Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Şöyle sorsam daha doğru olurdu sanırım uzun kollu daha fazla almak mı gerekir Eylül de doğacaklar ama yeni doğan oldukları için genede uzun kollu giydirilir deyil mi ? Kısa kollu hatta almasak mi? Benim ilk çocuğum kışın dogmustu o yüzden yazın nasıl giydirmemiz gerekir ki ?bide aslında tecrübeli olmama rağmen sanki ilk cocugum gibi herşeyi unutmuşum gibi geliyor 9seneden sonra

Ben de 20. Haftam 1.5 kilo aldım sadece hala göbeğim yok akşama doğru çıkıyor doktor sıkıntı yok diyor. Benim de şeketim çıktığı için çok dikkat ediyorum. Kilo sağlık demek değil zaten bebe annenin dişine kadar sömürüyor

Bir de ben yarın 17. haftama giriyorum. Bebek hareketlerini hala hissetmedim. Her şey normal ultrasonda. İlk gebeligim bu arada. Siz ilk ne zaman hissettiniz?

geçmiş olsun gebelik şekeri dikkat edince geçiyor

Kızlar bi sorum olacak ben normalde sigara kullanıyorum ama hamile kalınca bıraktım ilk gebeliğimde de öyle yaptım ama bunda çok zorlanıyorum dayanamıyorum benim gibi olan var mı
Ben normalde günde 1 paket içiyordum. İlk zamanlar öğrenmeme rağmen hemen bırakamadım. Yarım pakete düşürdüm sonra 5 dala indirdim. Şimdi de bazen hiç içmiyorum bazı günlerde 1-2 dal içiyorum. Ama tamamen bırakmak çok zor oluyor gerçekten. Ve benim eşim maalesef hep bana bırak dedi ama kendisi bir dal bile azaltmadı. O da beni çok zorladı...

Bana da dışarıda gören kimse hamilesin demiyor kimse anlamıyor söylemeden. Normal ama 7, 8,9 da herkes görür net kafana takma

Benim ablam ve arkadaşım da bırakamadılar içtiler.. çok şükür çocukları sağlıklı şu an.. tabii bağımlılığa yatkınlıkları olur mu bebeklerinde bilemiyorum insanların başına bela ettiler bu sigarayı

Ben manisa'dayim bizim buralarda havalar geç soğuyor. Baktım yetersiz gelecek birkaç tane alıp takviye ederim diye düşünüyorum. Hediye de alırlar birkaç tane de öyle gelir diye düşünüyorum. Siz hangi sehirdesiniz

Kizdan kalan varsa kendine masraf etme birkaç tane de ona özel bir şey al saklamalık ileride verirsin diye yeterli gelir bence dönem tasarruf dönemi. En iyisini yapıyorsun

Bende ilk öğrendiğim de hemen bıraktım ilk 3 ay çok önemli diye günde bi tane içiyordum sadece midem de çok bulanıyordu aklıma bile gelmiyordu ama şimdi çok canım istiyor içimde el vermiyor evet çok örnekleri var o içti olmadı şu içti bişey olmadı ama bende de aynı olacak diye bişey yok hep böle düşünüyorum ama zorlanıyorum maalesef ve benim eşimde çok içen biri akşam eve geliyor birlikte otueuyoruz o içerken benim de canım istiyor.

İnan ki bende çok içen ve hiç bişey olmayan gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum

Olsun canim yinede riskli gebesin.özeldeki Drlar biraz daha anlayışlı oluyorlar bu konuda.Benim de niyetim 23 Nisan'da kontrole gidip almak

Ben Çankırı'dayim burada 11.ci ayda soğumaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…