Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Kızlar ben de gittim hastahaneye bugün kalp atışlarını duydum 6+3 gibi dedi doktor ama sata göre 7+3 olması lazımdı yani indirdiğim ğrogramlara göre o beni biraz düşündürdü siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz bir dahakine doktora mide bulantısı için ilaç yazdırdım ama eğer ilerlerse kullanmak istiyorum
Yumurtlama zamanınla ilgilidir. Bana da haftayı önde söyledi çünkü erken yumurtlama oluyor bende. Endişe etme bence

Canımm doktoru sevsem doğum paketi almayı düşünüyorum ama bide şöyle bişey var zaten doğuma yakın alabiliyomuşsun paketi acıbadem grubu öyle söyledi
Ben Altuğ Semiz e gidiyorum. Kendisini annem ve teyzem dolayısıyla 2005ten beri tanırız. Memorialdeydi o zaman. Şu an Liv hospital vadi istanbul subesınde.
Liv hospitalın dogum paketı hamılelık süreç başından doğuma kadar süren bir paket. 140 bin TL ye aldım ben 20 gün önce.
Altuğ Hocayı da aşırı severim muhteşem bir hekimdir. Numarası da var bende çok da ilgili mesajlara değil ama tüm aramalara mutlaka cevap verir. Şiddetle tavsiye ederim. Kendisi normalde doğum paketi kapsayan doktorlar arasında yoktu bile, ben gideceğim için arayıp rica edince kendisini de pakete dahil ettirdi öyle iyidir 🥰

Ben de ocean metilfolatı kullanıyorum. Genelde ilk 12 hafta sadece folik asit veriliyor aslında ama doktor bana b12 de kullanılması gerekiyor dedi. Benim de kafam karıştı açıkçası kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
Bahsettiğiniz ilk 12 haftada kullanılan folik asitin içinde genelde B12 de var. Örneğin folidoce.

Kızlar ben de gittim hastahaneye bugün kalp atışlarını duydum 6+3 gibi dedi doktor ama sata göre 7+3 olması lazımdı yani indirdiğim ğrogramlara göre o beni biraz düşündürdü siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz bir dahakine doktora mide bulantısı için ilaç yazdırdım ama eğer ilerlerse kullanmak istiyorum
Canım ilk haftalar çok değişiyor bebeğin haftası. Geç döllenme olmasa bile bazen küçük ya da büyük ölçülebiliyor. O kadar minikler ki daha 3 mm de olcebiliyor cihaz 4 mm de olcebiliyor. Arası kıl kadar bi fark çünkü 😀 Benimki de 6+2 normalde ama cihazda 5+6 ölçüldü. Sonra bi sonraki kontrolde bi bakacaksın ilerde çıkacak bebeğin. İlk hafta ölçümleri çok önemli değil. Kalbi atıyormuş ya çok şükür gözün aydın 😍

Kızlar bende düşük yapıyorum doktora gittim bugün kese duruyor ama küçülmüş bir hafta kendiliğinden düşmesini beklicem. Hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum. İnşallah Kolaylıkla kucağınıza alırsınız miniklerinizi🥰
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah gecikmeden hemen hamilelik haberini alırız yine ♥️🙏🏼

Kızlar bende düşük yapıyorum doktora gittim bugün kese duruyor ama küçülmüş bir hafta kendiliğinden düşmesini beklicem. Hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum. İnşallah Kolaylıkla kucağınıza alırsınız miniklerinizi🥰
Canım üzülme rabbim saglıklı bir şekilde tekrar nasip eder emin ol ki umarım buraya tekrardan gebe oldugunu yazarsın bir gün 🙏

Gebelikten sonra folbiol kullanılmamalı diye biliyorum çünkü içindeki doz miktarı çok yüksek. 5 mg, halbuki gebe kaldıktan sonra verilenler 0.4 mg

Benim de ilk gittiğim doktor numarasını vermemişti ama kalp atışından sonra bahsettiğimiz tüm testleri yaptı istemişti. Numarasını vermediği için ve o hastaneye güvenmediğim için başka hastaneye geçmiştim. Bu defa da orda devam etmeyi düşünüyorum. Ataşehir Medicana hastanesine gidiyorum, bakmak isterseniz.
Bende ataşehir acıbademde bir doktora randevu aldım memnun kalmazsam mutlaka bakarım çok teşekkür ederim bilgi için ❤️🙏🥰🥰
Ben Altuğ Semiz e gidiyorum. Kendisini annem ve teyzem dolayısıyla 2005ten beri tanırız. Memorialdeydi o zaman. Şu an Liv hospital vadi istanbul subesınde.
Liv hospitalın dogum paketı hamılelık süreç başından doğuma kadar süren bir paket. 140 bin TL ye aldım ben 20 gün önce.
Altuğ Hocayı da aşırı severim muhteşem bir hekimdir. Numarası da var bende çok da ilgili mesajlara değil ama tüm aramalara mutlaka cevap verir. Şiddetle tavsiye ederim. Kendisi normalde doğum paketi kapsayan doktorlar arasında yoktu bile, ben gideceğim için arayıp rica edince kendisini de pakete dahil ettirdi öyle iyidir 🥰
Hamilelik paketi çok iyiymiş çoğu paket muayeneyi kapsamıyor biz anadoluda oturuyoruz eşimde karşıda bir doktora gitmek istemiyor acil bir durum olursa diye 😒 halbuki insanlar şehir dışından doğuma geliyor 🤷‍♀️ ama ikna edemiyorum 😬😅

Gebelikten sonra folbiol kullanılmamalı diye biliyorum çünkü içindeki doz miktarı çok yüksek. 5 mg, halbuki gebe kaldıktan sonra verilenler 0.4 mg

Benim de ilk gittiğim doktor numarasını vermemişti ama kalp atışından sonra bahsettiğimiz tüm testleri yaptı istemişti. Numarasını vermediği için ve o hastaneye güvenmediğim için başka hastaneye geçmiştim. Bu defa da orda devam etmeyi düşünüyorum. Ataşehir Medicana hastanesine gidiyorum, bakmak isterseniz.
Bende oyle biliyorum miktar olarak fazla zaten aldik ama evde duruyor icmedim henuz. Kan pıhtılaşma yatkinligi cikti o durumda folik asit vucutta daha cok ihtiyac duyulan bir vitamina dönüşüyor doktor o nedenle yüksek doz önerdi galiba. Zaten benim kafamda karman corman oldu.. bu sabahta cok hafif lekelenmem oldu zaten hala karin agrisi cekiyorum.. cok stresli gerçekten bebisler dogana kadar ...

İnşAllah kızlar çok teşekkür ederim. Eğer olursa yazarım buraya mutlaka
Canim cok gecmis olsun. Allahım en yakin zamanda yeniden hamile kalmayi nasip etsin sana. İnşallah bize de haber ver 🙏 sağlığına dikkat et üşütme sicak tut kendini

Canim cok gecmis olsun. Allahım en yakin zamanda yeniden hamile kalmayi nasip etsin sana. İnşallah bize de haber ver 🙏 sağlığına dikkat et üşütme sicak tut kendini
Çok teşekkür ederim canım. İnşAllah olursa haber veriirim tabiki. Zatüre geçirdim bu dönemde dahası olmaz heralde

Back
X