- 4 Ekim 2024
- 2.336
- 992
- 38
- 28
- Konu Sahibi annabelica
- #2.101
Kızlar tsh 2.06 serbest t4 1 çıktı sizce yüksek mi levotiron 75 mg kullanıyorum ama endişeliyim biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu kullanabilirsin ama b12 de kullan dedi bilmiyorum şu an tiroid konusunda biraz endişeliyimCanim o zaman cok önemseme yorumlarını. Senin ocean i kullanmana onay verdi mi metilfolatı ? Ayni canim benzer belietiler yasiyoruz. Benimde bugun hafif uzayan gibi akintim oldu mesela..
Iyi canim ya cok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah saglikla gelsin bebislerimizhahah zorla ogrendin mi
canim benim bi gittigim dr vardi geçmişte ve belki 6 7 den fazla muayeneye gitmistim tanisiyorduk yani artik. Ama dogum paketi almadigim icin no paylasmiyordu asistani oyle demisti.
Kuzum bende cumartesi bir özele gidicem esimle bakalim insallah kesemizi görürüz belki surpriz yapar kalbini de duyurur bize.
Ben şehir Hastanesi'nde şans hanıma gittim canım bugün. Tavsiye üzerine gitmiştim ve enerjisine bayıldım doktor hanımın. Balıkesirde hem özel hastane hem üniversite hastanesi fiyasko maalesef. İlk doğumum şehir Hastanesi'nde oldu. Ve gerçekten mükemmeldi. Eğer özelde bir doktorla devam edeceksen bile doğumunu şehir hastanesinde yapmani tavsiye ediyorum. Balıkesirde özel hastane krizi var çünküBalıkesir merkezde olanlar hangi doktora gidiyor acaba doktor önerisi almak isterim
TSH 2,5 altı olması yeterli. Ama ayda bir de mutlaka dahilieye doktoruna gitmeni öneririm canım çünkü ilaç kullanıyormussunKızlar tsh 2.06 serbest t4 1 çıktı sizce yüksek mi levotiron 75 mg kullanıyorum ama endişeliyim biraz
Evet canım 75 mg levotiron kullanıyorum ama zaman zaman 4 lere çıkıyordu değerim şimdi korkuyorum o yüzden çok tehlikeli diyorlar. İlaç düzenlemesini kadın doğum doktoru yapamıyor mu dahiliyeye mi yönlendirirTSH 2,5 altı olması yeterli. Ama ayda bir de mutlaka dahilieye doktoruna gitmeni öneririm canım çünkü ilaç kullanıyormussun
Evet abla ya duydum buranın özel hastanesiniBen şehir Hastanesi'nde şans hanıma gittim canım bugün. Tavsiye üzerine gitmiştim ve enerjisine bayıldım doktor hanımın. Balıkesirde hem özel hastane hem üniversite hastanesi fiyasko maalesef. İlk doğumum şehir Hastanesi'nde oldu. Ve gerçekten mükemmeldi. Eğer özelde bir doktorla devam edeceksen bile doğumunu şehir hastanesinde yapmani tavsiye ediyorum. Balıkesirde özel hastane krizi var çünkü![]()
