Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Kızlar size bir şey sormak istiyorum 5. Ayımıza yeni girdik ama karnım çok büyük değil dışarıdaki insanlar bana hamile gibi görünmüyorsun diyorlar bana böyle söylediklerinde istemeden üzülüyorum bebeğimin gelişimi iyi olsun istiyorum her anne gibi bulantilarimdan dolayı çok bisey yiyemiyordum sizin karnınız dışarıdan ne zaman net görülmeye başladı bi sorun yoktur dimi en son doktor kontrolüne hersey iyi demişti ama kafama çok takılıyor bu aralar size danışmak istedim
Merhaba, aynı durumdayız. 5. aya yeni girdim ve kilo alımı henüz başlamadı. hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum, çok yemişim de şişkinlik olmuş gibi gözüküyor. doktorum bana da her şeyin iyi gittiğini söyledi, bence anormal bir durum da yok. bu süreçte herkes fikir belirtiyor, yalnızca doktoru dinlemek daha mantıklı bence.

günaydın kızlar
kramplar çok erken başladı bendede doktor magnezyum verdi bir nebze de olsa iyi geliyor
ayrıca takviye olarak balık yağı
vitamin (decavit)
d vitamini
demir
demiri sabah aç karnına unutuyorum hep ama diğerlerini mümkün olduğunca aksatmıyorum

boyum kısa olunca( 157 ) daha üçüncü aydan karnım şişmeye başladı bel ağrısı da çekiyorum şimdiye kadar 5 kilo almışım
bebek hareketini çok erken hissettim 9. haftalarda minnacık bir kıpırtı tıbben sorsak mümkün değil denir ama ben hissettim.Aylarca spor(fitnes ve plates ) yapmıştım belki bunun etkisi olabilir

Nasıl kramplar canım?benimde aşağıda ağrılarım başlamış

Bnm Dr um takviye olarak magnezyum verdi cnm sn de bi danış Dr una

Dün gece ben de bacağıma kramp girerek uyandım. vitamin eksikliğinden mi oluyor
Benim rahim kasılmam çok oluyor diye bayadır magnezyum kullanıyordum zaten ama az mı geliyor bilmiyorum ayağıma ve bacağımın arkasına giriyor kramp.

Benim rahim kasılmam çok oluyor diye bayadır magnezyum kullanıyordum zaten ama az mı geliyor bilmiyorum ayağıma ve bacağımın arkasına giriyor kramp.
Ayağıma ireli haftalarda geceler kramplar giricek magnezyum fayda etmiyor bile

Kızlar İki gündür karnım çok ağrıyor adet ağrısı gibi gaz sancısı gibi normal mi 18+6 haftayım

Kuzucum çok sevindim sağlıkla gelsin prenses 😍
Allah razı olsun canım benim hepimizin minnoşları sağlık kolaylıkla gelsin inşallah 🤲😍❤️

Sen nasılsın sonucun çıktımı canım hayırlısıyla 🙏

Kızlar benim göbek baya belli olmaya başladı mideden aşağı inen bir göbeğim var ilkinde geç çıkmıştı ve daha aşağıdaydı 🤔

Teşekkür ederim canım inşallah 🤲heyecandan midem çok kötü çikolata da yiyemedim 🙂
Bende dün öyleydim her kontrolde öyleyim taki o pıt pıt atan kalbi duyana kadar 🥹 Sende minnoşunu gör rahatlarsın inşallah 😍

Bende tesettürlüyüm canım bide antalyadayım dün hastaneye gittik bi sıcak bu en iyi hali düşün artık 😥
Evet ya oralar daha sıcak yine bizde arada esiyor ama işte ben normalde bile sıcağı sevmem şimdi hiç duramıyorum ne giyinicem diye onu ayrı düşünüyorum bir pantolon aldım çok ince lastikli enli o güzel işte diyorum yazı üstüne bol gömlekle idare ederim🤷🏻‍♀️

QUOTE="Zeyyzeyyyy, post: 79405142, member: 1019672"]
Insallh guzel haberler alırsınız🙏
[/QUOTE]
Çıktım canım doktordan çok şükür minik kızımız iyi❤ her şey yolunda dedi doktor bi sonraki kontrol de ayrıntılıya gidicez 🙂

Back
X