Baştan itibaren hiç emzik alışkanlığı olmayınca daha kolay olmazmı? Sürekli azğına emzik tutmak yerine? Aslında bi nevi anneler kendileri alıştırıyor, emzik olmayıncada çocuk huysuzlanıyor. Garip bir döngü Boş durması daha iyi değilmi
Ben vermedim mesela sadece nerdeyse 1 ay verdim ama pek bizde bir işe yaramadığı için hemen bıraktım iyikide öyle yaptım hiçbir zaman istemedim emziye alışsın
Benim ilk gebeliğim ve bu problem var en başından beri. 12-13 arası bazen 14 oluyor. Kan sulandırıcı başladık inşallah ilaca gerek kalmaz böyle atlatırım
Baştan itibaren hiç emzik alışkanlığı olmayınca daha kolay olmazmı? Sürekli azğına emzik tutmak yerine? Aslında bi nevi anneler kendileri alıştırıyor, emzik olmayıncada çocuk huysuzlanıyor. Garip bir döngü Boş durması daha iyi değilmi
Merhaba bende izmirdeyim banada doktorum bugün detaylı ultrason istediğini söyledi siz ne tarafta oturuyorsunuz İzmir’de ben çünkü bulunduğum çevrede ki hastanelere sordum
Kesinlikle vereceğim ben kiiraz. Doğru zamanda bıraktıktan sonra hayat kurtarıcı bir şey emzik ve çok çok tatlı olmuyorlar mi micmiccc. Oğlum 1 yaşında emziği attı kendiliginden bir daha almadı kolay olmuştu ama zor da bıraksa rahatlığına raziyim
Günaydın.Ben ilk gebeliğimdede şimdide yaşıyorum ilkte tansiyonum iyiydi ama şimdi bilmiyorum alıştım mesela bu gün kanama olmadı ama hep hapşırıyorum ve burnum akıyor bir kaç saate gecicek
Kızlar bi sorum olacak ben normalde sigara kullanıyorum ama hamile kalınca bıraktım ilk gebeliğimde de öyle yaptım ama bunda çok zorlanıyorum dayanamıyorum benim gibi olan var mı
Hanımlar Günaydın. Günlerdir felaket derecede diş ağrısı çekiyorum. Gece çok şiddetli ağrılarla uyaniyorum sabahlara kadar asla durmadan acı içinde kıvrandırıyor. Parol aldım , kalsiyum, magnezyum kullanıyorum, nane yağı sürüyorum , tuzlu gargara yapıyorum ama bana mısın demiyor azıcık hafifleme dahi olmuyor. Bu konuda onerebileceginiz birşey var mı ? Uykusuzluktan bayilacagim ama acıdan yatamiyorum
Ben vermedim mesela sadece nerdeyse 1 ay verdim ama pek bizde bir işe yaramadığı için hemen bıraktım iyikide öyle yaptım hiçbir zaman istemedim emziye alışsın
Kesinlikle vereceğim ben kiiraz. Doğru zamanda bıraktıktan sonra hayat kurtarıcı bir şey emzik ve çok çok tatlı olmuyorlar mi micmiccc. Oğlum 1 yaşında emziği attı kendiliginden bir daha almadı kolay olmuştu ama zor da bıraksa rahatlığına raziyim
Emzik alacağım ne olur ne olmaz diye ama kullanmayacağım. Dediğiniz gibi sakin bir bebek olursa öyle devam eder inşaallah. Yorumlarınız için tşk ederimm baya bir fikir oldu
Merhaba bende izmirdeyim banada doktorum bugün detaylı ultrason istediğini söyledi siz ne tarafta oturuyorsunuz İzmir’de ben çünkü bulunduğum çevrede ki hastanelere sordum
Benim asla emzik vermem gibi bi düşüncem olmadı. kızımda 2 aylıktı sanırım vermek zorunda kaldım
çünkü kendisi çok mız mız, mır mır bir bebekti. sürekli mızıldardı artk dayanamamıştım
ama kontrollü gittim. gün içinde vermiyordum sadece uykudan önce, uyudu mu çekiyordum
çok şükür 10 aylıkken bıraktırdım , hiç zorlamadı bırakırken de
şimdide bebişin durumuna göre verebilirim. sakin uslu beni zorlamayan bir bebek olursa hiç bulaşmam
ablası gibi olursa dayarım emziği