Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    36
Valla bende anlamadım odem yokmuymus canim .Bu doktorlara dusmannoldum iyice bana da direk aldır dedi .bir çöp gibi bahsetti

Valla bende anlamadım odem yokmuymus canim .Bu doktorlara dusmannoldum iyice bana da direk aldır dedi .bir çöp gibi bahsetti
Hayır bence testin sonucu için sıvı yetersiz gelmiş
Siz nasılsınız ben biraz araştırdım %20den düşük bir ihtimal ama tamamen o ödemin geçme ihtimali varmış

Merhaba kızlar günaydın. Ben 13+2 günlük hamileyim. Sabah uyandığımda hafif koyu renkli bi lekelenme gördüm iç çamaşırım da değildi ama peçeteye geldi. Böyle bişey yaşayan oldu mu ilk gebeliğim görünce aşırı panik oldum

Merhaba Kızlar gebelik riniti yaşayan var mı aranızda... Gebeliğin ilk zamanlar da bu kadar değildi şuanda baya artmış durumda günde 6.7 defa hapşiyorum bu normal mi?

Merhaba Kızlar gebelik riniti yaşayan var mı aranızda... Gebeliğin ilk zamanlar da bu kadar değildi şuanda baya artmış durumda günde 6.7 defa hapşiyorum bu normal mi?
Benim de burnum çok akıyor ve yıkamadığım zamanlar çok tıkalı nefes almakta zorlanıyorum. Rinit dediğin bu mu? Sprey alırsak sanırım daha rahat ederiz

Maşallah 6 7 iyi 25 i saydım ben ama benim öncesinde de böyle hapsurmalarim çoktu yani alistigimdan sorun etmiyorum herhalde. Başucumda peçete var uyurken uyanırken kullanıyorum.

Merhaba.Korkmayın ama doktorunuza bilgi verin belki tedbir amaçlı belki progestan verebilir. Kendinizi pek yormayın cinsel ilişkiye de biraz ara verin bana doktorun söyledikleri bunlardı

Kendınızı cok yormamaya calısın bıde agır seyler kaldırmayın ama tabı yınede doktora bır gorunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…