Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Aslına bakarsan özel bi işlem değil. Muayenede ultrason cihazı neyse durumu teşhis ve anlamak için, nst de aynı tür bi makine. Ama diyorum ya hastaneler bundan para kazanıyor. Muayeneden değil, yaptığı kan tahlilinden nst den vs den

Her ikisi de. Yani zammın fiyat güncellemenin de bir adabı zamanı vardır. Sene başı olur, ortası olur, sonu olur. Aydan aya zam mı olur? :KK34:İnsana su hissi veriyor. Hemen almalıyım bu fiyatı yoksa mağdur olacağım En Büyük KK
Aynen öyle özel bir işlem de değil hani insanı yolmaya yer arıyorlar. Kan tahlillerine kaç kere sağlam para ödedim. Bakalım bundan sonra ne olacak.
Önerilerin için çok teşekkür ederim canım. Allah yardımcın olsun inşallah, bir evladın daha varken işler çok daha zorluyordur tabiiki. Anlayamam seni ama yaşadığın zorluğu tahmin edebiliyorum. Çabucak bu günleri atlatır, temmuz ayında da sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Bugün gittiğim doktor çok tatlı bir kadındı çok güzel ilgilendi. Sorunun rahim ağzı kısalığı olmadığını, plesantanın aşağı yakın olmasından dolayı risk olabileceğini ama ciddi derecede aşağıda olmadığını söyledi. Progestan fitil verdi. İdrarda enfeksiyon yüksek çıktı ve kan değerlerim de yüksekmiş antibiyotik verdi. Korkulacak bir şey yok boşuna korkutmuşlar bebek büyüdükçe plesenta yukarı çıkıyor zaten risk yok ama yine de kontrollü ilerleyelim dedi. Tedirginliğimi anladığı için sakinleştirmeye çalıştı, kızçenin keyfi çok yerinde sen de korkma dedi. Yüzünü pek görememiştik önceki doktorumda. Görmemiz için hiç çabası olmuyordu. Biraz karnımı salladı bekledi falan derken yüzünü gördük ve "anne ben iyiyim merak etme" demek ister gibi gülümsedi birkaç saniyeliğine bebeğim🥹
Çok şükür iyiyiz rahatladık. Kötü haber alan içi sıkılan tüm annelerin de bir an önce güzel haberler almasını ve huzur içinde bebeklerini beklemelerini dilerim. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. Musmutlu günler kızlar🌸
Canım çok ama çok çok sevindim. Güzel haberlerle gelmişsin inşallah enfeksiyon da kısa zamanda geçer gider de rahatlarsın kuzum 🥰🤲 yerim ben o kızı ya cimcime 😍 inşallah bundan sonrası güzel olur güzel devam eder. Doktorunu değiştirmeyi düşündün mü hiç ? Bak bu kadın ne güzel ilgilenmis.
Kızlar karın çevresi 2 hafta geride çıktı, nstye bağlandım. Çok korkuyorum
Kuzum iyi haberlerle gel inşallah sakin ol. Bakalım ne diyecek doktor. Nstye neden bağladı onu bende anlamadım .

Kızlar selam 🪽
26.cı haftama bugün girdim, bebeğin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz acaba ?

ilk hareketini 19. 20.ci hafta civarı hissettim bazen çok net hareketler olurken bazen hiç olmuyor sizlerde durum nasıl ? :)

Suyumuz falan gelmedikçe gerekli mi acaba NST? Kafalarına göre mi diyorlar acaba bakalım diye. Bir arkadaşım doğum anılarını anlattı, normal kontrole gitmiş, NST'ye de bağlayalım demişler, aa sen doğum yapıyorsun demişler sonra daha birkaç hafta varken. Bu kafama takıldı ama su gelmeden doğum başlar mı bilmiyorum.
Her doğum suyla ya da kanamayla başlamazki. Benim sadece bel ağrım vardı 10 dakkada bir belimi tutuyodum. Kayınvalidem yanımdaydı o fark etmiş bak dikkat ediyorum 10 dakkada bir belini tutuyosun diye. Cahillik ilk doğum bende siz gibi kanama ya da su falan bekliyodum aldık çantayı hastaneye gittik. Hatta eşim bile bişey yok boşa gidiyoruz falan demişti. Hastanede doğum katınada bi kat merdivenle çıktım. Doktor muayene etti 7 cm açıklık var şok olmuştum. Suyu da doktor patlattı temiz dedi 2 saat içindede doğum yapmıştım. Nstde 32den sonra çocuğun kalp atışı ve annede sancı olup olmadığını kontrol etmek için şart. Siz sancı hissetmezsiniz ama nstde sancı çok yüksek çıkabilir. O yüzden nstye girnicem dice riske atmak pek mantıklı gelmiyor bana

Ben de şimdi suna bakıyordum. Mağazada stok varmış. Bi gidip bakıcam. Dötümü göbeğimi kapatır mı ? Malum etli butlu bi hatunum :KK45:

Bi pijama arıyorum ama istediğim gibi bulamadım. Gidince bi de dagi ye bakıcam.
Ya burda güzel duruyolar. Giyince kollar göğüsler göbek popo fırtlıyor kdjfjf şöyle edepli bi pijama takımı bulamadım. Lcw den aldım bi tane pamuklu güzel takım. 44 beden :KK53: Normalde 38- 40 giyiyorum. Göbek aldı başını gidiyor. Son ay ve doğumdan sonra giyerim inş olursa hala bana :anneadayı:

Aynen öyle özel bir işlem de değil hani insanı yolmaya yer arıyorlar. Kan tahlillerine kaç kere sağlam para ödedim. Bakalım bundan sonra ne olacak.

