Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Müslim tarzı kıyafetler var onlar terletmiyor ince kumaş pantolonlarda kurtarıcı idare edicez asıl olay doğumdan sonra emzirmede biz bebitomla yapış yapış olacaz gibi

QUOTE="Zeyyzeyyyy, post: 79405142, member: 1019672"]
Insallh guzel haberler alırsınız
Çıktım canım doktordan çok şükür minik kızımız iyi❤ her şey yolunda dedi doktor bi sonraki kontrol de ayrıntılıya gidicez
[/QUOTE]
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin prenses

Müslim tarzı kıyafetler var onlar terletmiyor ince kumaş pantolonlarda kurtarıcı idare edicez asıl olay doğumdan sonra emzirmede biz bebitomla yapış yapış olacaz gibi
Evet doğumdan sonrasıda var benim bence doğumum ağustos olucak Eylül'ün 14 diyor ama öyle olmucakondan iyice kafam karışık ne alıcam diye Yunus kışta doğdu çünkü

Çıktım canım doktordan çok şükür minik kızımız iyi❤ her şey yolunda dedi doktor bi sonraki kontrol de ayrıntılıya gidicez
[/QUOTE]
Sağol canım hepimizin bebişi inşallah 17+3 deyim bi 10 güne filan hissedersin dedi doktor hareketlerini

Evet doğumdan sonrasıda var benim bence doğumum ağustos olucak Eylül'ün 14 diyor ama öyle olmucakondan iyice kafam karışık ne alıcam diye Yunus kışta doğdu çünkü
Öyle görünüyor sezeryan olduğu için sağlıkla vaktindr gelsinde bizim az çok önceden belli olur doğum günü işte hep kışlık kayranında küçüklükleri unisex olanları ayıracam zıbınları her türlü kullanıcam ama pembişler alınacak orası kesin

Sağol canım hepimizin bebişi inşallah 17+3 deyim bi 10 güne filan hissedersin dedi doktor hareketlerini
[/QUOTE]
İlk gebeliğindi dimi senin canım eğer öyleyse doğru o haftalarda hissediliyor çok heyecanlı oluyor hamileliğin en güzel kısmı hareketleri

İlk gebeliğindi dimi senin canım eğer öyleyse doğru o haftalarda hissediliyor çok heyecanlı oluyor hamileliğin en güzel kısmı hareketleri
[/QUOTE]
Evet canım ne hissedeceğimi bilmiyorum dedim biri içten dokunuyomuş gibi olacakmış

Evet canım ne hissedeceğimi bilmiyorum dedim biri içten dokunuyomuş gibi olacakmış
[/QUOTE]
İlk pıt pıtlarla başlıyor sonra anlıyorsun zaten baya dışardan belli olur hale geliyor bide hıçkırıyorlar mucize resmen

Allah razı olsun canım benim hepimizin minnoşları sağlık kolaylıkla gelsin inşallah

Sen nasılsın sonucun çıktımı canım hayırlısıyla
Canim yarin ön sonuc çıkacakmış kromozomal olan hastalıklar çıkıyormuş zaten bizim beklediğimiz sonuçta bu sonucun içinde inşallah güzel haberlerle vericem 15.30 da randevum

Canim yarin ön sonuc çıkacakmış kromozomal olan hastalıklar çıkıyormuş zaten bizim beklediğimiz sonuçta bu sonucun içinde inşallah güzel haberlerle vericem 15.30 da randevum
İnşallah inşallah canım inanıyorum güzel haberler vereceksin Allahın izniyle

Canim benim kızım temmuz doğumlu hep zibinla durdu o kadar sıcaktı ki aldığım takımları giydiremedim ilk zamanlar vücudu alışana kadar hastane çıkışı fln giydirmiştim ama yaz bebeginde bi sure sonra senle aynı sicakligi hissediyor ben kat kat giydirmistim üşümesin diye dr seni de bu sıcakta kat kat giydirelim nasil bisi gor demisti ondan sonra zibinla dolaştı hep bu arada izmir sıcağını bilmeyen yoktur

Haklısın şunu anladım kilo alımıyla bebegin kilosunun pek bi bağlantısı yok sanırım hamileliginde çok kilo almayanlar da bebegi gayet iyiymiş ama işte insan bazen çevresinden de etkileniyor bide konu bebeğin olunca

Demiri gece yatmadan içebilirsin hem rahatsız etmez

Ben çevreye karşı kulaklarımı kapattım artık herkesten başka bir fikir çıkıyor, herkese hee tamam deyip geçiyorum

Kızlar plasenta previa var mı aramızda? Sabah öyle bi kanamayla uyandım ve devam etti ki kesin gitti dedim oğlumda da yaşadım ama bu kadar ileri değildi. Bunda rahim ağzı tam kapanmış. Bebek iyiydi çok şükür

Canım yaşamadım ama bu sitede çok okudum Allahım sana bağışlasın evladını çok şükür iyiymiş sağlıkla vaktinde doğsun Sen dikkatli ol çok yorma kendini bol bol dinlen hiç bişey olmayacak Allahın izniyle

Aaaa iyiki yazdın yani o zaman ben uzun kol hastane çıkışı alayım isimli çekim için ve hemşireye vermek için 1 tane geri kalan da oğlumdan kalan uzun kol var zaten ben kısa kol zıbın bakayım ya..kısa kola yeni doğan hiç yok bende bizde izmir gibi diğil sıcaklar tabi orda fena oluyor ben yinede kısa kolluyuda abartmayım kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…