Çok güzel düşünmüşsünüzz, benimde bir duvar farklı diğer duvar duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor. Ayrı bir havası var cinsiyeti öğrenir öğrenmez en güzel alışverişler oluyor gerçekten Bizde soft renk seçtik, bebek odasını cinsiyetsiz aldım ilerde kızım olursa ondada kullanırım diye.
Bebek arabası konusunda benimde hiç fikrim yok neye dikkat etmem gerektiğini, gerçekten çok kullanacakmıyım vsvs... büyük bir soru işareti
Canım naçizane bebek arabası konusunda
. Cift yönlü kullanım
.hafiflik
.mümkün olduğu kadar küçülebilen
.tam yatar olabilen
.manevra kabiliyeti iyi( çok önemli çok)
Bunlar benim deneyimledigim seyler. Yine alsam bunlari göz önünde bulundurularak alirim
Çok güzel düşünmüşsünüzz, benimde bir duvar farklı diğer duvar duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor. Ayrı bir havası var cinsiyeti öğrenir öğrenmez en güzel alışverişler oluyor gerçekten Bizde soft renk seçtik, bebek odasını cinsiyetsiz aldım ilerde kızım olursa ondada kullanırım diye.
Bebek arabası konusunda benimde hiç fikrim yok neye dikkat etmem gerektiğini, gerçekten çok kullanacakmıyım vsvs... büyük bir soru işareti
Bir model var düz yatak gibi. Onu kesinlikle almayı düşünmüyorum. Pusetli istiyorum en azından ne istediğimi biliyorum ama çok seçenek var. Zorlanacağız büyük ihtimalle alırken
. Cift yönlü kullanım
.hafiflik
.tam yatar olabilen
Bunlar benim deneyimledigim seyler. Yine alsam bunlari göz önünde bulundurularak alirim
Ben de bu modeli arkadaşımdan gördüm hiç kullanışlı değildi. O yüzden bu modele aşırı uzağım. Puset daha kullanışlı gibi duruyor hem tak çıkar olayı da iyi gibi geliyor
20. Haftada tetanoz yapılıyor bu o aşı. Dtap dediğimiz difteri tetanoz boğmaca. Ben ilk gebeliğimde oldum on yıl koruyor ama gebelikten önce bir sebeple son beş senede olduysanız gebelikte olmanıza gerek yok
Aşı konusuna gelirsek videonun altındaki yorumlar çok korkunç ya lütfen cahil bir kesimin ne olduğu konusunda fikri bile olmayan korkunç tezleri yüzünden kendinizi de bebeğinizi de riske atmayın hekiminizi dinleyin
Çok haklısın ama insanlardan etkilenenler vardır mutlaka ya da o fikri benimseyen olabilir grupta. Bu sebeple birinin detaylı anlatmasını rica ettim. İlk kez yapılacak deyince de çok merak ettim tam bizim tetanoz aşırı donemimiz çünkü bir aya herkesin asi zamanı geliyor
Ben bebeğe doğmaya 1 ay kala almaya dusunuyorum oğlumda doğuma 1 hafta kala almıştım bunda biraz daha erken davranicam bendeki rahatlık ahahaha ilk çocukta cinsiyeti öğrendiğimiz gibi gidip pembe çorap ve don almstik
Oğlumda odasını böyle yaptım ikinci kız olursa dedim 5 yaşa kadar bir odada kalırlar diye düşündüm evim dubleks bir çocuk odası aşağı katta bende ondan zorlanmamak için orta renk seçtim mobilyada beyaz ama şimdide erkek olduğu için hiç sorun yok
. Cift yönlü kullanım
.hafiflik
.tam yatar olabilen
Bir model var düz yatak gibi. Onu kesinlikle almayı düşünmüyorum. Pusetli istiyorum en azından ne istediğimi biliyorum ama çok seçenek var. Zorlanacağız büyük ihtimalle alırken
Eki Görüntüle 3565065
Ben de bu modeli arkadaşımdan gördüm hiç kullanışlı değildi. O yüzden bu modele aşırı uzağım. Puset daha kullanışlı gibi duruyor hem tak çıkar olayı da iyi gibi geliyor
Kızlar bebek arabası için gerçekten indirimdeyken fln bakın erken fln demeden çok pahalanir aylar gectikce ben o zmn kraft lima almıştım baya hafifti travel mi diyorlar pusetle olana ondan almıştım 3.bile kaldi sağlam cikti mübarek maşallah diyim de maşallah demedigim 1 gun yaşamıyor
Çok haklısın ama insanlardan etkilenenler vardır mutlaka ya da o fikri benimseyen olabilir grupta. Bu sebeple birinin detaylı anlatmasını rica ettim. İlk kez yapılacak deyince de çok merak ettim tam bizim tetanoz aşırı donemimiz çünkü bir aya herkesin asi zamanı geliyor