Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Evet gerçekten ben de şaşırmam tekrar kız deseler 😃 ne kadar çok kişi aynı şeyi yaşamış bir de ilk söyleyen doktorda hani ben illa bir şey söyleyin de demedim kendisi direkt kız dedi devlettekilerin neden hemen söylemek istemediğini anladım şimdi ☺️
Aslında devletteki doktorlar çok doğru yapıyorlarmış biz sadece çok acele ediyoruz🤭

Bende sinir krizi geçirdim bir ay öncesinde maalesef. Ve sonrasında saatlerce durmadan ağladım, kendime hakim olamadım. Gözlerim kıpkırmızı oldu ve iki gün şişi inmedi. Ama bir şey olmadı bebeğe ,hatta iyi ki ağlamışım. Yılların birikmişliği gitti bu bahaneyle 🫠
Ağlamadım ama yılların birikimi bende de gitti. Valla iyi ki gitti ama bebeğim için çok üzüldüm o an. Şimdi daha iyiyim anca girebildim buraya.

istiyorum keske alabilsem de nerden alacağım o raporu? Kanamam olduğunda bile doktor çalış sorun değil dedi vermedi bir haftadır sağ boşluğum ağrıyor bugün ultrason çektirdim böbreğimde büyüme başlamış ilerleyen dönemde çok sancı yapıyormuş napıcam bilmiyorum
Bende devlet memuruyum özel hastane de Dr.İlçede çaliştigim için 2 dolmuş değistiyorum.Yolculuk artık zorlamaya başladı dedim en son kontrolünde hocam heyet raporu alabilir miyim dedim yardımcı olurum dedi.Tüm hastaneler Dr gerektikçe verr canım gerekirse Dr değişikliği yap.

Back
X