Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    39
Teşekkür ederiz canım seninki son durumda kız mı şimdi
Valla bizimki anası gibi şakamatik herhade her seferinde bir cinsiyet. herkes anasına çekmiş şakacı deyip duruyor.
Haftaya İstanbul'da bakayım diyorum 18. Haftada doktorun da onayı olursa detaylı ultrasonda görürüz diye düşünüyorum. Bu süreyi de bebeğim diye severek geciriyorum. oglum diye çok sevdim kız gelirse kızım diye sevecegim sağlıkla güzelliğiyle gelsin inşallah

Ben oğlan anası olduğum için mi kıza bu kadar uzaktım bilmiyorum severken bile hep oğlum diyesim geliyordu ve öyle hissediyordum hani hissediyorduk ama rüyamda ayva gördüm kız bebek gördüm. Hatta ismini de gördüm. Oğlumda da kız gördüğümden pek inanmamıştım rüyama

Seninki de az şakacı değil

Haftaya cimsiyet belirlenince alışverişe artık başlıyorum. Başladınız mi alisverislere
Çok heyecanlııııı, bizede haber et merak ediyorumm Sen ne hissediyorsun?
Ben odasını sipariş verdim. Odasını boyadık Kıyafetlerden'de biraz aldım. Geriye kalan herşeyi bayramdan sonraya bırakıyorum. Şimdilik dinlenicem yeter bu kadar

Ay çok güzel hayırlı olsun. Biz odayı beğendik ama kız olursa ayrı bir oda erkek olursa ayrı bir oda. Bu yüzden cinsiyetin kesinlesmesini bekliyoruz ardından hangisi ise öyle odayi sipariş edeceğiz. Boya renklerini de belirledim gibi. Kız olursa söyle kız gibi toz pembe bir boya bir duvara da güzel bir duvar kağıdı düşündüm erkek olursa da turuncu ya da yeşil arasında gidip geliyorum ama çok soft renkler var aklımda inşallah da çok yakışır odaya

Alışveriş sürecinin en sıkıntılı alışverişi bana kalırsa bebek arabası araştırıyorum ama nasıl bir şey alacağım bilemiyorum

Şimdi gördüm. Aranızda sağlık görevlisi var mı bize detaylı anlatsa bu aşıyı
20. Haftada tetanoz yapılıyor bu o aşı. Dtap dediğimiz difteri tetanoz boğmaca. Ben ilk gebeliğimde oldum on yıl koruyor ama gebelikten önce bir sebeple son beş senede olduysanız gebelikte olmanıza gerek yok
Aşı konusuna gelirsek videonun altındaki yorumlar çok korkunç ya lütfen cahil bir kesimin ne olduğu konusunda fikri bile olmayan korkunç tezleri yüzünden kendinizi de bebeğinizi de riske atmayın hekiminizi dinleyin

günaydın kızlar sağlıkla gelsin prens ve prensesler
bizde kızıma yavaştan haftalık e bebekteki indirmlere göre bişiler alıyoruz.iki haftadır ufak tefeklerini aldık sayılır bu arada çiftli süt sağma makinası beğendik e bebekteki satıcılar çabuk bozuluyor diye uyarınca teklisiyle değiştirdik .

Çok güzel düşünmüşsünüzz, benimde bir duvar farklı diğer duvar duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor. Ayrı bir havası var cinsiyeti öğrenir öğrenmez en güzel alışverişler oluyor gerçekten Bizde soft renk seçtik, bebek odasını cinsiyetsiz aldım ilerde kızım olursa ondada kullanırım diye.

Bebek arabası konusunda benimde hiç fikrim yok neye dikkat etmem gerektiğini, gerçekten çok kullanacakmıyım vsvs... büyük bir soru işareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…