- 12 Mart 2025
- 73
- 22
- 3
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim ilk gebeliğimde hiç karnım çıkmamışta hatta kızım iri bebek diye geçiyordu dosyada hiç korkma bişey olmaz Allah'ın izniyleKızlar size bir şey sormak istiyorum 5. Ayımıza yeni girdik ama karnım çok büyük değil dışarıdaki insanlar bana hamile gibi görünmüyorsun diyorlar bana böyle söylediklerinde istemeden üzülüyorum bebeğimin gelişimi iyi olsun istiyorum her anne gibi bulantilarimdan dolayı çok bisey yiyemiyordum sizin karnınız dışarıdan ne zaman net görülmeye başladı bi sorun yoktur dimi en son doktor kontrolüne hersey iyi demişti ama kafama çok takılıyor bu aralar size danışmak istedim
Çok teşekkür ederim bunu duymak çok iyi geldiMerhaba benim ilk gebeliğimde hiç karnım çıkmamışta hatta kızım iri bebek diye geçiyordu dosyada hiç korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle![]()
boy kaç boy uzun olunca karın hiç belli olmuyor ne kadar harika bişi ben şimdiden varil gibiyimKızlar size bir şey sormak istiyorum 5. Ayımıza yeni girdik ama karnım çok büyük değil dışarıdaki insanlar bana hamile gibi görünmüyorsun diyorlar bana böyle söylediklerinde istemeden üzülüyorum bebeğimin gelişimi iyi olsun istiyorum her anne gibi bulantilarimdan dolayı çok bisey yiyemiyordum sizin karnınız dışarıdan ne zaman net görülmeye başladı bi sorun yoktur dimi en son doktor kontrolüne hersey iyi demişti ama kafama çok takılıyor bu aralar size danışmak ist
Uzun değilim maalesefboy kaç boy uzun olunca karın hiç belli olmuyor ne kadar harika bişi ben şimdiden varil gibiyim
Bende163 boyla alakası yok bence yaaUzun değilim maalesef165 boyum
Gereksiz olur mu ben susturucu diyordum emzik içinKızlaar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyomusunuz? Ben sanırım vermeyeceğim. Gereksiz buluyorum ama yinede düşünceliyim
ikincide gör bideKızlar size bir şey sormak istiyorum 5. Ayımıza yeni girdik ama karnım çok büyük değil dışarıdaki insanlar bana hamile gibi görünmüyorsun diyorlar bana böyle söylediklerinde istemeden üzülüyorum bebeğimin gelişimi iyi olsun istiyorum her anne gibi bulantilarimdan dolayı çok bisey yiyemiyordum sizin karnınız dışarıdan ne zaman net görülmeye başladı bi sorun yoktur dimi en son doktor kontrolüne hersey iyi demişti ama kafama çok takılıyor bu aralar size danışmak istedim
Uzun kollu kaç tane almak gerekir kısa kollu kaç tane almak gerekir kızlarKızlar e bebek mağazasına gittim. İlk üç ay hatta birkaç tane 6 aylık ürünler aldım biberon ve emziklrri aldım. Sizde durumlar nedir? Bir de bebek arabası ve puset aldık. Joile marka aldık
Bi cok kişi bana sen yemiyorsun ondan öyle falan dediler üzüldüm artık kendimi suçladımikincide gör bide
ilk diye öyledir bebeğin gelişimi karnın büyüklüğü, kilo almanla alakalı değil.
şuan zaten domates kadarlar :)
İlk gebelikte 5 ayımda çok az karnım çıkmıştı boyum 1.69 zayıfım doktor iç karnın geniş demişti şimdide yine çok az çıkmışKızlar size bir şey sormak istiyorum 5. Ayımıza yeni girdik ama karnım çok büyük değil dışarıdaki insanlar bana hamile gibi görünmüyorsun diyorlar bana böyle söylediklerinde istemeden üzülüyorum bebeğimin gelişimi iyi olsun istiyorum her anne gibi bulantilarimdan dolayı çok bisey yiyemiyordum sizin karnınız dışarıdan ne zaman net görülmeye başladı bi sorun yoktur dimi en son doktor kontrolüne hersey iyi demişti ama kafama çok takılıyor bu aralar size danışmak istedim
Yani sayı gibi almadım alt olarak ayrı da aldım takım da aldım. Kusar, kakası değer dedim aldım. Bebeğin kilosu boyu nasıl olur bilemedim ama zıbın çok kullanılıyor 7 tane aldım bi 4 tane daha alirim diye düşünüyorum.Uzun kollu kaç tane almak gerekir kısa kollu kaç tane almak gerekir kızlar
Ben de hala basladigim kilodayım doktorum hiç kilo alma bebeğin için beslen dedi. Ekmek hayatımda hiç yok arada yiyorum bence ekmek çok etkiledi. Doktorum çok şükür her sey normal diyor.İlk gebelikte 5 ayımda çok az karnım çıkmıştı boyum 1.69 zayıfım doktor iç karnın geniş demişti şimdide yine çok az çıkmış
Bende 2 kilo aldım gebelikte kilolu olmuyorum tıka basa beslenmiyorum merak ettim ne kadar olmuş bende bebeğimBen de hala basladigim kilodayım doktorum hiç kilo alma bebeğin için beslen dedi. Ekmek hayatımda hiç yok arada yiyorum bence ekmek çok etkiledi. Doktorum çok şükür her sey normal diyor.
ayyy ben hiç bi şey almadım , almıyorumdaKızlar e bebek mağazasına gittim. İlk üç ay hatta birkaç tane 6 aylık ürünler aldım biberon ve emziklrri aldım. Sizde durumlar nedir? Bir de bebek arabası ve puset aldık. Joile marka aldık
yok beee sen ne kadar yesende bebek alması gereken alacak. önemli olan doğduktan sonrasıBi cok kişi bana sen yemiyorsun ondan öyle falan dediler üzüldüm artık kendimi suçladım
Cok sağol gerçekten bunları duymak çok iyi geldiyok beee sen ne kadar yesende bebek alması gereken alacak. önemli olan doğduktan sonrası
takma kafanaaa