Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Gunaydin kızlar hasta olarak uyandim ya 😔 bula bula dogum günümü buldu bi de planlar suya düştü ilaçsız ne zamana iyilesirim kim bilir😢 ıhlamur icebiliyorduk değil mi bu arada🙄
Günaydın, geçmiş olsun. Hormonların etkisiyle hamileyken toparlanmak daha zor oluyor maalesef. Ben de boğaz ağrısı, ses kısıklığından yeni kurtuldum. Günde 1, 2 kupayı geçmeyecek şekilde ıhlamur içebiliyoruz.

Gunaydin kızlar hasta olarak uyandim ya 😔 bula bula dogum günümü buldu bi de planlar suya düştü ilaçsız ne zamana iyilesirim kim bilir😢 ıhlamur icebiliyorduk değil mi bu arada🙄
havalar o kadar aldatıcı ki bende sabaha kadar ter attım şükür ki iyiyim tek diyebileceğim:olamaz: terlemek nane limon ve vitamin takviyeleri

Günaydın, geçmiş olsun. Hormonların etkisiyle hamileyken toparlanmak daha zor oluyor maalesef. Ben de boğaz ağrısı, ses kısıklığından yeni kurtuldum. Günde 1, 2 kupayı geçmeyecek şekilde ıhlamur içebiliyoruz.
havalar o kadar aldatıcı ki bende sabaha kadar ter attım şükür ki iyiyim tek diyebileceğim:olamaz: terlemek nane limon ve vitamin takviyeleri
Tavsiyeleriniz icin çok sagolun kızlar hemen atlatmak istiyorum 4 yasinda kizim 17 aylik oglum var mecbur kendimi toparlamak gerek😔

kızlar ya bu ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapıyor yoksa ultrason bölümümü yapıyor
ben ilk defa yaptırıcam da randevu oluşturdular ama şimdi randevuyu bulamıyorlar. acaba kadın doğum mu yoksa başka bölüm mü bakıyor

kızlar ya bu ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapıyor yoksa ultrason bölümümü yapıyor
ben ilk defa yaptırıcam da randevu oluşturdular ama şimdi randevuyu bulamıyorlar. acaba kadın doğum mu yoksa başka bölüm mü bakıyor
Ayrıntılı ultrasonu yapanlarda kadın doğum doktoru ama uzmanlıkları farklı perinatolog diye geçiyorlar aynı zamanda

farklı bir doktor sabah saat onda mhrs ye bakmak lazım

Günaydın kızlar bir hafta daha devirdik çok şükür pek giremiyorum bu aralar umarım hepiniz iyisinizdir 💜🌸🙏

Yani e nabızdan randevu almadan önce hastanenin perinatoloji bölümünü aramam mı gerekiyor devlet hastanesine gideceğim bu arada benim de zamanım var daha ama şimdiden öğreneyim dedim
Gideceğimiz hastaneyi aradık detaylı için perinatıloji bölümüne randevu almak istedik tabi benim doktorum öneride bulunduğu için direk adınıda söyleyip o doktora randevu aldık canım
Kızlar çok şükür on sonuc temiz çıktı bebekte kromozomal bozukluk yok çok mutluyum sonucu alir almaz mutluluktan ağladım dualarınız için desteginiz icin hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız 🙏❤️😘😘
Canım gözün aydın çok şükür artık rahat bir nefes alabilirsin keyfini çıkar sağlıkla doğsun prenses 🌸🙏💜
Kızlarrrr kontrolden çıktık. Bizim cinsiyet kesinleşti 😄kız mış , 2 kız anası olucam hayırlısıyla 😍
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenseslerimiz 🙏🌸💜
Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım. Yolu yarıladık çok şükür. ❤️🙏
Canım senin cinsiyet belli olmuşmuydu kaçırmadım dimi çok şükür siz yarıladınız darısı bizlere inşallah 🙏😍

Kızlar henüz 17 haftalik oldum ama 4 kilo aldım normal mi? İştahım hiç yoktu ona rağmen çok gibi geldi bana, kuru ekmekten kiloları aldım boş yere diyorum beslenemedim de

