- 20 Nisan 2009
- 4.194
- 185
- 648
prensesler daima tatlı oluyor annenin sır küpü anlayanı hayırlı olsun kızlarımızKızlarrrr kontrolden çıktık. Bizim cinsiyet kesinleştikız mış , 2 kız anası olucam hayırlısıyla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prensesler daima tatlı oluyor annenin sır küpü anlayanı hayırlı olsun kızlarımızKızlarrrr kontrolden çıktık. Bizim cinsiyet kesinleştikız mış , 2 kız anası olucam hayırlısıyla
![]()
Günaydın, geçmiş olsun. Hormonların etkisiyle hamileyken toparlanmak daha zor oluyor maalesef. Ben de boğaz ağrısı, ses kısıklığından yeni kurtuldum. Günde 1, 2 kupayı geçmeyecek şekilde ıhlamur içebiliyoruz.Gunaydin kızlar hasta olarak uyandim yabula bula dogum günümü buldu bi de planlar suya düştü ilaçsız ne zamana iyilesirim kim bilir
ıhlamur icebiliyorduk değil mi bu arada
![]()
havalar o kadar aldatıcı ki bende sabaha kadar ter attım şükür ki iyiyim tek diyebileceğimGunaydin kızlar hasta olarak uyandim yabula bula dogum günümü buldu bi de planlar suya düştü ilaçsız ne zamana iyilesirim kim bilir
ıhlamur icebiliyorduk değil mi bu arada
![]()
Günaydın, geçmiş olsun. Hormonların etkisiyle hamileyken toparlanmak daha zor oluyor maalesef. Ben de boğaz ağrısı, ses kısıklığından yeni kurtuldum. Günde 1, 2 kupayı geçmeyecek şekilde ıhlamur içebiliyoruz.
Tavsiyeleriniz icin çok sagolun kızlar hemen atlatmak istiyorum 4 yasinda kizim 17 aylik oglum var mecbur kendimi toparlamak gerekhavalar o kadar aldatıcı ki bende sabaha kadar ter attım şükür ki iyiyim tek diyebileceğimterlemek nane limon ve vitamin takviyeleri
Ayrıntılı ultrasonu yapanlarda kadın doğum doktoru ama uzmanlıkları farklı perinatolog diye geçiyorlar aynı zamandakızlar ya bu ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapıyor yoksa ultrason bölümümü yapıyor
ben ilk defa yaptırıcam da randevu oluşturdular ama şimdi randevuyu bulamıyorlar. acaba kadın doğum mu yoksa başka bölüm mü bakıyor
farklı bir doktor sabah saat onda mhrs ye bakmak lazımkızlar ya bu ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapıyor yoksa ultrason bölümümü yapıyor
ben ilk defa yaptırıcam da randevu oluşturdular ama şimdi randevuyu bulamıyorlar. acaba kadın doğum mu yoksa başka bölüm mü bakıyor
Gideceğimiz hastaneyi aradık detaylı için perinatıloji bölümüne randevu almak istedik tabi benim doktorum öneride bulunduğu için direk adınıda söyleyip o doktora randevu aldık canımYani e nabızdan randevu almadan önce hastanenin perinatoloji bölümünü aramam mı gerekiyor devlet hastanesine gideceğim bu arada benim de zamanım var daha ama şimdiden öğreneyim dedim
Canım gözün aydın çok şükür artık rahat bir nefes alabilirsin keyfini çıkar sağlıkla doğsun prensesKızlar çok şükür on sonuc temiz çıktı bebekte kromozomal bozukluk yok çok mutluyum sonucu alir almaz mutluluktan ağladım dualarınız için desteginiz icin hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenseslerimizKızlarrrr kontrolden çıktık. Bizim cinsiyet kesinleştikız mış , 2 kız anası olucam hayırlısıyla
![]()
Canım senin cinsiyet belli olmuşmuydu kaçırmadım dimi çok şükür siz yarıladınız darısı bizlere inşallahGünaydın kızlar. Herkes iyidir umarım. Yolu yarıladık çok şükür.![]()
geçmiş olsun canım, prilam kullanıyor musun?Denedim canım bir süre sonra onlardan da tiksindim bir mucize olsada sabah uyanınca geçmiş olsa çünkü yataktan çıkamıyorum artik
çokta almamışsın canım ya , düşünme bence. yaz geliyor dengelersin yineKızlar henüz 17 haftalik oldum ama 4 kilo aldım normal mi? İştahım hiç yoktu ona rağmen çok gibi geldi bana, kuru ekmekten kiloları aldım boş yere diyorum beslenemedim de
ayy dışarıdan gördün mü ne tatlıBu sabah bebemin tekmesini gördüm baya tekme tekmeydi hatta Karnıma tık tık yapınca gördüm hareketiniçok tuhaf geliyor
21 canım yatınca böyle belli oluyor artık tık tık yapınca cevap geliyorayy dışarıdan gördün mü ne tatlıkaçıncı haftandasın?
