Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Aslında devletteki doktorlar çok doğru yapıyorlarmış biz sadece çok acele ediyoruz

Ağlamadım ama yılların birikimi bende de gitti. Valla iyi ki gitti ama bebeğim için çok üzüldüm o an. Şimdi daha iyiyim anca girebildim buraya.

Bende devlet memuruyum özel hastane de Dr.İlçede çaliştigim için 2 dolmuş değistiyorum.Yolculuk artık zorlamaya başladı dedim en son kontrolünde hocam heyet raporu alabilir miyim dedim yardımcı olurum dedi.Tüm hastaneler Dr gerektikçe verr canım gerekirse Dr değişikliği yap.

Hanımlar Günaydın. Günlerdir felaket derecede diş ağrısı çekiyorum. Gece çok şiddetli ağrılarla uyaniyorum sabahlara kadar asla durmadan acı içinde kıvrandırıyor. Parol aldım , kalsiyum, magnezyum kullanıyorum, nane yağı sürüyorum , tuzlu gargara yapıyorum ama bana mısın demiyor azıcık hafifleme dahi olmuyor. Bu konuda onerebileceginiz birşey var mı ? Uykusuzluktan bayilacagim ama acıdan yatamiyorum

Ben hemşireyim sağlıkçı olunca biraz zorluyorlar durumu hele acil asla rapor vermiyor düşün. Bende özel sigorta yaptırdım özele başladım hemen o yüzden. Doktor hemen gece nöbet tutma diyip kendisi riskli rapor verdi belki heyette verir sormadım aslında. Pazartesi kontrolüm var canım olmazsa rica ederim ama ben 24 e kadar dayanıp sonrasında almak isterim verirse bakalım plasentam düzeldi böbrekte ilerlemezse idare ederim inşallah iş yerinde fazla yormuyor arkadaşlarım destek oluyorlar sağolsunlar

Dişçiye neden gitmiyorsun kaç haftalıksın? 12 den sonra gönül rahatlığıyla diş tedavisi olabilirsin

geçmiş olsun antibiyotik tedavisi gerekebilir acilen bir doktora danışmakta fayda var

Gunaydın gecmıs olsunn.bence hemen doktora gıdın diş agrısı çok zor agrı kesıcılerle falan gecmıyorsa evde yapabılecegın bır sey yok.doktora gıdın en azından doktor bır seyler önerir yada gereklı olan neyse yapar

Günaydın kızlar benim arada burnum kanıyor yoğun bir kanama değil ama az miktarda oluyor arada tansiyonum yükseliyor acaba ondan mı kaynaklı bu durumu yaşayan var mı

Acil bir diş doktoruna görün canım çok geçmiş olsun diş ağrısı felaket bir şey

Günaydın kızlar benim arada burnum kanıyor yoğun bir kanama değil ama az miktarda oluyor arada tansiyonum yükseliyor acaba ondan mı kaynaklı bu durumu yaşayan var mı
geçmiş olsun arada bende de oluyor ama sanmıyorum tansiyonla alakalı çünkü benim tansiyon 10-6 çok az ise çatlak yada yara vardır

cumartesi randevum var. bende böyle bi şey bekliyorum güvenmiyorum da
sağlıkla gelsin oğluşun, artık değişmez :)
bizdede cinsiyet polemiği var 14 . haftada kız dendi daha geçen hafta başka doktora gittim tam emin olmamakla birlikte kız dendi ben herşyini nerdeyse aldım pembe pembe değişiklik olursa eşim diyor oğaln pembe giyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…