Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
Kızlar merhaba bugün ellerimin üstünde kahverengi lekeler çıkmış neden olur ki ya

devlette olduğu için ben hiç düşünemedim sıra geldiğine sevindim

geçmiş olsun mide için nane limon ve elma iyi geliyor biran evvel toparlanmaya bak canım en azından vitaminlerini aksatmadan almaya çalış

bendede olmuştu hoca pozitif kelimesi kullandıkça korkuyordum sora baktm organlara geçti o sırada bi rahatladım iyi bişi demiş tıbbi terimlerden korkuyorum

allah günah yazmasında hamile halimi sevmiyorum. özellikle bugün çatıcam birine ama bakalım
özellikle erkeklere gıcığım
ay hiç unutamıyorum geçen haftalardaydı bende öyleydim sebepsiz ağlamak alınganlık neyseki bu haftayı kazasız tartışmasız bitirdim demmkki farklı bir hormon artıyor geçecek,ben birde şeklen kilo aldım boyumda kısa bu haliimi pek sevmiyorum

aynen aynen
resmen hissediyorum o kaknemliğimi
yüzüm çirkinleşti, kilo aldım. eşim diyor sen niye hızlı hızlı nefes alıyorsun , nedne acaba dedim
hamilelik zor yaaaa , en azından benim zor geçiyor

aynen aynen
resmen hissediyorum o kaknemliğimi
yüzüm çirkinleşti, kilo aldım. eşim diyor sen niye hızlı hızlı nefes alıyorsun , nedne acaba dedim
hamilelik zor yaaaa , en azından benim zor geçiyor
ben merdiven çıkarken nefessiz kalıyorum resmen gece sağımdan soluma dönerkende resmen tıslıyorum

ben merdiven çıkarken nefessiz kalıyorum resmen gece sağımdan soluma dönerkende resmen tıslıyorum
evet evet oda var
yazın zor olacak. doğumdan sonra nasıl rahatladığımı hatırlıyorum. insan oh be diyor gerçekten
ben demiştim

Şimdi çıktık detaylı ultrasondan ve bana hiç bişey soylemediler. Toplamda bir saat uğraştı görmek için.bir sıkıntı var mı yok mu diye sordum pazartesi rapordan bakarsın dedi.var veya yok demek neden bu kadar zor ,şaka gibiler

Sinir bozuucu kötü bir durum olsa fetal derdi merak etme benimki söyledi bazıları malesef ters

18+6 lık göbeğim kızlar. Bende çabuk çıktı diyorum
Ay negüzel tam hamiiş göbeği bende 18+6 Aynıyız ve seninde kızdı sanırım senin göbek deliği üstüne çıkmış Benm hala alt tarafda
Aa çok şaşırdım gerçekten istemeyen erkek varmış demekki bazen daralıyorum bende ama biz yeni evliyiz beni geçtim eltimin 10 sene olacak hergün neredeyse şok oluyorum yine biz ideal izinligünden izinli güne haftada 2 yeter artar bile
Kızlar kuyruk sokumu ağrısı olan var mı 18+3deyim oturamıyorum ağrıdan
Felaket ağrım var yattığım yerden kalkamıyorum oturunca sızlıyor dönemiyroum ama ayakta yok demekki yatınca kemiklere baskı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…