Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
ben düşüncesiz insanlara bağlıyorum direk birde hormonlarıma :63:
Bende aynı düşüncesiz insanlar sebep ama daha da hassaslaştım hemen ağlamayacağım şeye de ağlayınca birden noluyor bu ara dedim 😁 ya da bu haftalarda farklı bir hormonlar mı yükseldi 🥹

Benim çok sıçrıyordu ince battaniye hep kundak yaptım o zaman daha iyi uyuyordu ama bu sefer yenidoğan kundak alayım diyorum ya da sadece kolları kundak olan
Var evet tek kolları zaten tek kollarını yapmak daha mantıklı

Anneler sıcak bölgeler de olanlar bebekleri nasıl giydircez ? Giyim konusunda 0-1 ayı sizde ona göre alın bebekler çabuk büyüyor ve 25 günde içine giremiyorlar yenidoğanın ayakları falan tuluma sığmıyorlar
Kundak da önemli bebekler kundaksız düzgün uyumuyor ilk aylar sıcakta da sadece atlet ince bi kundak mı yapmalı
ilk doğumumu da eylül de yapmış ve izmir de yaşayan biri olarak ; eve gelir gelmez kısa kollu zıbın giydirdim. önce kayınvalide yenidoğan sıcak sever demişti ama baktım çocuk kızarmaya, isilik dökmeye başladı
ne sıcak sevmesi
hemen kısa kollu zıbınlara geçtim. klima da açtım
kundak yaptım ama 2-3 aylık olunca. yani ekim kasım gibi
onun dışında kısa kollu zıbın, müslin takım giydirmiştim.

Bende aynı düşüncesiz insanlar sebep ama daha da hassaslaştım hemen ağlamayacağım şeye de ağlayınca birden noluyor bu ara dedim 😁 ya da bu haftalarda farklı bir hormonlar mı yükseldi 🥹
bu yükselen hormonum her ne ise üç yıl önce vefat eden amcama bile ağlatıyor :63: :KK12::KK12::sinirli: hiç sevmedim ben bu durumumu insan görünce yüzümü çevirip uzaklaşıyorum çünkü kesin bi laf sokacaklar modum bu allahtan burda herkes hassas ve birbirimizi anlıyoruz

ilk doğumumu da eylül de yapmış ve izmir de yaşayan biri olarak ; eve gelir gelmez kısa kollu zıbın giydirdim. önce kayınvalide yenidoğan sıcak sever demişti ama baktım çocuk kızarmaya, isilik dökmeye başladı
ne sıcak sevmesi
ben hep kollu aldm canım ya adana tarafındayım ağustosun son günlerinde doğacak alırkende ne alacağımı bilemeden aldım

ne sıcak sevmesi
Bende izmirdeyim 🥹 ve izmirin sıcağı gerçekten sıcak yani bizim doğum ilk hafta olcak o zaman 1 ay sadece kısa kollu zıbın mı giyer ? Klima zaten çalıştırmamak imkansız artık uzak olduğu nokta da duracak

ben hep kollu aldm canım ya adana tarafındayım ağustosun son günlerinde doğacak alırkende ne alacağımı bilemeden aldım
Ama Adana da sıcak olur 🥹 bebekler hemen isilik oluyor çok terliyor ciltleri eğer öyle olursa ona göre alternatif kısa kollu zıbınlarınız olsun zaten vardır atlet olarak

Ama Adana da sıcak olur 🥹 bebekler hemen isilik oluyor çok terliyor ciltleri eğer öyle olursa ona göre alternatif kısa kollu zıbınlarınız olsun zaten vardır atlet olarak
ben doğuda kaldığım zamanlara gittim sanıyorum bir de hep düşüncemde bebek üşür hassas sıcağı sever düşüncesi yer edinmiş atlet bolca var bakalım olmadı birazda kısa kollu alırım

Kızlar ayrıntılı ultrasona girenler yazabilir mi ya da bilgisi olanlar küçük bir yerde yaşıyorum kadın d doktoru ayrıntılı için perinatoloğa gitmen gerek dedi acaba direkt perinatolog randevusu alıp gitsem ayrıntılı yaparlar mı yoksa bunun için ayrıca mı doktorla görüşmem lazım başka şehire gidicem çünkü

Merhaba arkadaşlar 🙋🏻‍♀️ bana dün amniyosentez yapıldı prof doktor tarafından, ultrasonla bakarken önce kız dedi sonra ama bir çıkıntı görüyorum kesin değil dedi ne olabilir acaba. Ve evet giyim konusu benimde akılma takılıyor mevsimine göre ne giydiyebilirim diye tavsiyesi olan var mı? Doğum eylül sonu gibi gözüküyor.

Kızlar ayrıntılı ultrasona girenler yazabilir mi ya da bilgisi olanlar küçük bir yerde yaşıyorum kadın d doktoru ayrıntılı için perinatoloğa gitmen gerek dedi acaba direkt perinatolog randevusu alıp gitsem ayrıntılı yaparlar mı yoksa bunun için ayrıca mı doktorla görüşmem lazım başka şehire gidicem çünkü
Doktor gebeleri hariç ayrıntılı ultrason yapıyorsa sorun sonra randevu alın

ben girmedim ama girecem randevu almak için kadın doğumun yeşil alan açması lazım gitmen gerek dediyse muhtemelen açtı sabahları saat on gibi ara ara randevu bakabilirsin çünkü randevu bulmak oldukça güç

Canım benim daha zamanım var ama ilk gebeliğimde doktorum tavsiyesiyle başka hastanede perinatologa randevu alıp gitmiştim çünkü gittiğim hastanede yoktu arayıp ayrıntılı ultrason diyeceksin zaten onlar randevu sistemiyle çalışıyorlar

Gecen gün sağlık ocağına gitmiştim istersen yapalım haftaları geldi dedi. İşlerim var sonra geleyim dedim gitmedim daha işte
20. Haftadan sonra yapıyorlar heralde ama doktorum öyle dedi bana seninkide demişse demekki yapılabilir

Slm kızlar..kahveyı ne sıklıkta tuketıyorsunuz?ya kendıme hakım olamıyorum sureklı canım kahve ıstıyor haftada 2 yada 3 kere içiyorum
günde 2 fincana kadar içilebiliyor sanırım. ilk zamanlar kahveden nefret etmiştim ama şimdi arada 1 fincan türk kahvesi içiyorum ya da kafeinsiz kahve aldım, bir kupa demliyorum.

Back
X