• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Güzel kadınlar iyi akşamlar
Cuma günü doğumum var 🙈 Hastanenin Şikayetvar yorumlarına bakınca kan parası aldıklarını gördüm 10-15 bin gibi bir meblağ.
Kızılay ücretsiz veriyor, aldığımız kan yerine kan da bağışlıyoruz niye bu ücret ödeniyor diyenlere size ulaştırmak için bizim de masraflarimiz var demişler
Bu normal bir durum mu ?

Cuma günü doğumum var 🙈 Hastanenin Şikayetvar yorumlarına bakınca kan parası aldıklarını gördüm 10-15 bin gibi bir meblağ.
Kızılay ücretsiz veriyor, aldığımız kan yerine kan da bağışlıyoruz niye bu ücret ödeniyor diyenlere size ulaştırmak için bizim de masraflarimiz var demişler
Bu normal bir durum mu ?
Ozel hastahane için fikrim yok da ne masrafları varmış 15 bin tutacak pardon...

Bu normal bir durum mu ?
Özel hastanede sanırım bana da demişlerdi kan alırsanız ekstra ücret çıkar demişlerdi, sonrasında gerek kalmadı çok şükür ama demekki tüm hastaneler alıyor

Bu normal bir durum mu ?
Özel hastanelerde ameliyatlarda bunu istiolar evet ama dogum icin bilmiodum

BEnde saat 6dan beri ayni durumdayim. Oglum yine saatini şaşmadi 😀
Aynen burda en son konuştuk ya aksam basliyo falan diye peşine düştü o saatten beri geberdim, ek olarak eşimle duygusal sıkıntı yasadik o sira bebek de durmayınca üst üste geldi ağladım baya :((((( morelim siffffir sifffiiir siffffffir. Biz duzeldik bebek hala aynı hayır normalden aşırı fazla emdi, gazı var biliyorum gazdan uyanıyor çünkü aglayarak. Aç değil diyorum emzikle uyuttum yaninda uzanıyorum kokumla uyusun bari diye yok yine uyanıyor en son emzirdim yine açtır diye emdi şuan uyuyor kolumda gazı daha çok sıkıştırıyor gibi hissediyorum ama bi yanim da ya açsa gerçekten diye beni yiyip bitiriyor....

Bir şey sorcam. Bugün bebiş tam acikip ağladığı sirada memeler sizliyor sonra akmaya başlıyor ya. Tam o anda bi baktım memenin ucunda değil de o kahve kısmın bir noktasında minicik beyaz nokta belirdi elimle değince bsktim ki süt. Akıp oraya inme durumu değil orda delik varmış gibi süt çıkacaktı ama aşırı minik iğne ucu kadar. Bu normal mi ? Tek ucundan süt gelmesi gerekmiyo mu:(
Açıklamasını yapamayacağım ama hiç endişe etme korkma normal yani bende yaşadım araştırmıştım sıkıntı yoktu

warcrew warcrew senin dikişler duruyormu yoksa dustumu. Benimkilerde tık yok hala 22 gun oldu
Sende episyo var mıydı bilmiyorum ama o episyonun dikişi vwrdi görüyordum bakınca onlar düştü, ondan önce yine dusakabinda ılık suyla yikarken de düştüğünü gordum iki tane, dün de lavaboda yine bir tane düşmüştü. Sanırım iç kısımdaki dikişler tam kuru kalmadığı için daha geç düşecek ona okey dışta en son dikiş kalmamıştı diye hatırlıyorum yine bakarım akşam duşa girince 🥹

Kızlar ya bebiş kucağımda her zamanki gibi gazını alıp uyusuj diye ellemedim. Üstüne de battaniyesi var polar değil ama sicak tutan bir şey. Bi de üstünü değişirken emzirdim diye yarım giyinik yani alti giyinik bi de zibini var üst kiyafeti yok. Zıbın kısa kol ama battaniye ustumde yani usumedigine zaten eminim ama bu zamana kadar daha kalin kalın da giydirmisimdir şuan yine daha ince ama bebis terlemiş. Kolları bile terli :( hastalik belirtisi midir? Napmaliyim ense kismi da terli :( battaniyeyi kaldirip üstünü değişirsem terledigi için daha kötü mü olur napcam ya

Benim esiminde geri kalir yani yok ama takmamaya calisiorum bak gecen gun buraya yazmistim. Topuk kani aldirmak istemiodu. Kaynanamin abarti anlatimlari yuzunden korktu bebegin cani acir aldirmayalim die takti kafaya. Zar zor ikna ettim. Bu donemde bide bunlarla ugrasioz ama atsan atilmio satsan satilmio sende bosver gitsin 😀
Yaaa şekerli su tamlamasını bir daha hayatım boyunca duymak istemiyorum banada okadar çok baskı yapıldı ki şekerli su diye hatta kv gizli vermeye kalktı ay neler neler yaptı delirtti beni saçmalıyorlar her bebek sarılık olur bak yazdım ben buraya sütüm çok bol bebeğim çok iyi kilo alıyor doğum kilosuda iyi olmasına rağmen sarılık olduk ve şimdi atlatıyoruz bu çok normal bir süreç
Rüyamda habire boşuyorum bende daha adam gelmedi yokluğuyla kavga ediyor um gelse ne yapar ım
Kocalar büyüsün ya da kapatılsın artık hshshshjsns

Ben bütün gün öyleydiiimmm hala öyleyim🤦🏻‍♀️ şikayetçi değilim emsin de sarılığımız bitssiinn 🙏
Emsin annesi tabi de bizimki emmekten ziyade tiryakilik gibi ndbdjdndjjdd bir dk bile sürmüyor atıyor geri ağzından anlık rahatlama amaçlı zirliyor gazi varken 😂 o emzigini de kusuyor çoğu zaman çünkü karni da tok 🫠🫠🫠🫠

Arkadaşlar iyi akşamlar 37 haftalık gebeyim 22. Haftadan beri bebekle ilgili sürekli şikayet duymaktan bıktım yıldım usandım yaklaşık iki haftadır kilo alımı yavaşladı 100 gram kadar almış bu son kontrolde 2600 dediler ben anlamıyorum her bebek farklı gelişmez mi herkes mi pofuduk bebek doğuruyor ya yemin ederim buramdayım yok bebek küçük yok bebek zayıf yok bebek bilmem ne yıldım artık psikolojik olarak bitmiş durumdayım oksapar kullanıyorum coraspini 36. Haftada bıraktırdı doktor ne etkisi bilemiyorum besleyecek şeyler yiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım..

Back
X