- 23 Temmuz 2024
- 1.199
- 852
- 38
- 22
- Konu Sahibi mutlutablo
- #10.301
Yıllar sonra kavuşunca biraz mükemmeliyetçi olmaya çalışıyorum galibaOkurken yoruldum cidden :)
Her şeyi kitabına göre yapmaya çalışırsanız hem beden hem de ruh olarak çökersiniz.
Akışına bırakın, bebeğiniz size zamanla neyin nasıl olması gerektiğini öğretiyor zaten.
Her annenin ve yavrusunun hikayesi başkadır. Sizinki de size özel olacak..
Ama değişmeyen tek şey tüm çocuklar mutlu anne görmek ister.. mutlu geçirilen zamanları hatırlarlar.. o yüzden saçı süpürge etmeyi değil, mutlu olmak için önce kendinize değer vermeye odaklanın bu süreçte
Siz iyi olursanız, evladınız çok daha iyi olur

Ben ve eşim ailelerimizden pek memnun değiliz diye mi korkularimiz bilemiyorum biz hep keşkelerle büyüdüğümüz için bebeğimiz hiç keşke demesin hep iyiki desin istiyoruz iyiki olabilmeyi kafamda canlandırınca da sanki kendimden vazgeçmek zorundaymışım gibi hissettim ama dediğin gibi mutlu anne baba mutlu çocuklar

Eşimle dün akşam uzun uzun konuştuk o biraz rahatlattı beni işi gücü boşver ikiniz iyi olun sabahları birbirinizle baş edin akşamlar bende o iş emziremezsen o bile dert değil mamayla hallederiz dedi akşam ben gelince oğlumu alırım sen ister uyu ister yemek ye duş al temizlik yap yemek yapamazsan da takma ya ben yaparim yada dışarda yeriz bebek bize ayak uydurup birbirimize alisincaya yapabilecek zamanın oluncaya kadar, hafta sonları da dışarı çık ne yapmak istersen öyle yap benim olduğum yerde bebişi hiç düşünme diye biraz moral verdi
inşallah sözde kalmaz kolaylıkla atlatırız ilk 3 ay gözümü korkutan 40 günü annemle olacaz geri kalanı da halledecez inşallah sonrası zaten alışılır kolay olur