Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
herşeyini aldık derken kaç aya kadar aldın
1-2 yaş aldıysan çocuk 2 yaşa kadar pembe giyer artık

Günaydın kızlar benim arada burnum kanıyor yoğun bir kanama değil ama az miktarda oluyor arada tansiyonum yükseliyor acaba ondan mı kaynaklı bu durumu yaşayan var mı
gunaydın kan basıncından olabılıyormus burun kanaması ama tansıyon yukselmesı varsa bnce bır doktora gıdın

herşeyini aldık derken kaç aya kadar aldın
1-2 yaş aldıysan çocuk 2 yaşa kadar pembe giyer
her pazar e bebek e dadandık
beşik kanguru süt sağım makinası banyo küveti çanta biberon çeşitli alt üst zıbınlar bir bebek arabası kaldı sanırım

Kızlar merhaba. 18.haftadayim gecen hafta verdiğim idrar tahlilinde idrarda protein olduğunu öğrendim bugün anlamı ne bilen yaşayan var mı
Korkutmak istemem ama takipte kalın riskli bişey idrarda pretein kaçağı tansiyon yüksemi sizin

kızlar selamm detaylı usg için doktor bakıyorum çok yoğun olduğu için randevuyu oluşturayım dedim. izmirde bildiğiniz doktor var mı?

Günaydın kızlar benim arada burnum kanıyor yoğun bir kanama değil ama az miktarda oluyor arada tansiyonum yükseliyor acaba ondan mı kaynaklı bu durumu yaşayan var mı
Günaydın.Ben ilk gebeliğimdede şimdide yaşıyorum ilkte tansiyonum iyiydi ama şimdi bilmiyorum alıştım mesela bu gün kanama olmadı ama hep hapşırıyorum ve burnum akıyor bir kaç saate gecicek

Kızlar zencefil Kurkuma shotlarını hamileler içebilir mi zararı olur mu? Eşim almış bağışıklığım güçlensin diye ama zararı olur mu?

Kızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim

Bir aksilik olmazsa Allahımın izniyle cinsiyetimizde netleşicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…