• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ev çok mu sıcak canım terlediyse üstünü değiştir terleyen kısımları da silerek kurut canı. sonra üşütüp hasta olmasın kuzular battaniyen çok mu kalın bende tulum altına uzun kollu zıbın altaına da alt giydiriyorum iki kat gibi oluyor şuan normaliz yatarkende battaniye atıyorum üstüne pamuklu ☺️
Hayır:( ev serin 20-22 max ve aşırı kalın giydirip yine aşırı kalın battaniyeler kullanmiyorum. O sıra bebek uzerimde ve zibinlaydi saniyorum ki benim vücut isimla terledi malum yaniyorum ben atletleyim de djdnjddnjd kucagimdan alip yatirinca gözetimli olarak boynuna kadar örttüm çünkü kollari da terliydi. Teri geçince kol altına sıkıştırdım diğer türlü hasta etmeyryim diye 🫠🫠🫠 şükür anlikmis tekrarlamadi zaten ateşini ölçtüm normaldi 🙏
1.büyüme atağı döneminden herkese merhaba. Tüm gün emen, kucakta değilse ağlayan, yatırır yatırmaz uyanan bir bebem var. Emzirdim, doymadı diye 90 ml daha önce sağdığım süttten verdim ve yine emmeye devam etti. Hemde kusmadan... Sürekli ama sürekli emiyor. Bittim resmen. Bayrama pis evimle bomba gibi giriş yapacağım. Temizlik yapmak şöyle dursun, tuvalete bile gidemiyorum çünkü. 🥹
Senin bebis kusmadan o kadar yediyse maşallah 🧿 büyüyor midesi demekki 😂 üf aman boşver ne temizliği 🌸 bol bol uyu bebişle birlikte mümkün oldukça süte en çok dinlenmek iyi geliyo zaten
Eki Görüntüle 3566274
Sizce hastaneye gitmeli miyim mart annesi mi olucam yoksa 🤯
Benim de hep gece oluyodu djnxbx gündüz de oluyor mu bu yoksa birden ilk defa mi başladı ve şiddeti nasıl yani baya hissediyor musun. Özele gidiyorsan doktoruna danış gerekirse git bir nst veya muayene etsinler, ya da biraz daha bekleyebilirsin açıklık baya artana kadar (8/9) aşırı sancı vurmuyor ama 5-6 bilr olsa şiddeti yüksek gelir yine anlarsin gitmen gerektiğini bence zaten 8 lere geldiğinde pik yapıyor peşine doguruyon. Biraz daha kontrol edebilirsin böyle devam ederse devlet tskipliysen de acilden git bir nst soksunlar açıklık da aşırı azsa yine istersen çıkış yaparsın zorla yatiramazlar 🙏

Arkadaşlar iyi akşamlar 37 haftalık gebeyim 22. Haftadan beri bebekle ilgili sürekli şikayet duymaktan bıktım yıldım usandım yaklaşık iki haftadır kilo alımı yavaşladı 100 gram kadar almış bu son kontrolde 2600 dediler ben anlamıyorum her bebek farklı gelişmez mi herkes mi pofuduk bebek doğuruyor ya yemin ederim buramdayım yok bebek küçük yok bebek zayıf yok bebek bilmem ne yıldım artık psikolojik olarak bitmiş durumdayım oksapar kullanıyorum coraspini 36. Haftada bıraktırdı doktor ne etkisi bilemiyorum besleyecek şeyler yiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım..
Canım bence kafanı hiç takma bebek sağlıklıyım kilosu çokta dert değil bende senin gibi çok uğraştım karnımda kilo alsın diye hatta bi doktor bana 3 kilo olmuş dedi çok sevinmiştim çünkü benim bebeklerim 35. Haftadan sonra kilo almiyo karnımda ama bi doğdu 37+2de 2590 . Şuan gayet sağlıklı ve kilo alımı iyi çok şükür

Gece mesaıısınden merhaba kızlaar🌸🌸bebısm aşırı gazlı bugun:( gece 12 den berı ayakta aglamalı karnı gur gur.ınsan üzülüyor tabii,sımdı kucagımda uyudu bıraz,sureklı uyanıyor 5 dakıkada bir.ay bu uykusuzluk cok kötü Allah hepımıze guc kuvvet versın🙏🙏
Ayy bende ayni durumdayım benimkinde gaz da yok uyuyor tam yatiriyorum 5 dk sonra mizir mizir ağlamıyor da ama rahatsızlaniyor kucağa aldığım gibi uyuyor yatiriyorum yine aynı

Ayy bende ayni durumdayım benimkinde gaz da yok uyuyor tam yatiriyorum 5 dk sonra mizir mizir ağlamıyor da ama rahatsızlaniyor kucağa aldığım gibi uyuyor yatiriyorum yine aynı
Valla kuzum neysekı gaz yokmus dur oda bısey,bıde sureklı ıkınsa aglasa oyle düşün 🥲😄yanına yatırmayı dene bı temas edecek sekılde,mızırdanınca yanımda yatırıyorum ben aynı battanıyeyle yatıyoruz sakınlesıyo ıyı gelıyor.ama tabıı ben uyumuyorum oyle yatınca nolur nolmaz diye.bızdemı boyle buyuduk heyy bee anne babamızın kıymetını bılelım🥲😊

