- 4 Ocak 2025
- 160
- 89
- 13
Bende aynı düşüncesiz insanlar sebep ama daha da hassaslaştım hemen ağlamayacağım şeye de ağlayınca birden noluyor bu ara dedimben düşüncesiz insanlara bağlıyorum direk birde hormonlarıma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı düşüncesiz insanlar sebep ama daha da hassaslaştım hemen ağlamayacağım şeye de ağlayınca birden noluyor bu ara dedimben düşüncesiz insanlara bağlıyorum direk birde hormonlarıma![]()
Var evet tek kolları zaten tek kollarını yapmak daha mantıklıBenim çok sıçrıyordu ince battaniye hep kundak yaptım o zaman daha iyi uyuyordu ama bu sefer yenidoğan kundak alayım diyorum ya da sadece kolları kundak olan
ilk doğumumu da eylül de yapmış ve izmir de yaşayan biri olarak ; eve gelir gelmez kısa kollu zıbın giydirdim. önce kayınvalide yenidoğan sıcak sever demişti ama baktım çocuk kızarmaya, isilik dökmeye başladıAnneler sıcak bölgeler de olanlar bebekleri nasıl giydircez ? Giyim konusunda 0-1 ayı sizde ona göre alın bebekler çabuk büyüyor ve 25 günde içine giremiyorlar yenidoğanın ayakları falan tuluma sığmıyorlar
Kundak da önemli bebekler kundaksız düzgün uyumuyor ilk aylar sıcakta da sadece atlet ince bi kundak mı yapmalı
bu yükselen hormonum her ne ise üç yıl önce vefat eden amcama bile ağlatıyorBende aynı düşüncesiz insanlar sebep ama daha da hassaslaştım hemen ağlamayacağım şeye de ağlayınca birden noluyor bu ara dedimya da bu haftalarda farklı bir hormonlar mı yükseldi
![]()
ben hep kollu aldm canım ya adana tarafındayım ağustosun son günlerinde doğacak alırkende ne alacağımı bilemeden aldımilk doğumumu da eylül de yapmış ve izmir de yaşayan biri olarak ; eve gelir gelmez kısa kollu zıbın giydirdim. önce kayınvalide yenidoğan sıcak sever demişti ama baktım çocuk kızarmaya, isilik dökmeye başladı
ne sıcak sevmesi
hemen kısa kollu zıbınlara geçtim. klima da açtım
kundak yaptım ama 2-3 aylık olunca. yani ekim kasım gibi
onun dışında kısa kollu zıbın, müslin takım giydirmiştim.
Evet öyle almayı düşünüyorumVar evet tek kolları zaten tek kollarını yapmak daha mantıklı
Bende izmirdeyimilk doğumumu da eylül de yapmış ve izmir de yaşayan biri olarak ; eve gelir gelmez kısa kollu zıbın giydirdim. önce kayınvalide yenidoğan sıcak sever demişti ama baktım çocuk kızarmaya, isilik dökmeye başladı
ne sıcak sevmesi
hemen kısa kollu zıbınlara geçtim. klima da açtım
kundak yaptım ama 2-3 aylık olunca. yani ekim kasım gibi
onun dışında kısa kollu zıbın, müslin takım giydirmiştim.
Ama Adana da sıcak olurben hep kollu aldm canım ya adana tarafındayım ağustosun son günlerinde doğacak alırkende ne alacağımı bilemeden aldım
ben doğuda kaldığım zamanlara gittim sanıyorum bir de hep düşüncemde bebek üşür hassas sıcağı sever düşüncesi yer edinmiş atlet bolca var bakalım olmadı birazda kısa kollu alırımAma Adana da sıcak olurbebekler hemen isilik oluyor çok terliyor ciltleri eğer öyle olursa ona göre alternatif kısa kollu zıbınlarınız olsun zaten vardır atlet olarak
Çok teşekkür ederizben kızımda anne yanı yatak almıştım. çok rahattı. geceleri hiç yatağımdan kalkmadan kalkıp alıp emzirip yerine koyuyordum. çok rahattı
yine onu kullanıcam
bizimki de buna benzer. çok rahat oluyor bunlar
güle güle kullanın :)
Doktor gebeleri hariç ayrıntılı ultrason yapıyorsa sorun sonra randevu alınKızlar ayrıntılı ultrasona girenler yazabilir mi ya da bilgisi olanlar küçük bir yerde yaşıyorum kadın d doktoru ayrıntılı için perinatoloğa gitmen gerek dedi acaba direkt perinatolog randevusu alıp gitsem ayrıntılı yaparlar mı yoksa bunun için ayrıca mı doktorla görüşmem lazım başka şehire gidicem çünkü
Canım aile hekimide 24 dedi doktorumda sen doktoruna danış hepsi aynı fikirde olmuyor24. Hafta daha mi iyimiş
ben girmedim ama girecem randevu almak için kadın doğumun yeşil alan açması lazım gitmen gerek dediyse muhtemelen açtı sabahları saat on gibi ara ara randevu bakabilirsin çünkü randevu bulmak oldukça güçKızlar ayrıntılı ultrasona girenler yazabilir mi ya da bilgisi olanlar küçük bir yerde yaşıyorum kadın d doktoru ayrıntılı için perinatoloğa gitmen gerek dedi acaba direkt perinatolog randevusu alıp gitsem ayrıntılı yaparlar mı yoksa bunun için ayrıca mı doktorla görüşmem lazım başka şehire gidicem çünkü
Canım benim daha zamanım var ama ilk gebeliğimde doktorum tavsiyesiyle başka hastanede perinatologa randevu alıp gitmiştim çünkü gittiğim hastanede yoktu arayıp ayrıntılı ultrason diyeceksin zaten onlar randevu sistemiyle çalışıyorlarKızlar ayrıntılı ultrasona girenler yazabilir mi ya da bilgisi olanlar küçük bir yerde yaşıyorum kadın d doktoru ayrıntılı için perinatoloğa gitmen gerek dedi acaba direkt perinatolog randevusu alıp gitsem ayrıntılı yaparlar mı yoksa bunun için ayrıca mı doktorla görüşmem lazım başka şehire gidicem çünkü
Gecen gün sağlık ocağına gitmiştim istersen yapalım haftaları geldi dedi. İşlerim var sonra geleyim dedim gitmedim daha işteCanım aile hekimide 24 dedi doktorumda sen doktoruna danış hepsi aynı fikirde olmuyor
20. Haftadan sonra yapıyorlar heralde ama doktorum öyle dedi bana seninkide demişse demekki yapılabilirGecen gün sağlık ocağına gitmiştim istersen yapalım haftaları geldi dedi. İşlerim var sonra geleyim dedim gitmedim daha işte
günde 2 fincana kadar içilebiliyor sanırım. ilk zamanlar kahveden nefret etmiştim ama şimdi arada 1 fincan türk kahvesi içiyorum ya da kafeinsiz kahve aldım, bir kupa demliyorum.Slm kızlar..kahveyı ne sıklıkta tuketıyorsunuz?ya kendıme hakım olamıyorum sureklı canım kahve ıstıyor haftada 2 yada 3 kere içiyorum