Kızlar henüz 17 haftalik oldum ama 4 kilo aldım normal mi? İştahım hiç yoktu ona rağmen çok gibi geldi bana, kuru ekmekten kiloları aldım boş yere diyorum beslenemedim de
çokta almamışsın canım ya , düşünme bence. yaz geliyor dengelersin yine
aslında yemekte pilav, makarna varken ekmek yememek lazım ama kaçıyor bazen

kızlar ya planlı sezeryanı yasaklamışlar galiba. napıcaz :D
şaka bi yana ben ilk doğumda ne kadar normal doğurucam diye cesaretliysem , şimdi bi o kadar doğuramam diyorum
bi korktum bi şey oldu.
bunun yasal bi süresi var mı ? sezeryandan sonra 5 yıl geçmeden normal olmaz diyorlar ama bu yasal bi şey mi ?
benim 3 yıl olacak

Eklentiler

• 1000000505.webp
    1000000505.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 53
kızlar ya planlı sezeryanı yasaklamışlar galiba. napıcaz :D
şaka bi yana ben ilk doğumda ne kadar normal doğurucam diye cesaretliysem , şimdi bi o kadar doğuramam diyorum
bi korktum bi şey oldu.
bunun yasal bi süresi var mı ? sezeryandan sonra 5 yıl geçmeden normal olmaz diyorlar ama bu yasal bi şey mi ?
benim 3 yıl olacak
Yok ya korkma sözde devlette de yasak arkadaşıma doktor gün verdi sonra hasta oldu erteledi o ara 2. Gün gelene kadar doğurdu normal ama devlette aldı sezeryan gününü tıbbi gerekçe lazım uydururlar bir şey zaten sezeryan sonrası normal doğum yaptıracak doktoru millet zor buluyor senin kesin olur sezeryan gruplar vs var ssvd diye her doktor o riske girmiyor

Yok ya korkma sözde devlette de yasak arkadaşıma doktor gün verdi sonra hasta oldu erteledi o ara 2. Gün gelene kadar doğurdu normal ama devlette aldı sezeryan gününü tıbbi gerekçe lazım uydururlar bir şey zaten sezeryan sonrası normal doğum yaptıracak doktoru millet zor buluyor senin kesin olur sezeryan gruplar vs var ssvd diye her doktor o riske girmiyor
dimi ya , durduk yere normal doğurturlar mı diye düşünmeye başladım :D
taktılar ya , doğuranı bulmuşlar normal yap diye zorluyorlar.

dimi ya , durduk yere normal doğurturlar mı diye düşünmeye başladım :D
taktılar ya , doğuranı bulmuşlar normal yap diye zorluyorlar.
Rahmimize kayyum atayacak halleri yok herhalde doğururuz yine sezeryan bulurlar bi sebep bebek iri derler anne tansiyonu derler hiç takmıyorum onu hiçbir güç normal doğurtturamaz bana

Rahmimize kayyum atayacak halleri yok herhalde doğururuz yine sezeryan bulurlar bi sebep bebek iri derler anne tansiyonu derler hiç takmıyorum onu hiçbir güç normal doğurtturamaz bana
bende istemiyorum ya
evet sağlıklı olan, kolay olan o ama ben korkuyorum

bende istemiyorum ya
evet sağlıklı olan, kolay olan o ama ben korkuyorum
Bilmiyorum ben 5.5 kilo kocam 4.5 kilo doğmuş benimki de iri olursa imkanı yok. Eşimin kuzeni tutturdu normal diye kız 1 gün sancı çekti sezeyana alındı. Arkadaşım da evde durup dururken suyu gelmiş hastaneye gitmiş yarım saatte doğurdu. Eskiden de yokmuş sezeryan annem bana 1.5 gün sancı çekmiş yalvarmış öleceğim bir tane daha var diye yaparken bana mı sordun demişler. Çevremde normal doğuran kadınlar 50 yaşında altına kaçırıyor. Bunlar çok etkiliyor beni

Back
X