Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Kızlar merhaba bugün ellerimin üstünde kahverengi lekeler çıkmış neden olur ki ya

Bizde şimdi girdik detayliya, görememiş bazı yerleri biseyler ye tekrar gel dedi onu bekliyoruz.4 boyutlu ,renkli resmini size verdi mi acaba?.biz ilk seans girdigimizde sadece 2 boyutlu baktı.eger 4 boyutlu da veriliyorsa istiyim şimdi girince
devlette olduğu için ben hiç düşünemedim sıra geldiğine sevindim

Kızlar herkese selam dışardan bi yemek yemiştim gıda zehirlenmesi yaşadım sanırım yada bana ağır geldi çünkü eşimde hiç birşey yok siz siz olun ağır yemek yemeyin bin pişmanım kaç gündür kusmaktan bi hal oldum 2 kilo vermişim göbeğim vardı baya ama şimdi yok baktılar kızım iyiydi hareket ediyordu ama kaç gündür birşey yiyemiyorum çok üzülüyorum 😞
geçmiş olsun mide için nane limon ve elma iyi geliyor biran evvel toparlanmaya bak canım en azından vitaminlerini aksatmadan almaya çalış

Kızlar bugun ayrıntılı ultrasonum var ogleden sonra.. içim kıpır kıpır tedirginlik korku heycan..ınsallh her sey yolundadır ıyıdır dualarınızı eksık etmeyın ınsallh hepımız guzel haberler alırız🙏
bendede olmuştu hoca pozitif kelimesi kullandıkça korkuyordum sora baktm organlara geçti o sırada bi rahatladım iyi bişi demiş tıbbi terimlerden korkuyorum

allah günah yazmasında hamile halimi sevmiyorum. özellikle bugün çatıcam birine ama bakalım
özellikle erkeklere gıcığım
ay hiç unutamıyorum geçen haftalardaydı bende öyleydim sebepsiz ağlamak alınganlık neyseki bu haftayı kazasız tartışmasız bitirdim demmkki farklı bir hormon artıyor geçecek,ben birde şeklen kilo aldım boyumda kısa bu haliimi pek sevmiyorum

ay hiç unutamıyorum geçen haftalardaydı bende öyleydim sebepsiz ağlamak alınganlık neyseki bu haftayı kazasız tartışmasız bitirdim demmkki farklı bir hormon artıyor geçecek,ben birde şeklen kilo aldım boyumda kısa bu haliimi pek sevmiyorum
aynen aynen
resmen hissediyorum o kaknemliğimi
yüzüm çirkinleşti, kilo aldım. eşim diyor sen niye hızlı hızlı nefes alıyorsun , nedne acaba dedim
hamilelik zor yaaaa , en azından benim zor geçiyor

aynen aynen
resmen hissediyorum o kaknemliğimi
yüzüm çirkinleşti, kilo aldım. eşim diyor sen niye hızlı hızlı nefes alıyorsun , nedne acaba dedim
hamilelik zor yaaaa , en azından benim zor geçiyor
ben merdiven çıkarken nefessiz kalıyorum resmen gece sağımdan soluma dönerkende resmen tıslıyorum

ben merdiven çıkarken nefessiz kalıyorum resmen gece sağımdan soluma dönerkende resmen tıslıyorum
evet evet oda var
yazın zor olacak. doğumdan sonra nasıl rahatladığımı hatırlıyorum. insan oh be diyor gerçekten
ben demiştim

Şimdi çıktık detaylı ultrasondan ve bana hiç bişey soylemediler. Toplamda bir saat uğraştı görmek için.bir sıkıntı var mı yok mu diye sordum pazartesi rapordan bakarsın dedi.var veya yok demek neden bu kadar zor ,şaka gibiler😒

Şimdi çıktık detaylı ultrasondan ve bana hiç bişey soylemediler. Toplamda bir saat uğraştı görmek için.bir sıkıntı var mı yok mu diye sordum pazartesi rapordan bakarsın dedi.var veya yok demek neden bu kadar zor ,şaka gibiler😒
Sinir bozuucu kötü bir durum olsa fetal derdi merak etme benimki söyledi bazıları malesef ters

18+6 lık göbeğim kızlar. Bende çabuk çıktı diyorum 😀
Ay negüzel tam hamiiş göbeği bende 18+6 Aynıyız ve seninde kızdı sanırım senin göbek deliği üstüne çıkmış Benm hala alt tarafda
Valla kuzucum biz evlendik esim balayında daha uyuyordu sürekli TV izledim paso balayı boyunca ya havuza sokuyorum zorla o kadar para verdim diye 😂😅 kendi soyluyor zaten hiç istegim yok diye 4 ayda 1 olduğunu bilirim yaa o derece artik benimde istegim gitti zaten o konuda biz 34 yaşındayız ama ruhumuz 80 yasinda😂😂 ay hiç övünmüyorum kimse bizim gibi olmasın tabi gitti gencligim🙄
Aa çok şaşırdım gerçekten istemeyen erkek varmış demekki bazen daralıyorum bende ama biz yeni evliyiz beni geçtim eltimin 10 sene olacak hergün neredeyse şok oluyorum yine biz ideal izinligünden izinli güne haftada 2 yeter artar bile 😅
Kızlar kuyruk sokumu ağrısı olan var mı 18+3deyim oturamıyorum ağrıdan 😔
Felaket ağrım var yattığım yerden kalkamıyorum oturunca sızlıyor dönemiyroum ama ayakta yok demekki yatınca kemiklere baskı yapıyor

Back
X