Kızlar bi sorum olacak ben normalde sigara kullanıyorum ama hamile kalınca bıraktım ilk gebeliğimde de öyle yaptım ama bunda çok zorlanıyorum dayanamıyorum benim gibi olan var mı
Bende bırakmadım ilk aylar sigara paketini kırdım 2gun dayanabildim ağlama krizlerine girdim lanet olsun bu sigaraya başladığım güne bırakamıyorum olmuyor
Bende bırakmadım ilk aylar sigara paketini kırdım 2gun dayanabildim ağlama krizlerine girdim lanet olsun bu sigaraya başladığım güne bırakamıyorum olmuyor
Bende ilk öğrendiğim de hemen bıraktım ilk 3 ay çok önemli diye günde bi tane içiyordum sadece midem de çok bulanıyordu aklıma bile gelmiyordu ama şimdi çok canım istiyor içimde el vermiyor evet çok örnekleri var o içti olmadı şu içti bişey olmadı ama bende de aynı olacak diye bişey yok hep böle düşünüyorum ama zorlanıyorum maalesef ve benim eşimde çok içen biri akşam eve geliyor birlikte otueuyoruz o içerken benim de canım istiyor.
Benim eşim mutfakta içiyor artık,bende salonda oluyorum o zaman ama yine de kokusu geliyor tabii. İnşallah bir şey olmaz bebeğe ya valla bende korkuyorum. Bol bol yoğurt yiyorum. İnşallah zararı minimuma indirir. Hamile kalmadan önce bırakmak gerekiyor işte biz geç kalmışız...
Benim ablam ve arkadaşım da bırakamadılar içtiler.. çok şükür çocukları sağlıklı şu an.. tabii bağımlılığa yatkınlıkları olur mu bebeklerinde bilemiyorum insanların başına bela ettiler bu sigarayı
Benimde teyzem içti tüm hamileliği boyunca iki çocuğunda da bir şey olmadı kuzenlerim çok sağlıklı ve aksine sigaradan tiksiniyorlar. Ama bu işler hiç belli olmaz. Allah bırakmak isteyen herkese yardım etsin.
Ben hemşireyim sağlıkçı olunca biraz zorluyorlar durumu hele acil asla rapor vermiyor düşün. Bende özel sigorta yaptırdım özele başladım hemen o yüzden. Doktor hemen gece nöbet tutma diyip kendisi riskli rapor verdi belki heyette verir sormadım aslında. Pazartesi kontrolüm var canım olmazsa rica ederim ama ben 24 e kadar dayanıp sonrasında almak isterim verirse bakalım plasentam düzeldi böbrekte ilerlemezse idare ederim inşallah iş yerinde fazla yormuyor arkadaşlarım destek oluyorlar sağolsunlar
Benim eşim mutfakta içiyor artık,bende salonda oluyorum o zaman ama yine de kokusu geliyor tabii. İnşallah bir şey olmaz bebeğe ya valla bende korkuyorum. Bol bol yoğurt yiyorum. İnşallah zararı minimuma indirir. Hamile kalmadan önce bırakmak gerekiyor işte biz geç kalmışız...