Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    39
Canım naçizane bebek arabası konusunda
. Cift yönlü kullanım
.hafiflik
.mümkün olduğu kadar küçülebilen
.tam yatar olabilen
.manevra kabiliyeti iyi( çok önemli çok)
Bunlar benim deneyimledigim seyler. Yine alsam bunlari göz önünde bulundurularak alirim

Gercekten cok kullanacaksınız

Bir model var düz yatak gibi. Onu kesinlikle almayı düşünmüyorum. Pusetli istiyorum en azından ne istediğimi biliyorum ama çok seçenek var. Zorlanacağız büyük ihtimalle alırken

Ben de bu modeli arkadaşımdan gördüm hiç kullanışlı değildi. O yüzden bu modele aşırı uzağım. Puset daha kullanışlı gibi duruyor hem tak çıkar olayı da iyi gibi geliyor

Çok haklısın ama insanlardan etkilenenler vardır mutlaka ya da o fikri benimseyen olabilir grupta. Bu sebeple birinin detaylı anlatmasını rica ettim. İlk kez yapılacak deyince de çok merak ettim tam bizim tetanoz aşırı donemimiz çünkü bir aya herkesin asi zamanı geliyor

Oğlumda odasını böyle yaptım ikinci kız olursa dedim 5 yaşa kadar bir odada kalırlar diye düşündüm evim dubleks bir çocuk odası aşağı katta bende ondan zorlanmamak için orta renk seçtim mobilyada beyaz ama şimdide erkek olduğu için hiç sorun yok

Eklentiler

• IMG20240105211816.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG20240105211726.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20240105211717.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG20240105205530.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bizim cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olucak
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah
Araya bi sürü şey girdi dün akşam yapabildik minik bir hanımefendiymişiz biz çok güçlü erkek hissediyordum çok şaşırdım
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun prenses
Günaydın her kese.Bu hafta 4 tarama testimin cevabı çıkıcak yine heyacan var güzel haberler alak hepimiz
Hayırla sonuçlanır inşallah canım

Çok teşekkür ederim, dikkate alacağım Tecrübeli annelerden fikir almak çok güzel

Bir model var düz yatak gibi. Onu kesinlikle almayı düşünmüyorum. Pusetli istiyorum en azından ne istediğimi biliyorum ama çok seçenek var. Zorlanacağız büyük ihtimalle alırken

Evet aynı fikirdeyim, bu yatan modeli bende almayacağım. Hiç kullanışlı değil bencede

Kızlar bebek arabası için gerçekten indirimdeyken fln bakın erken fln demeden çok pahalanir aylar gectikce ben o zmn kraft lima almıştım baya hafifti travel mi diyorlar pusetle olana ondan almıştım 3.bile kaldi sağlam cikti mübarek maşallah diyim de maşallah demedigim 1 gun yaşamıyor

Kızlar Perşembe için özelden randevu aldım inşallah ogrenicem cinsiyeti esim yaptı yapacağını size böyle duyurmak istedim

Sezeryan doğum ihtimaline karşı hem anneyi hem bebeği koruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…