• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Desteğiniz için yürekten teşekkür ederim 🙏
Ne demek, birbirimize iyi gelmeyeceksek niye buradayız :KK200: Bazen kadın kadının yurdu olacağına kurdu oluyor, çok üzülüyorum. Gebe kaldığımdan beri neler işittim... Özellikle akrabalar güya tebrik için telefon edip kilo aldın mı, çatlağın var mı gibi sorular soruyorlar. Ben daha cevap veremeden kendilerinin hiç kilo almadıklarını ya da hiç çatlakları olmadığını söylüyorlar :))) Tamam aferin en iyisi en güzeli sizsiniz diyip geçmeyi öğrendim.

Kızlar saçlarıma kına sürmek istiyorum acaba daha önce süren oldu mu 😶‍🌫️ 🫠
Ben 2 kez yaptim. Hani bir kac renk seçeneği olan kinalar oluyor ya onlardan benimki.
Cok zor oluyor uygulamasi krem boyaya göre.
Ve boya üstünde aman aman tutunamiyor. Ama en azindan beyazsiz geziyorum

Ne demek, birbirimize iyi gelmeyeceksek niye buradayız :KK200: Bazen kadın kadının yurdu olacağına kurdu oluyor, çok üzülüyorum. Gebe kaldığımdan beri neler işittim... Özellikle akrabalar güya tebrik için telefon edip kilo aldın mı, çatlağın var mı gibi sorular soruyorlar. Ben daha cevap veremeden kendilerinin hiç kilo almadıklarını ya da hiç çatlakları olmadığını söylüyorlar :))) Tamam aferin en iyisi en güzeli sizsiniz diyip geçmeyi öğrendim.
Ne kadar üzücü bir durum benimde cok canım sıkıldı bu konuda hamileliğimin basından beri hep hem cinslerim deli misin ikinciyi yaptın yok tam rahat ettin yapılır mı ? Böyle bir psikolojik şiddet yasıyoruz . Şimdide son bir haftadır burnum yüzüm şişti görenler sen doğurursun yakında diyor gerçekten lohusa psikolojiside bu gibi insanlar yüzünden oluyor . Allah yardımcımız olsun🌸

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Benim ben 30 haftalık oldum . Bebeğimin hareketleri hala dısardan net belli olmuyor . Gün içinde sık hisssetmiyorum. Hareketlerini gün içinde 2 kez filan hissedersem hissediyorum. İnternette tabi hep kötü tecrübeler yorumlar çıkıyor . Doktorum plesanta yerleşiminden sırtı ön tarafta diyor ayakkları sanırım benim sırtıma dönük o yüzden mi oluyor anlamadım . Daha önce yasayan oldu mu acaba

Günaydın hanımlar
Dün rutin kontrolümüz vardı
28+1 oldum
Bebeğimiz gayet iyiydi, rahim ağzı uzunluğum da iyi çıktı
Yüzünü göstermedi kızım, oysa ki çok heveslenmiştim :) sağlık olsun
Bana boy / kilo söylemedi doktorum ben de hep sormayı unutuyorum ama bebek on numara beş yıldız diyince ben de ferahlıyorum ve onlar aklıma gelmiyor
Sonra da iyi ki söylememiş, yoksa karşılaştırma yaparım diyip kendimi avutuyorum :)
Hepinize 30. haftadan önce keyifli, sağlıklı günler dilerim

Kum dökme serüvenim de sona erdi bu arada çok şükür :)
Tekrar bir su hatırlatması yapayım
Sertlik derecesi az olan sulardan içmeye çalışın ve mutlaka su için :)

Sevgiler

Kızlar selam bayadır yoktum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :))))
Bugün kontrolüm var benim 28.haftaya girdim bebiş delirmişcesine hareket ediyor bazen bazen de put gibi korkutuyor beni sıpa :Dd
Ara ara regl sansıcına benzer sancılar yokluyor normal midir sizce internette yalancı sancı olarak yazmışlar ama erken değil mi

Ne kadar üzücü bir durum benimde cok canım sıkıldı bu konuda hamileliğimin basından beri hep hem cinslerim deli misin ikinciyi yaptın yok tam rahat ettin yapılır mı ? Böyle bir psikolojik şiddet yasıyoruz . Şimdide son bir haftadır burnum yüzüm şişti görenler sen doğurursun yakında diyor gerçekten lohusa psikolojiside bu gibi insanlar yüzünden oluyor . Allah yardımcımız olsun🌸
Yani ne geçiyor ellerine böyle bir yorum yaparak anlamıyorum. Doktor musunuz, karar merci misiniz?! Onlara mı soracaktınız kaç çocuk yapacağınızı? Yüzünüzün şişmesi o kadar normal ki. Zaten ikinci gebeliğinizmiş, tecrübelisiniz, bilirsiniz. Vücut ödem yapar, sonra da o ödemden bir şekilde kurtulur. Kimininki 6. ayda başlıyor, kimininki 8. ayda. Kadından kadına farklılık olduğu gibi aynı annenin yaşadığı hiçbir gebelik birbirini tutmuyor. Kadın olarak bunlar bunu nasıl bilmez görmez ben anlamıyorum. Tabii böylelerinin aksine konuşan tecrübeli anneler, büyükler de var. Senden ne güzel anne olur, kilo da alsan hiç umursama kızım önemli olan bebeğinin sağlığı, her bebek kendi nasibiyle doğar, zaten güzeldin iyice güzelleştin gibi tatlı sözler söyleyenlerin yeri ayrı oluyor :KK200: Allah onlarla daha çok karşılaştırsın diyelim :)

Kızlar merhabalar bende uzun zamandır yoktum buralarda. Sezaryen düşünüyorum devlete gittim orada bi sorunolmadığı sürece yapmıyorlarmış ya bebek ters ya suyu az ya iri bebek vs çatı muayenesi gibi şeyler sonucunda oluyormuş. Ben en baştan özel hastane düşünüyordum hamileliğimi ilk öğrendiğim zaman yeni doğan çetesi çıktı piyasaya bizde 4 transfer sonucunda bebişe kavuştuğumuz için özel hastaneyi eledik. Şimdi naparız bilmiyorum

Kızlar selam bayadır yoktum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :))))
Bugün kontrolüm var benim 28.haftaya girdim bebiş delirmişcesine hareket ediyor bazen bazen de put gibi korkutuyor beni sıpa :Dd
Ara ara regl sansıcına benzer sancılar yokluyor normal midir sizce internette yalancı sancı olarak yazmışlar ama erken değil mi
Bende de aynı haftalarda aynısı oldu toplanır gibi hissediyordum karnım sertleşiyordu nst çekildi az bi sancı görüldü servikal uzunluğa baktı uzunluk gayet iyi açıklık yok dedi kalsiyum eksikliğinden olabiliyormuş. Bonevit tablet başladı doktorum 2x1 olacak şekilde mutlaka doktorunuza söyleyin sancıları beni baya korkutmuştu🥹

Back
X