Canim benimde 1 ay once tiroidim 3.05 gibi birsey cikmisti. Ilacin dozunda ayarlama yapti dr. Pazartesi test yapildiginda 2.52 cikmis ilkine gore düşmüş ama gebelik icin normal mi onu bende dr.a sorcam. Ben normalde 25lik euthyrox iciyorum 5 gün, 2 günde 50lik. Uzun zamandir 2nin ustune bile cikmiyordu niye cikmissa 3 olmustu. Simdide 2.5 cidden bu tarz seyler insanin kafasini bulandiriyor. Doktorun bakar sonucuna sonra seni dahiliyeye yonlendirir muhtemelen.Evet onu kullanabilirsin ama b12 de kullan dedi bilmiyorum şu an tiroid konusunda biraz endişeliyim
Ben de kendi bilgilerimi paylaşayım. Kalp atışını duymayı bekledim paylaşmak için. Herkese kolaylıklar diliyorumYaş kaçıncı çocuk ve varsa tahmini cinsiyet de yazar mısın canım hemen ekleyeyim![]()
Sorunca bana da bilgi verir misin canım ? Ben 75lik kullanıyorum. Ara ara benim de 4 lere çıkıyordu hamilelikten önce. Ama geçen ay 1.75ti şimdi biraz yükseldiği için acaba iyice artar mı diye korktum açıkçası. Bebek bizden karşılıyor o yüzden yükseliyor büyük i5Canim benimde 1 ay once tiroidim 3.05 gibi birsey cikmisti. Ilacin dozunda ayarlama yapti dr. Pazartesi test yapildiginda 2.52 cikmis ilkine gore düşmüş ama gebelik icin normal mi onu bende dr.a sorcam. Ben normalde 25lik euthyrox iciyorum 5 gün, 2 günde 50lik. Uzun zamandir 2nin ustune bile cikmiyordu niye cikmissa 3 olmustu. Simdide 2.5 cidden bu tarz seyler insanin kafasini bulandiriyor. Doktorun bakar sonucuna sonra seni dahiliyeye yonlendirir muhtemelen.
Genellikle son adet tarihi ile uyumlu çıkıyor. Nadiren geç döllenme vs. Olunca belki daha küçük çıkabiliyor.Birşey sorcam, kesenizi atıyorum 5. haftada 6. haftada falan gördük diyorsunuz ya o hafta son adet tarihinizden itibaren geçen hafta mı yoksa doktorun söylediği hafta mı, hani normalde 7 haftalıktır ama doktor 6 haftalık falan der. Anlatabildim mi bilmiyorum, ben şuan 4+5 teym ne zaman keseyi görebilirim bilmiyorm, beta takibi de yapmıyorum biraz zaman geçsin dedim merak da ediyorum.
Sorunca bana da bilgi verir misin canım ? Ben 75lik kullanıyorum. Ara ara benim de 4 lere çıkıyordu hamilelikten önce. Ama geçen ay 1.75ti şimdi biraz yükseldiği için acaba iyice artar mı diye korktum açıkçası. Bebek bizden karşılıyor o yüzden yükseliyor büyük ihtimalleCanim benimde 1 ay once tiroidim 3.05 gibi birsey cikmisti. Ilacin dozunda ayarlama yapti dr. Pazartesi test yapildiginda 2.52 cikmis ilkine gore düşmüş ama gebelik icin normal mi onu bende dr.a sorcam. Ben normalde 25lik euthyrox iciyorum 5 gün, 2 günde 50lik. Uzun zamandir 2nin ustune bile cikmiyordu niye cikmissa 3 olmustu. Simdide 2.5 cidden bu tarz seyler insanin kafasini bulandiriyor. Doktorun bakar sonucuna sonra seni dahiliyeye yonlendirir muhtemelen.
Yaaa teşekkür ederimGenellikle son adet tarihi ile uyumlu çıkıyor. Nadiren geç döllenme vs. Olunca belki daha küçük çıkabiliyor.
