• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    37
Merhaba kızlar günaydın. Ben 13+2 günlük hamileyim. Sabah uyandığımda hafif koyu renkli bi lekelenme gördüm iç çamaşırım da değildi ama peçeteye geldi. Böyle bişey yaşayan oldu mu ilk gebeliğim görünce aşırı panik oldum
Merhaba.Korkmayın ama doktorunuza bilgi verin belki tedbir amaçlı belki progestan verebilir. Kendinizi pek yormayın cinsel ilişkiye de biraz ara verin bana doktorun söyledikleri bunlardı
Doktora gittim kanama alanı görülmedi ultrasonda progestron verdi vajinal kullan dedi. Hamileliğimi öğrendiğimden beri cinsel birliktelik olmuyor zaten

Kendınızı cok yormamaya calısın bıde agır seyler kaldırmayın ama tabı yınede doktora bır gorunun
Teşekkürler aslında yormuyorum kendimi doktora da göründüm ultrasonda kanama görmedi bu haftalarda olabilir dedi. Progestron verdi vajinal kullanacakmışım daha önce hiç kullanmadım ondanda korkuyorum

Teşekkürler aslında yormuyorum kendimi doktora da göründüm ultrasonda kanama görmedi bu haftalarda olabilir dedi. Progestron verdi vajinal kullanacakmışım daha önce hiç kullanmadım ondanda korkuyorum
12+2yim ben de 3 gündür yaşıyorum hemde peçeteye falan değil baya çamaşırımı kirletecek kadar. Ben de dün gittim kanama alanı yoktu aynı şekilde progestan kullan dedi. Ben zaten 1 aydan faza vajinal kullanmıştım. Hiç korkma, tercihen gece yatarken yerleştir kalkma bi daha ki akmasın. Sonra sabah 1 2 idrarda kalıntılarını göreceksin beyaz beyaz, ondan da korkma. İyi geliyor Allahın izniyle. Şifa diliyorum hepimize 🤍

12+2yim ben de 3 gündür yaşıyorum hemde peçeteye falan değil baya çamaşırımı kirletecek kadar. Ben de dün gittim kanama alanı yoktu aynı şekilde progestan kullan dedi. Ben zaten 1 aydan faza vajinal kullanmıştım. Hiç korkma, tercihen gece yatarken yerleştir kalkma bi daha ki akmasın. Sonra sabah 1 2 idrarda kalıntılarını göreceksin beyaz beyaz, ondan da korkma. İyi geliyor Allahın izniyle. Şifa diliyorum hepimize 🤍
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız size de Allah şifa versin 🙏

Doktor sorun yok dıyorsa hıc korkmayın zaten bır sorun olsa goruyorlar gecen sene düşük yaptım bn sızın gıbı peceteye cok az pempemsı kan gelmıstı ilk gıtmemde anlamışlardı.evt ılk kullanınca ınsan korkuyor banada doktor aspırın verdı gecen hafta bnde korkttum acaba bır sey olur mu dıye ama mecbur onlarda bızım ıyılıgımız ıcın verıyorlar hıc korkmayın doktorunuz ne derse uygulayın ınsallh saglıkla alırız kucagımıza🙏

Doktor sorun yok dıyorsa hıc korkmayın zaten bır sorun olsa goruyorlar gecen sene düşük yaptım bn sızın gıbı peceteye cok az pempemsı kan gelmıstı ilk gıtmemde anlamışlardı.evt ılk kullanınca ınsan korkuyor banada doktor aspırın verdı gecen hafta bnde korkttum acaba bır sey olur mu dıye ama mecbur onlarda bızım ıyılıgımız ıcın verıyorlar hıc korkmayın doktorunuz ne derse uygulayın ınsallh saglıkla alırız kucagımıza🙏
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız size de Allah şifa versin 🙏

Teşekkür ederim ilk gebeliğim olduğu için panik oldum. Çok sağolun Allahım hepimize şifa versin 🌸

Kızlar yemeklerden sonra çarptıntı yaşayan var mı?
Benim bugün ilk defa oldu ,kahvaltıdan sonra çarpıntıyla birlikte halsizlik geldi.uyuyakalmışım kalktığımda daha iyiydim . Kahvaltıda normalde yediğimden daha fazla yedim ondan olabilir diye düşündüm isterseniz sizde yediklerinizi gözden geçirin belki ağır geliyordur 🤔

Benim çok oluyor az desem çözümünü bulamadım kardiyolojiye yolladı doktorum ondada bişey çıkmadı

Benim bugün ilk defa oldu ,kahvaltıdan sonra çarpıntıyla birlikte halsizlik geldi.uyuyakalmışım kalktığımda daha iyiydim . Kahvaltıda normalde yediğimden daha fazla yedim ondan olabilir diye düşündüm isterseniz sizde yediklerinizi gözden geçirin belki ağır geliyordur 🤔
Kızlar doktoruma danıştım kardiyak bir sorun değilmiş mide bağırsak rahim büyümesiyle sıkışıyormuş bol bol probiyotik önerdi az az sık beslenme ve bol su.

Valla bende anlamadım odem yokmuymus canim .Bu doktorlara dusmannoldum iyice bana da direk aldır dedi .bir çöp gibi bahsetti
Tavırlarını gör bana kızıyor bağıruyor neden bu kadar aydır bekledin niye almıyorsun diye bunun hiçbir düzelir yanı olmayacak hastaneye niye geldin dedi

Hiç korkma ilk gebeliğimde 9 ay ve şimdi fitil kullanıyorum iğnemde var bunlar bizim iyiliğimiz için🥰
Hiç korkma ilk gebeliğimde 9 ay ve şimdi fitil kullanıyorum iğnemde var bunlar bizim iyiliğimiz için🥰
Teşekkür ederim evet kullandım şimdi hiç zor değilmiş inşallah faydası olur 🥰

Kızlar doktoruma danıştım kardiyak bir sorun değilmiş mide bağırsak rahim büyümesiyle sıkışıyormuş bol bol probiyotik önerdi az az sık beslenme ve bol su.
canım sizin cinsiyet partisi noldu ben kaçırdım mı :D

Back
X