartlarsan öyle olur, zihninde çok kolay bir doğum olduğunu canlandır sürekli. Yapamam edemem dediğinde bedenine de o sinyalleri gönderiyorsun vücut kendini hazırlayamıyor. Olabildiğince olumlu ve güzel bir doğum olduğuna odaklan. İnşallah istediğin şekilde sağlıkla alırsın kucağınaİnş canım ama ben böyle olursam normal zor doğururum herhalde yanımda sancı çekenler vardı biri sabah gelmiş açıklığı tamamlanınca çatala aldıkları gibi doğurdu ama 6. Çocukmuş geçen fitil veriyorlarmış denildi burda 4 cm oldu kadının ki fitil verdiler hemen açılma hızlansın diye
SAglikla gelsin canım bu haftaya kadar geldi senin baya zor geçtiKızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler
Hangisi hayırsa o olsun canım sağlıkla gelsinler de tüm kalbimizle onları bekliyoruz nasıl gelirlerse gelsinler![]()
Geçmiş olsun, senin stresinden etkilenmiştir belki. Dün deprem stresinden sonra benim kız da durdu bir süre akşam hareketlendi anca.
Çok geçmiş olsun canım hastanede kalman çok iyi ani bir durumda müdahale edilebilir zaten haftası da tamam artık sağlıkla en doğru zamanda kucağına alırsın inşallah haberdar et bizi![]()
Kendini neye şartlarsan öyle olur, zihninde çok kolay bir doğum olduğunu canlandır sürekli. Yapamam edemem dediğinde bedenine de o sinyalleri gönderiyorsun vücut kendini hazırlayamıyor. Olabildiğince olumlu ve güzel bir doğum olduğuna odaklan. İnşallah istediğin şekilde sağlıkla alırsın kucağına![]()
Sağolun kızlar dedim işlemden kötü oldum diye yok alakası yok dediler ben kendimi biliyorum daha yukarı çıkmadan önce bayağı hareket ediyordu dedim ama korktum yani kalp atışı yok gibi deyince daha Bi stres oldum şimdi de oynuyor nst çekildi iyi çıktı ebenin biride sürekli bağırıyordu gerçi suriyeliler bişey anlamıyor ne dese öyle bakıyorlar ona bağırıyordu daSAglikla gelsin canım bu haftaya kadar geldi senin baya zor geçti
Gecmis olsun canim zaten korkuyodun nasil olucak diye ama kilosu gayet guzel hic korkma hayirlisi olsun hakkindaKızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler
Geçmiş olsun canımSağolun kızlar dedim işlemden kötü oldum diye yok alakası yok dediler ben kendimi biliyorum daha yukarı çıkmadan önce bayağı hareket ediyordu dedim ama korktum yani kalp atışı yok gibi deyince daha Bi stres oldum şimdi de oynuyor nst çekildi iyi çıktı ebenin biride sürekli bağırıyordu gerçi suriyeliler bişey anlamıyor ne dese öyle bakıyorlar ona bağırıyordu da
Sağlıkla kucağına al inşallah canım, su gibi geçsinKızlar yarın sabah 7 de hastaneye giriyoruz, muhtemelen 8 gibi filan bebiş doğar. Heyecan gerginlik , evdeki 2 buçuk yaşındaki bebem n'olacak psikolojisiyle, diş ağrım tekrarladı, egzamalarim azitti, uyuyamıyorum. İnşallah güzel süreçler atlatalim
Geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla doğsun inşallahKızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler
Ay çok şükür iyi gidiyor gibi canım
Çok çok geçmiş olsun canım. Stres olduğumuz zaman da onlar da durgunlaşıyor. Gönlünü ferah tut, sağlıkla kolaylıkla kavuşacaksınKızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler
Sağlıkla gelsin minik bebişinKızlar yarın sabah 7 de hastaneye giriyoruz, muhtemelen 8 gibi filan bebiş doğar. Heyecan gerginlik , evdeki 2 buçuk yaşındaki bebem n'olacak psikolojisiyle, diş ağrım tekrarladı, egzamalarim azitti, uyuyamıyorum. İnşallah güzel süreçler atlatalim