Canım çok ama çok çok sevindim. Güzel haberlerle gelmişsin inşallah enfeksiyon da kısa zamanda geçer gider de rahatlarsın kuzum 🥰🤲 yerim ben o kızı ya cimcime 😍 inşallah bundan sonrası güzel olur güzel devam eder. Doktorunu değiştirmeyi düşündün mü hiç ? Bak bu kadın ne güzel ilgilenmis.

Kuzum iyi haberlerle gel inşallah sakin ol. Bakalım ne diyecek doktor. Nstye neden bağladı onu bende anlamadım .
Kendi doktorumdan memnundum aslında. Geçen sene dış gebelik yaşadığımda da dış gebelik tanısını koyabilen ilk doktor olmuştu. Ama 2 aydır biraz farklı davranmaya başladı nedense. Pek ilgilenmiyor yani artık. Pazartesi de kötü şeyler söyleyip beni böyle şoka uğratınca 2 farklı hastanede olmak üzere 2 farklı doktor denedim. Bugünkü gittiğim doktordan çok memnum kaldım ve gerçekten beni sakinleştirdi. Artık bu doktorla yoluma devam etmeyi planlıyorum, umarım hamilelik ve doğum sürecinde hep böyle davranır ve rahatlatır.

Kendi doktorumdan memnundum aslında. Geçen sene dış gebelik yaşadığımda da dış gebelik tanısını koyabilen ilk doktor olmuştu. Ama 2 aydır biraz farklı davranmaya başladı nedense. Pek ilgilenmiyor yani artık. Pazartesi de kötü şeyler söyleyip beni böyle şoka uğratınca 2 farklı hastanede olmak üzere 2 farklı doktor denedim. Bugünkü gittiğim doktordan çok memnum kaldım ve gerçekten beni sakinleştirdi. Artık bu doktorla yoluma devam etmeyi planlıyorum, umarım hamilelik ve doğum sürecinde hep böyle davranır ve rahatlatır.
Anladım canım işte doktor çok önemli. Hadi arada olur insandır canı sıkkındır ilgilenmez fazla ama iki aydır diyorsun. Ve son kontrolde seni telaslandırıp korkutması hiç hoş değil. Memnun kaldıysan bence de bu kadınla devam et sonuçta kendini ve bebeğini emanet edeceksin iyi biri olmalı. İnşallah bundan sonraki sürecin güzel olsun canım benim ❤️ 🥰 🤲

İnşallah bı problem yoktur, sebep söyledi mi nst de ne görecekler ki bu durumla ilgili

Duam seninle bacım 💐
Neden nst ye bağladı ? Su bahsettiğin şikayetlerden mi ?

Dualarımız seninle canım neden nst ye bağladı ki

Karın çevresi için neden Nst istediler? Çok doğru ölçümler yapılabildiğini sanmıyorum, muhtemelen bir sorun yoktur. Dualarımız seninle, güzel haberlerle gel inşallah🤲🏻

Hersey yolunda mi canim ?? Iyi haberlerini bekliyoruz🙏🙏

İnş

İnşallah çok güzel haberler ile gel🤲🏻🤲🏻 dualarımız seninle haberlerini bekliyoruz 🤍

Ne oldu canım inşallah iyisinizdir her sey yolundadır dua ediyorum ben de 🌸

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, nstye neden bağladı hiçbir fikrim yok , bence gelişim geriliği nedeniyle bebek erken doğabilir ya da hayati değerleri düşebilir diye şüphelendi bilmiyorum bir şey demedi. Canım sıkkın işte hala olayın şokundayız 2 hafta geriden geliyor gelişimi özetle. Sağolun tekrar

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, nstye neden bağladı hiçbir fikrim yok , bence gelişim geriliği nedeniyle bebek erken doğabilir ya da hayati değerleri düşebilir diye şüphelendi bilmiyorum bir şey demedi. Canım sıkkın işte hala olayın şokundayız 2 hafta geriden geliyor gelişimi özetle. Sağolun tekrar
Düzelir inşallah yakalar haftasını, başka birşey söylemedi mi? Ne yapman gerekiyormus, neye dikkat etmen gerekiyor açıklama falan yok mu?

Muayenede görünen bi sebep bulamadı sanırım di mi? Plasentadan bebeğe giden damarlarda vs bi şey. Olumsuz bi şey olsa görünürdü sanıyorum.

Öyleyse daha çok dinlenme, bol su içme, iyi beslenme ile devam. Bir dahaki randevu ne zamansa, o zamana kadar kilo aldırcaz bu kıza ☺️

Son düzenleme:
Sadece göbek çevresi mi geriden geliyor? Boyu nasılmış?

Çok takılmamanı öneririm. Bana da bu hafta gittiğim 2. doktor bel çevresi geniş tedbir amaçlı şeker yüklemesi yapalım dedi. Bugün 3. bir doktora gittim normal ölçüm yaptı. Takılmadım açıkçası, kilolu olacak deyip geçtim. Senin bebiş de zayıf bir bebektir olabilir illa sorun var anlamına gelmez. Bir doktora daha gitmeni öneririm sadece canım. İnşallah bebeğin iyidir sağlıklıdır💖

Sadece göbek çevresi mi geriden geliyor? Boyu nasılmış?
Bana da doktor Salı günü aynısını söyledi. Bebek belki de yapısal olarak zayıftır dedi. Ama beslenmesinin azalıp azalmadığına bakmak için 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Bu süre içinde vakit buldukça yana yatmamı ve bol su içmemi söyledi. Yemek yememi arttırmama gerek yokmuş ama ben yine de daha fazla yemeye başladım.

Back
X