Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Kızlar bi sorum olacak ben normalde sigara kullanıyorum ama hamile kalınca bıraktım ilk gebeliğimde de öyle yaptım ama bunda çok zorlanıyorum dayanamıyorum benim gibi olan var mı
Bende bırakmadım ilk aylar sigara paketini kırdım 2gun dayanabildim ağlama krizlerine girdim lanet olsun bu sigaraya başladığım güne bırakamıyorum olmuyor

Benim eşim mutfakta içiyor artık,bende salonda oluyorum o zaman ama yine de kokusu geliyor tabii. İnşallah bir şey olmaz bebeğe ya valla bende korkuyorum. Bol bol yoğurt yiyorum. İnşallah zararı minimuma indirir. Hamile kalmadan önce bırakmak gerekiyor işte biz geç kalmışız...

Benimde teyzem içti tüm hamileliği boyunca iki çocuğunda da bir şey olmadı kuzenlerim çok sağlıklı ve aksine sigaradan tiksiniyorlar. Ama bu işler hiç belli olmaz. Allah bırakmak isteyen herkese yardım etsin.

kızlar selamm detaylı usg için doktor bakıyorum çok yoğun olduğu için randevuyu oluşturayım dedim. izmirde bildiğiniz doktor var mı?
Canim ben 2 cocugum da perinatolog doc. Dr. Cenk gezer e gitmiştim çok memnun kalmıştım yine oraya gidicem nasipse olursa

Merhaba bende hemşireyim hangi birimde çalışıyorsunuz acaba

Siz ne kadar içiyorsunuz günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…