- 11 Temmuz 2024
- 1.515
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.431
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #33.621
İkinci bebem ilk defa duydum şekerli su muhabbetini iki bebemde sarılık oldu ilkinde 14 e çıktı mama kullandık ikinci bebem 12 çıktı ama o sırada süt geldi mamaya ihtiyaç kalmadı yani bu dert edilecek bir şey de değil her bebek zaten olurmuş çokta normal memiktolara süt gelene kadar sarılık oluyor çocuklar bebelere 6 ay boyunca su bile vermeyin derlerken şekerli su mu verilir yahu boşver canım sen en doğrusunu yapmışsın suanda lohusa olduğun için çok duygusal davranıyorsun zamanla aşarsın bu durumuKızlar ben de size bir şey soracağım, ağlama duvarı gibi oldu burası bu aralar ama lohusalık tam da böyle bir şey sanırım.. her şeye ağlayasım var, kocamla aramız kötü, annem 3 hafta önce geldi yanıma yarın gidiyorsabahtan beridir aklıma geldikçe ona ağlıyorum
yatak odasında birlikte yatıyoruz annemle geldiğinden beri, uykusuz kaldığımda o yetişiyordu derdime, gazını çıkarıyordu uyutuyordu, gün içinde her işime koşuyordu
bugün bir tartışma çıktı eşimle aramızda.. tutturdu çocuk doğduğunda şekerli su vermedik ondan sarılık oldu diye
görümceyle aramızda 12 gün ve o da benden sonra doğum yaptı, şekerli su vermişler bak gördün mü ondan sarılık olmadı diyor.. yaw kıza stres pompalayan kimse mi var etrafında, hemen sütü geldi… ben kendimi haşlaya haşlaya süt getirdim yetmedi kv kp derdiyle uğraştım halen daha uğraşıyorum
ama adam takılmış şekerli su vermedik diye sarılık oldu diye.. siz şekerli su verdiniz mi, sarılıkla ilgisi olabilir mi? Yaw dr’a sordum adam ilgisi yok sarılığın çok farklı sebepleri de olabilir dedi.. yok ben onu duymadım diyor… yemin ederim boşanma dilekçesine ramak kaldı