Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Ben şarap kokluyorum haha😍😍 kırmızı üzüm yiyorum 🤣🤣
Geçen akşam misafir vardı rakı içtiler ben de kokladım napim zaten geç öğrendim 6.5 haftada o 6.5 haftada bilmeden içki içmiştim daha bunun emzirmesi de var. Aynı şekilde canım midye kalamar CİĞER ve sushi çekiyor yemiyorum... ciğeri leke yapar diye tutturdular

Kızlar size bir şey sormak istiyorum 5. Ayımıza yeni girdik ama karnım çok büyük değil dışarıdaki insanlar bana hamile gibi görünmüyorsun diyorlar bana böyle söylediklerinde istemeden üzülüyorum bebeğimin gelişimi iyi olsun istiyorum her anne gibi bulantilarimdan dolayı çok bisey yiyemiyordum sizin karnınız dışarıdan ne zaman net görülmeye başladı bi sorun yoktur dimi en son doktor kontrolüne hersey iyi demişti ama kafama çok takılıyor bu aralar size danışmak istedim
Benim de çok belşi değil yazlık kıyafetle çıkıyor daha çok, merak etme bir aya iyice çıkar :)

Kızlar beşiklere bakmaya başladınız mı tercihinizi neyden yana kullandınız anne yanı park yatakları alan çok var çevremde joie yoyko elele kraft ilk bebek olduğu için marka bilgim sıfır hangileri tutulan markalar bilenler varsa aydınlatabilirmisiniz

Kızlar beşiklere bakmaya başladınız mı tercihinizi neyden yana kullandınız anne yanı park yatakları alan çok var çevremde joie yoyko elele kraft ilk bebek olduğu için marka bilgim sıfır hangileri tutulan markalar bilenler varsa aydınlatabilirmisiniz
Ben Elele aldım oğlumda memnunum

Geçen akşam misafir vardı rakı içtiler ben de kokladım napim zaten geç öğrendim 6.5 haftada o 6.5 haftada bilmeden içki içmiştim daha bunun emzirmesi de var. Aynı şekilde canım midye kalamar CİĞER ve sushi çekiyor yemiyorum... ciğeri leke yapar diye tutturdular
Ay yeme evet risk alma doktor da tavsiye etmiyor onları. Sabredicez artık

Biz bu beşiğe karar verdik canım

ben kızımda anne yanı yatak almıştım. çok rahattı. geceleri hiç yatağımdan kalkmadan kalkıp alıp emzirip yerine koyuyordum. çok rahattı
yine onu kullanıcam
Biz bu beşiğe karar verdik canım
bizimki de buna benzer. çok rahat oluyor bunlar
güle güle kullanın :)

biz aldık canım park yatak ben süslü püslü ahşap istedimde eşim bu rahat beni dinle dedi

kızlar bu ara herşeye ağlıyor ve alınganlık yapıyorum kamuda çalışıyorum geçen gün öğle arası evde uyuya kalmışım işe bir saat geç kaldım arabaya atladım geldim.ertesi gün vay efendim dün öğleden sora yokmuşumda görememişler de kart okuttum bakabilirsiniz dedim kamera kaydına bile bakmışlar ve benim hamile olduğumu hepsi biliyor isteseler idare olunur ve ortada bir işte yok iki gündür ara ara ağlıyorum

kızlar bu ara herşeye ağlıyor ve alınganlık yapıyorum kamuda çalışıyorum geçen gün öğle arası evde uyuya kalmışım işe bir saat geç kaldım arabaya atladım geldim.ertesi gün vay efendim dün öğleden sora yokmuşumda görememişler de kart okuttum bakabilirsiniz dedim kamera kaydına bile bakmışlar ve benim hamile olduğumu hepsi biliyor isteseler idare olunur ve ortada bir işte yok iki gündür ara ara ağlıyorum
Bende geçen hafta aynıydım ama ben retrolara astrolojiye falan bağladım 😁 aniden öyle etkilenince

Anneler sıcak bölgeler de olanlar bebekleri nasıl giydircez ? Giyim konusunda 0-1 ayı sizde ona göre alın bebekler çabuk büyüyor ve 25 günde içine giremiyorlar yenidoğanın ayakları falan tuluma sığmıyorlar
Kundak da önemli bebekler kundaksız düzgün uyumuyor ilk aylar sıcakta da sadece atlet ince bi kundak mı yapmalı

Anneler sıcak bölgeler de olanlar bebekleri nasıl giydircez ? Giyim konusunda 0-1 ayı sizde ona göre alın bebekler çabuk büyüyor ve 25 günde içine giremiyorlar yenidoğanın ayakları falan tuluma sığmıyorlar
Kundak da önemli bebekler kundaksız düzgün uyumuyor ilk aylar sıcakta da sadece atlet ince bi kundak mı yapmalı
bende onu düşünüp duruyorum

Ben kundak yapmadım aslında yapıcaktım ilk bebek heyacanı olunca unuttum resmen ama uyumasında zorlanmadım

Ben kundak yapmadım aslında yapıcaktım ilk bebek heyacanı olunca unuttum resmen ama uyumasında zorlanmadım
Benim çok sıçrıyordu ince battaniye hep kundak yaptım o zaman daha iyi uyuyordu ama bu sefer yenidoğan kundak alayım diyorum ya da sadece kolları kundak olan

Back
X