- 12 Mart 2025
- 84
- 27
- 3
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devlette olduğu için ben hiç düşünemedim sıra geldiğine sevindimBizde şimdi girdik detayliya, görememiş bazı yerleri biseyler ye tekrar gel dedi onu bekliyoruz.4 boyutlu ,renkli resmini size verdi mi acaba?.biz ilk seans girdigimizde sadece 2 boyutlu baktı.eger 4 boyutlu da veriliyorsa istiyim şimdi girince
geçmiş olsun mide için nane limon ve elma iyi geliyor biran evvel toparlanmaya bak canım en azından vitaminlerini aksatmadan almaya çalışKızlar herkese selam dışardan bi yemek yemiştim gıda zehirlenmesi yaşadım sanırım yada bana ağır geldi çünkü eşimde hiç birşey yok siz siz olun ağır yemek yemeyin bin pişmanım kaç gündür kusmaktan bi hal oldum 2 kilo vermişim göbeğim vardı baya ama şimdi yok baktılar kızım iyiydi hareket ediyordu ama kaç gündür birşey yiyemiyorum çok üzülüyorum![]()
bendede olmuştu hoca pozitif kelimesi kullandıkça korkuyordum sora baktm organlara geçti o sırada bi rahatladım iyi bişi demiş tıbbi terimlerden korkuyorumKızlar bugun ayrıntılı ultrasonum var ogleden sonra.. içim kıpır kıpır tedirginlik korku heycan..ınsallh her sey yolundadır ıyıdır dualarınızı eksık etmeyın ınsallh hepımız guzel haberler alırız![]()
benim cadı da özletiyor kendini aradan 11 yıl geçti ilk defa bebk doğuracam hissindeyim çok farklıakşam bizim kızda hareketliydi, sabahta bi iki döndü şimdi tık yok
ara ara duruyorlar
hamilelik lekeleri onlar. doğumdan sonra hemen geçiyrKızlar merhaba bugün ellerimin üstünde kahverengi lekeler çıkmış neden olur ki ya
ay hiç unutamıyorum geçen haftalardaydı bende öyleydim sebepsiz ağlamak alınganlık neyseki bu haftayı kazasız tartışmasız bitirdim demmkki farklı bir hormon artıyor geçecek,ben birde şeklen kilo aldım boyumda kısa bu haliimi pek sevmiyorumallah günah yazmasında hamile halimi sevmiyorum. özellikle bugün çatıcam birine ama bakalım
özellikle erkeklere gıcığım
aynen aynenay hiç unutamıyorum geçen haftalardaydı bende öyleydim sebepsiz ağlamak alınganlık neyseki bu haftayı kazasız tartışmasız bitirdim demmkki farklı bir hormon artıyor geçecek,ben birde şeklen kilo aldım boyumda kısa bu haliimi pek sevmiyorum
ben merdiven çıkarken nefessiz kalıyorum resmen gece sağımdan soluma dönerkende resmen tıslıyorumaynen aynen
resmen hissediyorum o kaknemliğimi
yüzüm çirkinleşti, kilo aldım. eşim diyor sen niye hızlı hızlı nefes alıyorsun , nedne acaba dedim
hamilelik zor yaaaa , en azından benim zor geçiyor
evet evet oda varben merdiven çıkarken nefessiz kalıyorum resmen gece sağımdan soluma dönerkende resmen tıslıyorum
doğumda ayrı bir korkutuyor da sezeryan inşallah sıkacaz dişimizi napalımevet evet oda var
yazın zor olacak. doğumdan sonra nasıl rahatladığımı hatırlıyorum. insan oh be diyor gerçekten
ben demiştim
Benimki de devlet,vermiyolarmiş.ozelde oluyo sanırımdevlette olduğu için ben hiç düşünemedim sıra geldiğine sevindim
Sinir bozuucu kötü bir durum olsa fetal derdi merak etme benimki söyledi bazıları malesef tersŞimdi çıktık detaylı ultrasondan ve bana hiç bişey soylemediler. Toplamda bir saat uğraştı görmek için.bir sıkıntı var mı yok mu diye sordum pazartesi rapordan bakarsın dedi.var veya yok demek neden bu kadar zor ,şaka gibiler![]()
Ay negüzel tam hamiiş göbeği bende 18+6 Aynıyız ve seninde kızdı sanırım senin göbek deliği üstüne çıkmış Benm hala alt tarafda18+6 lık göbeğim kızlar. Bende çabuk çıktı diyorum![]()
Aa çok şaşırdım gerçekten istemeyen erkek varmış demekki bazen daralıyorum bende ama biz yeni evliyiz beni geçtim eltimin 10 sene olacak hergün neredeyse şok oluyorum yine biz ideal izinligünden izinli güne haftada 2 yeter artar bileValla kuzucum biz evlendik esim balayında daha uyuyordu sürekli TV izledim paso balayı boyunca ya havuza sokuyorum zorla o kadar para verdim diyekendi soyluyor zaten hiç istegim yok diye 4 ayda 1 olduğunu bilirim yaa o derece artik benimde istegim gitti zaten o konuda biz 34 yaşındayız ama ruhumuz 80 yasinda
ay hiç övünmüyorum kimse bizim gibi olmasın tabi gitti gencligim
![]()
Felaket ağrım var yattığım yerden kalkamıyorum oturunca sızlıyor dönemiyroum ama ayakta yok demekki yatınca kemiklere baskı yapıyorKızlar kuyruk sokumu ağrısı olan var mı 18+3deyim oturamıyorum ağrıdan![]()
İnşallah dediğin gibidirSinir bozuucu kötü bir durum olsa fetal derdi merak etme benimki söyledi bazıları malesef ters
gözün aydın canım sağlıkla gelsin minnoşKızlar ayrıntılı usg den cıktım ama tam butun organlarını goremedı baya baktı bıraz yuru su iç gel dedı yürüdüm falan ama dönmedı 2 hafta sonraya gerı randevu verdı.cinsiyetide kızmış![]()
Amin canim insallh cumlemizinkiigözün aydın canım sağlıkla gelsin minnoş![]()