Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Kızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim
Ben vermeyi düşünüyorum oğlumada verdim 3 aylıkken kendisi bıraktı tekrar alsın diye yapmadığım şey kalmadı kurtarıcı oluyor emzik kendi düşüncem

Ben vermeyi düşünüyorum oğlumada verdim 3 aylıkken kendisi bıraktı tekrar alsın diye yapmadığım şey kalmadı kurtarıcı oluyor emzik kendi düşüncem
Baştan itibaren hiç emzik alışkanlığı olmayınca daha kolay olmazmı? Sürekli azğına emzik tutmak yerine? Aslında bi nevi anneler kendileri alıştırıyor, emzik olmayıncada çocuk huysuzlanıyor. Garip bir döngü Boş durması daha iyi değilmi

Hayırlı günler kızlar nasılsınız hepinize sağlıklı sıhatli bir hafta diliyorum

Benim bugün öğleden sonra randevum var özledim bebeğimi inşallah herşey yolundadır Yine heyecan bastı
İn şa Allah canım her şey yolundadı haber et

Kızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim
Ben vermedim mesela sadece nerdeyse 1 ay verdim ama pek bizde bir işe yaramadığı için hemen bıraktım iyikide öyle yaptım hiçbir zaman istemedim emziye alışsın

Teşekkür ederim benim tansiyon genelde 12-7 falan da arada 13-8 falan oluyor. İlk gebeliğimde de tansiyon ilacı kullandım son zamanlarda
Benim ilk gebeliğim ve bu problem var en başından beri. 12-13 arası bazen 14 oluyor. Kan sulandırıcı başladık inşallah ilaca gerek kalmaz böyle atlatırım

İn şa Allah canım her şey yolundadı haber et
İnşallah canım Hazırlandım şimdi çıkıcaz kayranında hem aşıları doktor kontrolü var çıkınca haber vericem mutlaka

Uykuya geçişte gece uykularında kurtarıcı oluyor bana göre tabiki herkesin kendi tercihi

kızlar selamm detaylı usg için doktor bakıyorum çok yoğun olduğu için randevuyu oluşturayım dedim. izmirde bildiğiniz doktor var mı?
Merhaba bende izmirdeyim banada doktorum bugün detaylı ultrason istediğini söyledi siz ne tarafta oturuyorsunuz İzmir’de ben çünkü bulunduğum çevrede ki hastanelere sordum

Kesinlikle vereceğim ben kiiraz. Doğru zamanda bıraktıktan sonra hayat kurtarıcı bir şey emzik ve çok çok tatlı olmuyorlar mi micmiccc. Oğlum 1 yaşında emziği attı kendiliginden bir daha almadı kolay olmuştu ama zor da bıraksa rahatlığına raziyim

Emmek onları rahatlatıyor emzik almazsa anneyi emzik yapar ve bir iki ay beş ay derken o kadar yorulur ve yıpranırsınız ki

Günaydın.Ben ilk gebeliğimdede şimdide yaşıyorum ilkte tansiyonum iyiydi ama şimdi bilmiyorum alıştım mesela bu gün kanama olmadı ama hep hapşırıyorum ve burnum akıyor bir kaç saate gecicek
Demekki gebelikte olabiliyor burun kanaması burun akması arada bendede oluyor alerji gibi değişik bişey

Kızlar bi sorum olacak ben normalde sigara kullanıyorum ama hamile kalınca bıraktım ilk gebeliğimde de öyle yaptım ama bunda çok zorlanıyorum dayanamıyorum benim gibi olan var mı

Zorunlu durumlarda diş tedavisi yapılabilir gebelikte.
Bebeğine göre değişir canım o bazısı çok aranır sürekli huzursuz olur ana olarak dersin ki ay vereyim. Bazısı da çok sakindir hiç gerek kalmaz

Ben vermedim mesela sadece nerdeyse 1 ay verdim ama pek bizde bir işe yaramadığı için hemen bıraktım iyikide öyle yaptım hiçbir zaman istemedim emziye alışsın

Zorunlu durumlarda diş tedavisi yapılabilir gebelikte.

Bebeğine göre değişir canım o bazısı çok aranır sürekli huzursuz olur ana olarak dersin ki ay vereyim. Bazısı da çok sakindir hiç gerek kalmaz

Emzik alacağım ne olur ne olmaz diye ama kullanmayacağım. Dediğiniz gibi sakin bir bebek olursa öyle devam eder inşaallah. Yorumlarınız için tşk ederimm baya bir fikir oldu

Merhaba bende izmirdeyim banada doktorum bugün detaylı ultrason istediğini söyledi siz ne tarafta oturuyorsunuz İzmir’de ben çünkü bulunduğum çevrede ki hastanelere sordum
Canım ben İzmirde yaşamıyorum Uşaktan gelcem. cenk gezer i duydum ordaki arkadaşlarım da önerdi

Benim asla emzik vermem gibi bi düşüncem olmadı. kızımda 2 aylıktı sanırım vermek zorunda kaldım
çünkü kendisi çok mız mız, mır mır bir bebekti. sürekli mızıldardı artk dayanamamıştım
ama kontrollü gittim. gün içinde vermiyordum sadece uykudan önce, uyudu mu çekiyordum
çok şükür 10 aylıkken bıraktırdım , hiç zorlamadı bırakırken de
şimdide bebişin durumuna göre verebilirim. sakin uslu beni zorlamayan bir bebek olursa hiç bulaşmam
ablası gibi olursa dayarım emziği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…