Yok ya korkma sözde devlette de yasak arkadaşıma doktor gün verdi sonra hasta oldu erteledi o ara 2. Gün gelene kadar doğurdu normal ama devlette aldı sezeryan gününü tıbbi gerekçe lazım uydururlar bir şey zaten sezeryan sonrası normal doğum yaptıracak doktoru millet zor buluyor senin kesin olur sezeryan gruplar vs var ssvd diye her doktor o riske girmiyorkızlar ya planlı sezeryanı yasaklamışlar galiba. napıcaz
şaka bi yana ben ilk doğumda ne kadar normal doğurucam diye cesaretliysem , şimdi bi o kadar doğuramam diyorum
bi korktum bi şey oldu.
bunun yasal bi süresi var mı ? sezeryandan sonra 5 yıl geçmeden normal olmaz diyorlar ama bu yasal bi şey mi ?
benim 3 yıl olacak
dimi ya , durduk yere normal doğurturlar mı diye düşünmeye başladımYok ya korkma sözde devlette de yasak arkadaşıma doktor gün verdi sonra hasta oldu erteledi o ara 2. Gün gelene kadar doğurdu normal ama devlette aldı sezeryan gününü tıbbi gerekçe lazım uydururlar bir şey zaten sezeryan sonrası normal doğum yaptıracak doktoru millet zor buluyor senin kesin olur sezeryan gruplar vs var ssvd diye her doktor o riske girmiyor
Rahmimize kayyum atayacak halleri yok herhalde doğururuz yine sezeryan bulurlar bi sebep bebek iri derler anne tansiyonu derler hiç takmıyorum onu hiçbir güç normal doğurtturamaz banadimi ya , durduk yere normal doğurturlar mı diye düşünmeye başladım
taktılar ya , doğuranı bulmuşlar normal yap diye zorluyorlar.
bende istemiyorum yaRahmimize kayyum atayacak halleri yok herhalde doğururuz yine sezeryan bulurlar bi sebep bebek iri derler anne tansiyonu derler hiç takmıyorum onu hiçbir güç normal doğurtturamaz bana
Bilmiyorum ben 5.5 kilo kocam 4.5 kilo doğmuş benimki de iri olursa imkanı yok. Eşimin kuzeni tutturdu normal diye kız 1 gün sancı çekti sezeyana alındı. Arkadaşım da evde durup dururken suyu gelmiş hastaneye gitmiş yarım saatte doğurdu. Eskiden de yokmuş sezeryan annem bana 1.5 gün sancı çekmiş yalvarmış öleceğim bir tane daha var diye yaparken bana mı sordun demişler. Çevremde normal doğuran kadınlar 50 yaşında altına kaçırıyor. Bunlar çok etkiliyor benibende istemiyorum ya
evet sağlıklı olan, kolay olan o ama ben korkuyorum