Canım kadin doğumcun da yönlendirir ama tavsiyem beklemeden hemen dahiliye randevusu alman. Endişe edilecek bir durum değil ama ilacı da düzenli kullanıp TSH 2,5 altında tutmak gerekiyor. Belki ilaç dozunu bir tık artırırEvet canım 75 mg levotiron kullanıyorum ama zaman zaman 4 lere çıkıyordu değerim şimdi korkuyorum o yüzden çok tehlikeli diyorlar. İlaç düzenlemesini kadın doğum doktoru yapamıyor mu dahiliyeye mi yönlendirir
Nesrin hanımı pek önermiyorum. Şans hanım iyi. İçel bey de iyi diye duydum arkadaşim da ona gidiyor. Bir randevu al istersenEvet abla ya duydum buranın özel hastanesinişehir hastanesinde tesadüf Nesrin hanıma gittim bende ama yine de tavsiye üzerine birine gitmek istiyordum bende bir bakayım şans hanıma teşekkür ederim
![]()
Doktorun geç döllenme olduysa söyler ama daha ziyade adet tarihine göre hesaplaniyor canım. Benim ultrasonda 5+6 çıkti bugün ama adet gunume gore 6+2yim. Adet günümü baz alıyorum. Çünkü önceki gebeligimden de biliyorum ultrason ölçümünde bazen sapmalar oluyor. 4+5te kese gorunebilir. Önceki gebeligimde 4+4te karından görünmüştü benim kesem. Ama birkaç gün sonra gitsen daha garanti olur görünmesiBirşey sorcam, kesenizi atıyorum 5. haftada 6. haftada falan gördük diyorsunuz ya o hafta son adet tarihinizden itibaren geçen hafta mı yoksa doktorun söylediği hafta mı, hani normalde 7 haftalıktır ama doktor 6 haftalık falan der. Anlatabildim mi bilmiyorum, ben şuan 4+5 teym ne zaman keseyi görebilirim bilmiyorm, beta takibi de yapmıyorum biraz zaman geçsin dedim merak da ediyorum.
Benim de 3,14 çıkmıştı. 25 mg leviteron kullanıyorum. 8 mayısta tekrar ölçtüreceğim inşallah düşmüştür. Çok gerildim yaCanim benimde 1 ay once tiroidim 3.05 gibi birsey cikmisti. Ilacin dozunda ayarlama yapti dr. Pazartesi test yapildiginda 2.52 cikmis ilkine gore düşmüş ama gebelik icin normal mi onu bende dr.a sorcam. Ben normalde 25lik euthyrox iciyorum 5 gün, 2 günde 50lik. Uzun zamandir 2nin ustune bile cikmiyordu niye cikmissa 3 olmustu. Simdide 2.5 cidden bu tarz seyler insanin kafasini bulandiriyor. Doktorun bakar sonucuna sonra seni dahiliyeye yonlendirir muhtemelen.
Çok teşekkürler bilgilendirme için o zaman bekliyim biraz da bari bir de görünmezse üzülmiyim. Sağlıklı hamilelikler diliyorum herkeseDoktorun geç döllenme olduysa söyler ama daha ziyade adet tarihine göre hesaplaniyor canım. Benim ultrasonda 5+6 çıkti bugün ama adet gunume gore 6+2yim. Adet günümü baz alıyorum. Çünkü önceki gebeligimden de biliyorum ultrason ölçümünde bazen sapmalar oluyor. 4+5te kese gorunebilir. Önceki gebeligimde 4+4te karından görünmüştü benim kesem. Ama birkaç gün sonra gitsen daha garanti olur görünmesi
Tabiki bilgi veririm canim. Benim uzunca bir zamandir 2nin ustu dahi olmuyordu simdi 3 den 2.50ye dusmus ama yine de yüksek benim düşüncem.. belki bana da doz ayarlamasi yaparlr kadin dogumcular dahileyeye yonlendiriyor bu durumlarda. Ilac dozunu artirirlarsa duzene girer sık sık da tsh baktirmak lazim galiba ilac da kullaniyoruz ya. Korkma canim belki sana da benim gibi birsey yapar dr hafta 1 2 gun bir doz artirir ilaci. Merak etme.Sorunca bana da bilgi verir misin canım ? Ben 75lik kullanıyorum. Ara ara benim de 4 lere çıkıyordu hamilelikten önce. Ama geçen ay 1.75ti şimdi biraz yükseldiği için acaba iyice artar mı diye korktum açıkçası. Bebek bizden karşılıyor o yüzden yükseliyor büyük ihtimalle