Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Kızlar size bir şey sormak istiyorum 5. Ayımıza yeni girdik ama karnım çok büyük değil dışarıdaki insanlar bana hamile gibi görünmüyorsun diyorlar bana böyle söylediklerinde istemeden üzülüyorum bebeğimin gelişimi iyi olsun istiyorum her anne gibi bulantilarimdan dolayı çok bisey yiyemiyordum sizin karnınız dışarıdan ne zaman net görülmeye başladı bi sorun yoktur dimi en son doktor kontrolüne hersey iyi demişti ama kafama çok takılıyor bu aralar size danışmak istedim

Merhaba benim ilk gebeliğimde hiç karnım çıkmamışta hatta kızım iri bebek diye geçiyordu dosyada hiç korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle

boy kaç boy uzun olunca karın hiç belli olmuyor ne kadar harika bişi ben şimdiden varil gibiyim

Kızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim
Gereksiz olur mu ben susturucu diyordum emzik için bebekleri emme refleksi sakinleştiriyor emzik olmayınca sürekli memeyle yapışık ikiz gibi geziyorlar ben verdim bundada kesinlikle vermeyi düşünüyorum inşallah alır hatta öyle söyleyim emzik candır

Kızlar e bebek mağazasına gittim. İlk üç ay hatta birkaç tane 6 aylık ürünler aldım biberon ve emziklrri aldım. Sizde durumlar nedir? Bir de bebek arabası ve puset aldık. Joile marka aldık

ikincide gör bide
ilk diye öyledir bebeğin gelişimi karnın büyüklüğü, kilo almanla alakalı değil.
şuan zaten domates kadarlar :)

Kızlar e bebek mağazasına gittim. İlk üç ay hatta birkaç tane 6 aylık ürünler aldım biberon ve emziklrri aldım. Sizde durumlar nedir? Bir de bebek arabası ve puset aldık. Joile marka aldık
Uzun kollu kaç tane almak gerekir kısa kollu kaç tane almak gerekir kızlar

İlk gebelikte 5 ayımda çok az karnım çıkmıştı boyum 1.69 zayıfım doktor iç karnın geniş demişti şimdide yine çok az çıkmış

Uzun kollu kaç tane almak gerekir kısa kollu kaç tane almak gerekir kızlar
Yani sayı gibi almadım alt olarak ayrı da aldım takım da aldım. Kusar, kakası değer dedim aldım. Bebeğin kilosu boyu nasıl olur bilemedim ama zıbın çok kullanılıyor 7 tane aldım bi 4 tane daha alirim diye düşünüyorum.

İlk gebelikte 5 ayımda çok az karnım çıkmıştı boyum 1.69 zayıfım doktor iç karnın geniş demişti şimdide yine çok az çıkmış
Ben de hala basladigim kilodayım doktorum hiç kilo alma bebeğin için beslen dedi. Ekmek hayatımda hiç yok arada yiyorum bence ekmek çok etkiledi. Doktorum çok şükür her sey normal diyor.

Ben de hala basladigim kilodayım doktorum hiç kilo alma bebeğin için beslen dedi. Ekmek hayatımda hiç yok arada yiyorum bence ekmek çok etkiledi. Doktorum çok şükür her sey normal diyor.
Bende 2 kilo aldım gebelikte kilolu olmuyorum tıka basa beslenmiyorum merak ettim ne kadar olmuş bende bebeğim

ayyy ben hiç bi şey almadım , almıyorumda
kızdan kalanları yıkayıp ütülemem lazım ama erken daha
cinsiyeti bahane ediyorum kesinleşsin diye

Bi cok kişi bana sen yemiyorsun ondan öyle falan dediler üzüldüm artık kendimi suçladım
yok beee sen ne kadar yesende bebek alması gereken alacak. önemli olan doğduktan sonrası
takma kafanaaa

Kızlar buraya da yazayım. Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Boğazımda reaktif lenf nodları olustu enfeksiyonun etkisiyle. Doktor normalde böyle durumlarda antibiyotik verilir ama gebesiniz veremem dedi. Klorhex plus gargara verdi. Kullanmaya çekiniyorum. Var mı gebelikte boğaz enfeksiyonu geçirip gargara kullanan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…