• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Kızlar merhaba 19+3 günlük olduk dün dr gittim detaylı için perinatoloji detaylı bakıp radyolojiye yolluyormuş ama 12 haftalıkken randevu alınmsı gerkiyormuş bla bla bla.. dr baktı bebek gayrt iyi durumda suyu iyi erkek ama kalbinde bi parlaklık gördü fetal dna sordu yaptırmadım dedim aldırmayı düşünüyor muyum diye sordu yok dedim ben söylemek zorundayım dedi dr una sürekli sor bunu dedii

Kızlar uzun süreli seyahat eden oldu mu hamileliğinde özellikle uçak seyahati?
Kaç saat kadar edeceksiniz? Uçak seyahati olduğu için ve haftanız da gayet uygun görünüyor rahat olur.. arada kalkıp adımlamak yürümek gerekiyor. Yurtdışı uçuşlarında da uçak gayet bunun için uygun. 1.5-2 saatte bir hareket ederseniz bir sorun olmaz insallah 🙏🏻 arabayla seyahatte de aynı şekilde durmak gerekiyor hareket etmek için ben öyle de bir uzun seyahat yapmıştım arka koltuğa full uzanmıştım önde oturmadım mesela öyle şişkinlik vs de olmamıştı 7. Ayimda

Kızlar merhaba 19+3 günlük olduk dün dr gittim detaylı için perinatoloji detaylı bakıp radyolojiye yolluyormuş ama 12 haftalıkken randevu alınmsı gerkiyormuş bla bla bla.. dr baktı bebek gayrt iyi durumda suyu iyi erkek ama kalbinde bi parlaklık gördü fetal dna sordu yaptırmadım dedim aldırmayı düşünüyor muyum diye sordu yok dedim ben söylemek zorundayım dedi dr una sürekli sor bunu dedii
Kaçıncı haftada bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz 16. haftada banada erkek dediler dün tekrr kontrole gittim kendini kapamış bacakları ile bizde 20 haftalık olduk dün 😊

Kızlar tetanoz aşınizi kaçıncı haftada vuruldunz ? Sağlık ocağı beni 18+5de cagryor,bana erken gbi geldi birz.Kizim da 20den sonra gtmstm.

Banada öyle demstiler normlde, araya bayrm grcekms izne cikcakms hemsire 1hfta o yuzdn smdi cagryoms.Tedirgin oldm bende brz 😒
Bir kaç ay Geciksede bişey olmuyor diye biliyorum ben çünkü doğum sırasında enfeksiyona karşı vuruluyor ya çocukla alakası yok bu aşının anne
Benim aşırı kuruyor ellerim Pütür Pütür yüzümde soyuluyor bildgn kuruluktan.
Bebeğinizin cinsiyeti belli mi.aynı sekilde benmde elimin üstü kırmızı gbi oluyor kuruluktan oysaki hayatmda ne el kuruluğu ne cilt sorunu bilirim hamilelikte bu başıma geldi

Back
X