Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Ben alınganlıkta tavan yapıyorum eşimi darladim öğlen niye mesaj bile atmadın diye sabah babama estim bir ara h r konudan nem kapiyorum

valla yorum ypmakta üstlerine yok önemli olan bizim ne hissettiğimiz bu süreci doya doya yaşamamız ben zaten şimdiden yusyuvarlak oldum boy 157 olunca yazın belki bu kadar rahat olmayacaz sıcaklar çoğalacak
of yazı bende şimdiden düşünüyorum :)
memuriyette de var mı ya
bende memur olsaydım keşke diye düşünmüştüm

de
Heyet raporu alsana hayatım..hem maaşini alırsın hem evinde oturrsun.Çalisamican mi sorusuna da kapak olur

Kuzular hepiniz iyisinizdir umarım gelcem modum yüksek şekilde inşallah az kaldı öyle uzak kalmamak için sizlerin yazdıklarınıza bakıyorum ama işte şu modum değişse yine eskiye donucem bu arada amma değişiyor su cinsiyetler diğer bebikolarimin topiclerinde öyle bisi olmamıştı bu kadar şoklar içerisindeyim 17 haftalikken bile kiz dendi ama hala ya değişirse korkusu olmuyor değil içimde bütün dengemi değiştirdi sizin doktorlar

de

Heyet raporu alsana hayatım..hem maaşini alırsın hem evinde oturrsun.Çalisamican mi sorusuna da kapak olur
istiyorum keske alabilsem de nerden alacağım o raporu? Kanamam olduğunda bile doktor çalış sorun değil dedi vermedi bir haftadır sağ boşluğum ağrıyor bugün ultrason çektirdim böbreğimde büyüme başlamış ilerleyen dönemde çok sancı yapıyormuş napıcam bilmiyorum

Ya ben de dün ogrendim erkek olduğunu benim hissim de zaten erkekti. Hatta dün pipisini bile gördüm ama hala detaylıda farklı çıkarsa diye şüphem oluyor burada değişti diye yazan bir sürü kadını görünce sanırım detaylıda %100 net oluyor

Kızlar merhaba. 18.haftadayim gecen hafta verdiğim idrar tahlilinde idrarda protein olduğunu öğrendim bugün anlamı ne bilen yaşayan var mı

Ayy benimde öyle olmasın 14+ 5 de gittim kız dedi ama bi net değildi dahada gitmedim eşyada alamadım 14+ neydi senin
Tam 14 tü benim başta emin olamadı bende de sonra kız dedi hatta çıkarken cinsiyet kız değil mi hocam dedim evet demişti çok sık yaşanıyor bu durum bence siz de emin olmayın sağlıkla gelsinler tabi

Aynısını ben yaşadım hayırlı olsunhaftaya detaylı var kız dese yeniden şaşırmam
Evet gerçekten ben de şaşırmam tekrar kız deseler ne kadar çok kişi aynı şeyi yaşamış bir de ilk söyleyen doktorda hani ben illa bir şey söyleyin de demedim kendisi direkt kız dedi devlettekilerin neden hemen söylemek istemediğini anladım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…