Gece mesaıısınden merhaba kızlaar🌸🌸bebısm aşırı gazlı bugun:( gece 12 den berı ayakta aglamalı karnı gur gur.ınsan üzülüyor tabii,sımdı kucagımda uyudu bıraz,sureklı uyanıyor 5 dakıkada bir.ay bu uykusuzluk cok kötü Allah hepımıze guc kuvvet versın🙏🙏

Ayyy kızlar bu bebe uyumuyorrrr şu saate kadar hiç uyumadı, yeni güncelleme geldi çocuğa resmen 😭😭😭😭
Ayyy kızlaarr ben de gece uykusuna geçiremedim bir türlü yaa 🥹🥹🥹 annemle ikimizin iflahı kesildi valla.. akşam 5’te başladığım macera gece 11’de bitti.. gözler sürekli çipil çipil bakıyor 👀 kesinlikle uyumuyor

warcrew warcrew bebısm cevap yazamadım sana en son konusurken bazen wc ye gıdecek vaktım olmuyor.çok uykum var ya uykuya hasretım.ne kocanı ne aılenı takma bosver,mınıgın senınle artık tek takmaya deger varlık yanında uyuyan bebıton🥰aılende senı ne zorluklarla buyutmustur baksana halımıze,sımdı kucagımda uyudu ben nasıl uyucaaaamm

Valla kuzum neysekı gaz yokmus dur oda bısey,bıde sureklı ıkınsa aglasa oyle düşün 🥲😄yanına yatırmayı dene bı temas edecek sekılde,mızırdanınca yanımda yatırıyorum ben aynı battanıyeyle yatıyoruz sakınlesıyo ıyı gelıyor.ama tabıı ben uyumuyorum oyle yatınca nolur nolmaz diye.bızdemı boyle buyuduk heyy bee anne babamızın kıymetını bılelım🥲😊
Ayy ben ayakta uyuyorum zaten yanıma yatirsam uyuyakalirimmm uykum açılsın diye giriyorum buraya da şimdi eşimin kucağında uyuyor yatağına yatırmaya korkuyoruz valla geri uyanacak hemen 😭

Sende episyo var mıydı bilmiyorum ama o episyonun dikişi vwrdi görüyordum bakınca onlar düştü, ondan önce yine dusakabinda ılık suyla yikarken de düştüğünü gordum iki tane, dün de lavaboda yine bir tane düşmüştü. Sanırım iç kısımdaki dikişler tam kuru kalmadığı için daha geç düşecek ona okey dışta en son dikiş kalmamıştı diye hatırlıyorum yine bakarım akşam duşa girince 🥹
Epizyo olmaz mi tabi var 😄 ama bende hic dusen olmadi yada ben mi gormedim acaba 😃

İyi geceler kızlar ay o kadar uykum var ki okurken alıntılayıp yapacaklarımı unuttum ama aynındurumdayız mememde uyur diye bir umut beklerken memeden ağzını çekti bana bakıyor gözler kocaman açık hiç uyumaya niyeti yok su 15. Günden sonra gazdı oydu huydu derken sapıttı bebe uyumuyor yahu 🤦🏻‍♀️

Hayır:( ev serin 20-22 max ve aşırı kalın giydirip yine aşırı kalın battaniyeler kullanmiyorum. O sıra bebek uzerimde ve zibinlaydi saniyorum ki benim vücut isimla terledi malum yaniyorum ben atletleyim de djdnjddnjd kucagimdan alip yatirinca gözetimli olarak boynuna kadar örttüm çünkü kollari da terliydi. Teri geçince kol altına sıkıştırdım diğer türlü hasta etmeyryim diye 🫠🫠🫠 şükür anlikmis tekrarlamadi zaten ateşini ölçtüm normaldi 🙏

Senin bebis kusmadan o kadar yediyse maşallah 🧿 büyüyor midesi demekki 😂 üf aman boşver ne temizliği 🌸 bol bol uyu bebişle birlikte mümkün oldukça süte en çok dinlenmek iyi geliyo zaten

Benim de hep gece oluyodu djnxbx gündüz de oluyor mu bu yoksa birden ilk defa mi başladı ve şiddeti nasıl yani baya hissediyor musun. Özele gidiyorsan doktoruna danış gerekirse git bir nst veya muayene etsinler, ya da biraz daha bekleyebilirsin açıklık baya artana kadar (8/9) aşırı sancı vurmuyor ama 5-6 bilr olsa şiddeti yüksek gelir yine anlarsin gitmen gerektiğini bence zaten 8 lere geldiğinde pik yapıyor peşine doguruyon. Biraz daha kontrol edebilirsin böyle devam ederse devlet tskipliysen de acilden git bir nst soksunlar açıklık da aşırı azsa yine istersen çıkış yaparsın zorla yatiramazlar 🙏
Acile gidicem şimdi özelde doktorum ebeyi aradım gel dedi inşallah doğum başlamaz daha 35 haftalığım 😢

