Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48

kizlar hani 3 ay olunca mide bulantisi gecicekti benim hafif olan bulantilarim 2 3 gundur cogaldi 🥲 daha cok ogurtu gibi oluyor ve bulanti agiz suyu.acaba normalmi ki bu haftalarda artmasi. 13 olmaya az kaldik. oglumdan tam farkli oldugu icin bilemedim o zamanlarda 6 haftada baslayib kesintisiz azalip cogalmadan 5 aya kadar devam edip bitmisti. simdi bu kiz bebis dalga geciyor sanki 😄 bu haftada bulantimi olur
benim de öyle hork hork su çıkarıyorum bazen, bide tükürük bezlerim çok çalışıyor sanki

Canım bana iki doktor da 12. haftada bırak vitamine geçicez demişti. Hatta elimde o kadar folik kalmadı ama bitince yetsin dediler. Gitme imkanın varsa git bence vitamin de yazabilir. Bana d vitamini demir ve multivitsmin yazmış galiba daha almadım da
farkli dusunuyorlar demek ki doktorlar. 12 haftada devam et demisdi bana. yarin baska bisey icin gidecegim sorarim onuda bende

kızlar günaydın devlete gittim 12+2 olmuşum 2 önde gidiyor ikili test eşim istemiyor oyüzden yapmıycam devlete iligisizdi unuttum ilacı sormayı folik asite devam edicem mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ilaç olarak ne kullanıyorsunuz foligi bıraksam mı
ben premama kullanıyorum canım birkaç vitaminin karışımı için de folik asitte var

al benden de o kadar ya sabahları kendimi bankaya zor atıyorum.öğür öğür iki lokma bişey yiyene kadar canım cıkıyor. yedikten sonra da takviyeleri içince bi daha başlıyor macera
doktor sana da ocean mummy mi vermişti simoş
Ocean mummy ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum eşimin abisi doktor o önerdi kendi doktorum da devam et dedi 5. haftadan beri kullanıyorum

C cilekcanavari ben elenatal 2 kullanıyorum içinde hepsi var demir magnezyum d vitamini bıdı bıdı bir sürü kokusu falan da yok şanslıyım o zaman 🤣🤣
Bendeki takviyenin de içinde herşey var iyi hoş ama kokusu skandal. Ama ilacın rengi o kadar güzel ki 😂

Eklentiler

• IMG_6734.webp
    IMG_6734.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 26
Canim benim de hala var malesef.. ogurtu de var. Gecen gun d vitaminimi alt tarafi yemege damlatmayi unutmusum, agzima iki damlacik damlattim. Ay felegim sasti nasil oguruyorum allahim fobi oldu resmen. Bugun sabah kahvaltidan sonra prilamim bitmisti esim gidip alip da ben icene kadar yine bir acayip oldu midem… ben artk boyle doguma kadar surecek mi diye korkuyorum
o kadar cok olmaz insallah. benimde bu hafta cogaldi sanki. oglumu okuldan almaya gitmistim yolda bi tutdu bulanti zor yetistim ceplerime tadi eksi olan seker koyuyorum felaket aninda son care midemi bastirir belki 😄

C cilekcanavari ben elenatal 2 kullanıyorum içinde hepsi var demir magnezyum d vitamini bıdı bıdı bir sürü kokusu falan da yok şanslıyım o zaman 🤣🤣
1 olanini iki sene ictim nerdeyse ha gebe kalirim ha kalicam diye🤣 guzel bir multivitamin o da. Tek sorunu ben ilac zor yutuyorum azcik tombik geliyodu bana🤣

1 olanini iki sene ictim nerdeyse ha gebe kalirim ha kalicam diye🤣 guzel bir multivitamin o da. Tek sorunu ben ilac zor yutuyorum azcik tombik geliyodu bana🤣
aynen öyle çok büyük bir vitamin :) ağzıma alıp koca bir yudum su almadan nefes almıyorum yoksa gitmiyor 🤣🤣

aynen öyle çok büyük bir vitamin :) ağzıma alıp koca bir yudum su almadan nefes almıyorum yoksa gitmiyor 🤣🤣
Benim en kolay yuttugun aspirin ajsjdjdj o leveldayim dusun halimi🤣 opu sonrasi hep augmentin 1 grlik kullandirdi doktorum antibiyotik, allahim yutana kadar ne dualar okuyodum yutabiliyim bogulmiyim diye jahahahahaa

Back
X