Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Inş sağlıkla kucağına alırsın.
İnş canım ama ben böyle olursam normal zor doğururum herhalde yanımda sancı çekenler vardı biri sabah gelmiş açıklığı tamamlanınca çatala aldıkları gibi doğurdu ama 6. Çocukmuş geçen fitil veriyorlarmış denildi burda 4 cm oldu kadının ki fitil verdiler hemen açılma hızlansın diye

İnş canım ama ben böyle olursam normal zor doğururum herhalde yanımda sancı çekenler vardı biri sabah gelmiş açıklığı tamamlanınca çatala aldıkları gibi doğurdu ama 6. Çocukmuş geçen fitil veriyorlarmış denildi burda 4 cm oldu kadının ki fitil verdiler hemen açılma hızlansın diye
Hangisi hayırsa o olsun canım sağlıkla gelsinler de tüm kalbimizle onları bekliyoruz nasıl gelirlerse gelsinler 🥰🥰

Kızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler
Geçmiş olsun, senin stresinden etkilenmiştir belki. Dün deprem stresinden sonra benim kız da durdu bir süre akşam hareketlendi anca.

Ben bugün tooladıklarımj götürdüm. Ama iki ayrı şişedeydi. Dün geceyle bu sabahki ikinci bi şişenin içindeydi. Hepsini bir tarttı ama numune kabına sadece ilk şişeden koydu. Doğru sonuç verir miki. Söyledim de adama özellikle diğerinin devamı ama ayrı o bu sabahki diye.
Canım normalde hepsini aynı kaba topluyorsun ama detayları bilemiyorum doktorunla mutlaka paylaş bunu

Kızlar daha şimdi çıkabildim odaya ip resmen elektrik kablosu gibiydi işlemden sonra ateşim çıktı Bi kötü oldum bayılacak gibi nst ye bağladılar çocuğu kaybediyoruz falan dedi hareket falan etmedi oksijen taktılar serum taktılar falan öyle düzeldi sezeryana alacaklardı düzelmeseydi ara sıra kötü oluyorum ama açılma falan yok akıntı geldi ama tentürdiyotun rengimiydi artık nişan falan mıydı hafif kanama olur dedi onun rengi mi bilmiyorum 3 kiloyu geçmiş bakalım bugün yatış verdiler takip edecekler alttan ellerini sokup bebek hareket etsin diye dürttüler
Çok geçmiş olsun canım hastanede kalman çok iyi ani bir durumda müdahale edilebilir zaten haftası da tamam artık sağlıkla en doğru zamanda kucağına alırsın inşallah haberdar et bizi 🙏♥️

Kendini neye şartlarsan öyle olur, zihninde çok kolay bir doğum olduğunu canlandır sürekli. Yapamam edemem dediğinde bedenine de o sinyalleri gönderiyorsun vücut kendini hazırlayamıyor. Olabildiğince olumlu ve güzel bir doğum olduğuna odaklan. İnşallah istediğin şekilde sağlıkla alırsın kucağına 🤞

SAglikla gelsin canım bu haftaya kadar geldi senin baya zor geçti

Hangisi hayırsa o olsun canım sağlıkla gelsinler de tüm kalbimizle onları bekliyoruz nasıl gelirlerse gelsinler 🥰🥰

Geçmiş olsun, senin stresinden etkilenmiştir belki. Dün deprem stresinden sonra benim kız da durdu bir süre akşam hareketlendi anca.

Çok geçmiş olsun canım hastanede kalman çok iyi ani bir durumda müdahale edilebilir zaten haftası da tamam artık sağlıkla en doğru zamanda kucağına alırsın inşallah haberdar et bizi 🙏♥️

Kendini neye şartlarsan öyle olur, zihninde çok kolay bir doğum olduğunu canlandır sürekli. Yapamam edemem dediğinde bedenine de o sinyalleri gönderiyorsun vücut kendini hazırlayamıyor. Olabildiğince olumlu ve güzel bir doğum olduğuna odaklan. İnşallah istediğin şekilde sağlıkla alırsın kucağına 🤞

SAglikla gelsin canım bu haftaya kadar geldi senin baya zor geçti
Sağolun kızlar dedim işlemden kötü oldum diye yok alakası yok dediler ben kendimi biliyorum daha yukarı çıkmadan önce bayağı hareket ediyordu dedim ama korktum yani kalp atışı yok gibi deyince daha Bi stres oldum şimdi de oynuyor nst çekildi iyi çıktı ebenin biride sürekli bağırıyordu gerçi suriyeliler bişey anlamıyor ne dese öyle bakıyorlar ona bağırıyordu da