Belde kasıkta ağrılar nasıl doktorunuza mutlaka danışın benim belde şiddetli doğum sancım başlamıştı onemsememistim sabahı bekled meğersem doğuma ramak kalmışti
Karnıma iğne batıyor gibi kasıklarıma da yayıldı gece daha sıktı sancılar şimdi seyrekleşti ama hala geliyo acile gidip baktırcam

Günaydın kıslar mart ın bitmesine 5 gün kaldı koç burcuna geçildi hala doğurmayan kaldı mı grupta 😍😄 Doğurmayanlar beğensin sayınızı bilelim 😍😁
Bu arada Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar lohusa bacılar ve kalan hamileler olarak bugün birbirimize dua edelim bebelerimiz gazsız olsun sağlıcakla büyüyelim diye bir dua zinciri oluşturalım 🙏🏻😀💖🌸

Günaydın kıslar mart ın bitmesine 5 gün kaldı koç burcuna geçildi hala doğurmayan kaldı mı grupta 😍😄 Doğurmayanlar beğensin sayınızı bilelim 😍😁
Bu arada Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar lohusa bacılar ve kalan hamileler olarak bugün birbirimize dua edelim bebelerimiz gazsız olsun sağlıcakla büyüyelim diye bir dua zinciri oluşturalım 🙏🏻😀💖🌸
Kadir gecesinde doğurucam galiba benimki yola çıktı 🫠

warcrew warcrew bebısm cevap yazamadım sana en son konusurken bazen wc ye gıdecek vaktım olmuyor.çok uykum var ya uykuya hasretım.ne kocanı ne aılenı takma bosver,mınıgın senınle artık tek takmaya deger varlık yanında uyuyan bebıton🥰aılende senı ne zorluklarla buyutmustur baksana halımıze,sımdı kucagımda uyudu ben nasıl uyucaaaamm
Kucağında uyu xjbxjx ben hep kucagimda uyutuo yatiriyorum 😂 yani umarım iyi bir şeydir yaptığım hiç bilmiyorum jdhxhdjjdjdjdj anlıyorum seni bu arada sorun yok hepimiz aynı sureclerdeyiz hemen hemen ben de wc 2 sansliysam 3 kere cikabiliyorum😂

ben kimseyi takmiyorum zaten ya. Sadece eşim evet genel olarak bana iyi baktı kabul ama ben ayaklandigimdan sonra duygusal veya ev konusundaki desteği ya da oturup yanimda muhabbeti iyice azaldı bariz :( ben de tartismadim sonuçta yapinca da yapiyor diye ama en son dün dolmusum zaten aglarken yakalayinca dokuldum içimdekileri djndjdjdjd bana diyo ki sen ondan mi bana bosanalim falan dedin 😂😂😂 halbuki espri yapiyodum. ben bosanayim değil sen getir bosanma kagidini diye bir konuda takıldım ona djxnjsjdjdjnd artık dışarıdan nasıl gorunduysem ihtimal vermiş 😅😅😅 kocami seviyorum müge abla, o da beni seviyo (şüpheli mdbdjdjdk)
Epizyo olmaz mi tabi var 😄 ama bende hic dusen olmadi yada ben mi gormedim acaba 😃
Aynayla baksana epizyonun oraya doğru dikiş duruyor mu diye djbdjdjd benim dikiş pembe renkti mesela sknxjsndjdjdjjd dikkat etmemişsindir bence düşmüştür dışardaki. İçtekiler dusmediyse de düşer çünkü dışarısı kadar kuru kalmıyor anca yani 😂
Acile gidicem şimdi özelde doktorum ebeyi aradım gel dedi inşallah doğum başlamaz daha 35 haftalığım 😢
Naptın canım, iyisinizdir inşallah bebişle 🌸 bir de sen sakin ol stres yapma 35 küçük bir hafta değil kritik siniri geçmişsin nerdeyse, bu haftadan sonra zaten erken doğum diye geçmiyor. Hatta doğan çoğu bebe kuveze de girmiyor ❤️ her şeyin hayırlısı olsun inşallah bebişim gününü bekler ama beklemezse de üzülme günü bu günmüş demekki bu gün gelmek istemiş annesinin koynuna 🤗🥰 Haber ver lütfen 🙏
Enerciiiii snxnnxxbsbx yanlış anlaşılmasın beğendim ama doğurdum da 😂😂😂😂 günaydın canim, senin de Kadir gecen mübarek olsun 🌸🤗 dua zincirine dogurmayan nisan mayis anasi falan ekleyelim hamile duadu mi daha geçerli lohusa duasını mı jshxhdhdndj benim garanticilik 😂😂😂

Back
X