Gecmis olsun canim zaten korkuyodun nasil olucak diye ama kilosu gayet guzel hic korkma hayirlisi olsun hakkinda😊

Sağolun kızlar dedim işlemden kötü oldum diye yok alakası yok dediler ben kendimi biliyorum daha yukarı çıkmadan önce bayağı hareket ediyordu dedim ama korktum yani kalp atışı yok gibi deyince daha Bi stres oldum şimdi de oynuyor nst çekildi iyi çıktı ebenin biride sürekli bağırıyordu gerçi suriyeliler bişey anlamıyor ne dese öyle bakıyorlar ona bağırıyordu da
Geçmiş olsun canım🙏🏼
Kızlar yarın sabah 7 de hastaneye giriyoruz, muhtemelen 8 gibi filan bebiş doğar. Heyecan gerginlik , evdeki 2 buçuk yaşındaki bebem n'olacak psikolojisiyle, diş ağrım tekrarladı, egzamalarim azitti, uyuyamıyorum. İnşallah güzel süreçler atlatalim
Sağlıkla kucağına al inşallah canım, su gibi geçsin 👶🏻🫶🏻🙏🏼

Geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla doğsun inşallah

SixFeetUnder SixFeetUnder canım nasıl gidiyor iyi misin bebiş nasıl detay ver bize 😬😬🥰♥️
Ay çok şükür iyi gidiyor gibi canım 🤭 birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Yorgunum tabi ki oturup kalkarken zorlanıyorum hafif ama buna da şükür. Günlerim emzirmek, gaz çıkarmak ve uyutmakla geçiyor. Bi de annem elime sürekli hoşaf ve irmik helvası falan tutuşturuyor işte:D çok güzel bir duygu çok doyamıyorum bakmalara🧿

Çok çok geçmiş olsun canım. Stres olduğumuz zaman da onlar da durgunlaşıyor. Gönlünü ferah tut, sağlıkla kolaylıkla kavuşacaksın🙏🏻 Her sey en güzel şekilde ilerler inşallah, hic korkma. 🌸 simdi daha iyi misiniz?

Kızlar ben de gebe okulundaki hemşireye çok sinirlendim . İlk başta kayıt olmuştum ama gitmek kısmet olmadı işten güçten, devamlı aradılar vs. ama bayağı ısrarcılar . Baktılar katılamıyorum link attılar canlı katılmamı istediler bir kere katıldım verdikleri eğitim hoşuma gitmedi çıktım .
Ara ara yine aradılar . Az önce yine aradı yarın doğum eğitimi varmış ben de gelemeyeceğimi söyledim baya sorguladı bahane buldum her neyse . O zaman link atalım izleyebilir misin dedi ben de müsait olursam tabi izlerim net bir şey diyemem dedim . Bunu diyen sen misin ay kadın bana bir çıkıştı . Hmmm Bak cancagızım biz senin için emek verip link atacağız uğraşacağız sen de böyle konuşuyorsun izlemeyeceksen izlemem de böyle ikilemde bırakıyorsun olmaz böyle bilmem ne . Zırvaladı yani . Sok oldum
Ben de izlemek gibi bir zorunluluğum olmadığı için belki de izlemem dedim. Ha öyle mı tamam o zaman biz en iyisi seni bir daha aramayalım diyip kapattı sinirli bir ses tonu ile .
Bu neydi şimdi zorla mı katılacagım, büyük ihtimalle bunlar bakanlığa katılım için sayı gönderiyorlar yoksa özellikle ben bilgileneyim diye değildir çok sinirlendim hatta şikayet etmeyi düşündüm ama elimde bir isim vs yok.

Kızlar yarın sabah 7 de hastaneye giriyoruz, muhtemelen 8 gibi filan bebiş doğar. Heyecan gerginlik , evdeki 2 buçuk yaşındaki bebem n'olacak psikolojisiyle, diş ağrım tekrarladı, egzamalarim azitti, uyuyamıyorum. İnşallah güzel süreçler atlatalim
Sağlıkla gelsin minik bebişin 🙏🏻🌼 güzel, kolay, su gibi geçen ağrısız bir doğum olur inşallah. Güzel haberlerini almayı bekliyorum 🤗🤍

• Beğen
Reactions: kgm
Back
X